- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #2.341
Allah Allah demekki hic birinize gelmiyorMagnifiaque Okudum bana bildirim gelmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allah demekki hic birinize gelmiyorMagnifiaque Okudum bana bildirim gelmiyor
vavin arkadaşım için okudum ALLAH kabul etsin inşallahYok hayır siz ne olursanız kabulüm
Valla bana hiç bildirim gelmiyor nedenini anlamış değilimKizlar etiket gelmiyormu birde mazaretli arkadaslar bittinizmi ?
Ay o yuzden tek basima yazisiyor gibiyim demek yeniden yapimValla bana hiç bildirim gelmiyor nedenini anlamış değilim
Bende bildirim ayarlarını kontrol edeyim belki ben birşeyler yapmışımdırAy o yuzden tek basima yazisiyor gibiyim demek yeniden yapim
Bildirim ayarlarına girdim baktım bir tane bildirim alarmını devre dışı bırakmışım ondan oluyormuşAy o yuzden tek basima yazisiyor gibiyim demek yeniden yapim
Hahahhaha iyi hata bende degilmisBildirim ayarlarına girdim baktım bir tane bildirim alarmını devre dışı bırakmışım ondan oluyormuş
Evet cok sukur bir arkadas kaldi sonra napcagimiza bakarizVavin arkadasimiz ve mucize bekleyis cansu icin 1 er tane okudum. Rabbim gonullerindeki muratlarini versin insallah.
Galina 1 kisi jaldi listede okunmayan
Okudum Allah kabul etsin inşallahM Mucizebekleyis CANSU
Niyeti tüp bebek tedavisinde sağlıklı bi şekilde pozitifi gormek
Life light
Magnifiaque
E ELNISMUR
burcusami 2
Havva Aras
Z zinciriye
H M
Oriana
@Asiltutku
@Renkli Fiyonk
R rana20
goah
@Mimariye
kun fe yekunnnn
Z Zerre
evremmrv
KelebekkB
V Vavin
M Mucizebekleyis
S sedna03
Aynen yaa kusura bakmaHahahhaha iyi hata bende degilmis
Ne kusuru Estagfirullah Yeni listeyi yapip yeniden etiketleyimAynen yaa kusura bakma
Olur Kuzum zaten listeyi bastan guncelliycem kimse etiket gitmiyormusMagnifiaque canım ben adet oldum son 3 arkadaş kaldı okuyamadım onlara adetim bitince okuyup haber veririm sen beni okudu say olur mu