- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #2.181
Tamam canımKuzum 11 ama arkadaslar hepsi sonradan okuyor eksik birakmiyor listeyi o yuzden sen 18 say
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canımKuzum 11 ama arkadaslar hepsi sonradan okuyor eksik birakmiyor listeyi o yuzden sen 18 say
Allah razi olsun Insallah kabul olur cumle dualarimizKizlar ben hepinize ismi azam duası okudum , ramazanda yazmayı unuttum rabbim kabul etsin
Allah razı olsun hepinizden rabbim hepimize emanetini nasip etsin inşallahkun fe yekunnnn DERYA icin okuyanlar
Life light
Magnifiaque
E ELNISMUR
@burcusami2
Havva Aras
@zinciriye
H M
Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
R rana20
goah
Cookiie
kun fe yekunnnn
@Zerre
evremmrv
KelebekkB
V Vavin
M Mucizebekleyis
S sedna03
kun fe yekunnnn canim duan tamamlandi aramizda cok hasta arkadas var tamamlanacak insallah senin sayin da buna gore 18
Bende mucizebekleyis adina okuyamadim onu okuycam
Magnifiaque canım okudum Rabbim kabul etsin inşallahBugun evremmrv icin okuyoruz ismini vermek istersen yaz evremcim
Niyeti: hamile kalmayı ve bebeğuni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Life light
Magnifiaque
E ELNISMUR
@burcusami2
Havva Aras
@zinciriye
H M
Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
R rana20
goah
Cookiie
kun fe yekunnnn
@Zerre
evremmrv
KelebekkB
V Vavin
M Mucizebekleyis
S sedna03
Seni yazmadim kuzum bir arkadastan haber bekliyorum aslinda yazsam da olurdu mazaretli arkadaslar sonra okuyor toplam sana da 18 okunmus oluyor ben emin olup yazmak istedim
Tamam canım o zaman ben 18 okundu sayıp üzerini kendim tamamlarım inşallah Allah razı olsun vesile olduğun için arkadaşlarımında ağzına sağlık Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşaAllahSeni yazmadim kuzum bir arkadastan haber bekliyorum aslinda yazsam da olurdu mazaretli arkadaslar sonra okuyor toplam sana da 18 okunmus oluyor ben emin olup yazmak istedim
Evet kuzum rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallahTamam canım o zaman ben 18 okundu sayıp üzerini kendim tamamlarım inşallah Allah razı olsun vesile olduğun için arkadaşlarımında ağzına sağlık Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşaAllah
Okudum Allah kabul etsin inşallahBugun evremmrv icin okuyoruz ismini vermek istersen yaz evremcim
Life light
Magnifiaque
E ELNISMUR
@burcusami2
Havva Aras
@zinciriye
H M
Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
R rana20
goah
Cookiie
kun fe yekunnnn
@Zerre
evremmrv
KelebekkB
V Vavin
M Mucizebekleyis
S sedna03
Gecmis olsun simdi nasilsin PekiMerhaba, en son yazmıştım çok rahatsızlandım, son günler oruç bile tutamadım, aonra da adet oldum ve hala devam ediyor. İlk 5 kişiye okudum.
evremmrv omudum Allah kabul etsin canımBugun evremmrv icin okuyoruz ismini vermek istersen yaz evremcim
Life light
Magnifiaque
E ELNISMUR
@burcusami2
Havva Aras
@zinciriye
H M
Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
R rana20