- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #2.401
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy sende sevinmen lazım rahat bir hamilelik geçiriyorum diye belki ilerleyen zamanlarda belirtiler kendini gösterirCuma 369 du doktor da uc hafta icinde gormek istiyorum simdilik yeter guzel dedi ama iste benim anksiyetem tuttu agrim olmasa neden yok midem bulanmasa biseymi oldu kafayi yiyerek ilerliyorum
Çok teşekkür ederim, allah sizlerden razı olsun ve tez zamanda dualarınız,dilekleriniz kabul olsun,ben okuyamadım sizlere,ama hepiniz için dua ediyorum allah dualarınızı kabul etsin,sizlere kolaylık versin
@Magnifiaque allah sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşaallahÇok teşekkür ederim, allah sizlerden razı olsun ve tez zamanda dualarınız,dilekleriniz kabul olsun,ben okuyamadım sizlere,ama hepiniz için dua ediyorum allah dualarınızı kabul etsin,sizlere kolaylık versin
Kafadan kontagim hani doktora gitsem rahatlarim insallah ben hep anksiyeteli geziyorumAyy sende sevinmen lazım rahat bir hamilelik geçiriyorum diye belki ilerleyen zamanlarda belirtiler kendini gösterir
Canim 18 dedim ama bir arkadasimiz okuyor bizler icin 19 diyelim 41 e tamamlamak istersen@Magnifiaque allah sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Allah razı olsun canım arkadaşım Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
Baya gec vermiş randevu aslında erken gitsen görürsün bebeğini suan ortamla betan 3 bin 4 bin civarıdir. Beni doktorum 5 6 binlerde çağırmıştı hem keseyi hem bebeğimi görmüştüm. Ah bilmem mi cok fena oluyor insan özellikle ilk zamanlar.. Ama rabbime emanet ya Allahın izniyle sağlıkla kucağına alicaksinCuma 369 du doktor da uc hafta icinde gormek istiyorum simdilik yeter guzel dedi ama iste benim anksiyetem tuttu agrim olmasa neden yok midem bulanmasa biseymi oldu kafayi yiyerek ilerliyorum
Cnm şu 2 3 gün içinde 2 ser tane okucam ben arkadaşlara onları da say
Evet keske biraz erken vereydi rahatlardim ama hayirlisi tek goruyumde gec olsun insallah guzel sonuclarla gelirimBaya gec vermiş randevu aslında erken gitsen görürsün bebeğini suan ortamla betan 3 bin 4 bin civarıdir. Beni doktorum 5 6 binlerde çağırmıştı hem keseyi hem bebeğimi görmüştüm. Ah bilmem mi cok fena oluyor insan özellikle ilk zamanlar.. Ama rabbime emanet ya Allahın izniyle sağlıkla kucağına alicaksin
Bastanmi ikiser tane dahaCnm şu 2 3 gün içinde 2 ser tane okucam ben arkadaşlara onları da say
İnş cnm.. Nasıl baştan mi? Onlara okumadim toplam 6 tane okucam 2 ser tane kişi başı o 3 arkadaşaEvet keske biraz erken vereydi rahatlardim ama hayirlisi tek goruyumde gec olsun insallah guzel sonuclarla gelirim
Bastanmi ikiser tane daha
Ha Yoo Canim ben yanlis anlamisim ben saydim senin tum okumalariniİnş cnm.. Nasıl baştan mi? Onlara okumadim toplam 6 tane okucam 2 ser tane kişi başı o 3 arkadaşa
Sen harika bir detaysinS sedna03 niyetine 2 tane okudum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins.. Magnifiaque bitirdim listeyi Rabbim ins hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Dualarını beklerim tatlımSen harika bir detaysin
Her namazdan sonra dualarimdasinDualarını beklerim tatlım