- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #2.381
Cok Sukur az kalmis sag salim kucagina al insallahAllah razi olsun hastanede yatis verdiler suyu azmis 36. Haftayi bekliyoruz az kaldi hayirlisi olsun insallah dualarinizi beklerim
Sağlıkla kucağına al inşallah az kalmışAllah razi olsun hastanede yatis verdiler suyu azmis 36. Haftayi bekliyoruz az kaldi hayirlisi olsun insallah dualarinizi beklerim
Allah razı olsun rabbim hayirli zamanda bize emanetlerin verecektir umut etmekten hiç vazgeçmeyelimkun fe yekunnnn niyetine 2 tane okudum helal et hakkını biraz gec kaldim. Rabbim saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin ins
Ne guzel geldi msjin ya tamda bugünlerde bunu düşünüyodum acaba cok umutsuz olduğum için mi olmuyo..Allah razı olsun rabbim hayirli zamanda bize emanetlerin verecektir umut etmekten hiç vazgeçmeyelim
Ümitsizlik şeytandardir biz hep umut edenlerdeniz inşAllahNe guzel geldi msjin ya tamda bugünlerde bunu düşünüyodum acaba cok umutsuz olduğum için mi olmuyo..
Sirada sen ol insallahSağlıkla kucağına al inşallah az kalmış
Doktora gittin mi cnm ne durumdasın
Allah razı olsun canım ağzına sağlık
Kuzum doktora rdvum 6.ayin 15inde cok gecDoktora gittin mi cnm ne durumdasın
Ay cok varmış cidden ya peki beta ne durumda suan kacKuzum doktora rdvum 6.ayin 15inde cok gec
Sukurler olsun, insallah biraz da kilo alirsa cok iyi olacak yine de her seyin hayirlisiSag salim kucagina alirsin insallah canim.
Cok şükür riskli haftalari atlattin.❤
Insallah Allah razi olsun sizlere de nasip olsun en kisa zamanda insallahCok Sukur az kalmis sag salim kucagina al insallah
Allah razi olsun insallah canim saglikla sizlere de nasip etsin RabbimSağlıkla kucağına al inşallah az kalmış
Ay en son 369 daydi onuda biraktirdi catliycam meraktanAy cok varmış cidden ya peki beta ne durumda suan kac
Hangi gün 369du cnm? İçini rahat tut demek sıkıntı yok sıkıntı olsa doktorun baktirirdiAy en son 369 daydi onuda biraktirdi catliycam meraktan
Cuma 369 du doktor da uc hafta icinde gormek istiyorum simdilik yeter guzel dedi ama iste benim anksiyetem tuttuHangi gün 369du cnm? İçini rahat tut demek sıkıntı yok sıkıntı olsa doktorun baktirirdi