- Konu Sahibi Magnifiaque
- #2.161
Okudum Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Magnifiaque canım okudum Rabbim kabul etsin inşallahCookiie OZGE Icin okuyanlar
Life light
Magnifiaque
E ELNISMUR
burcusami
Havva Aras
Z zinciriye
H M
Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
R rana20
goah
Cookiie
kun fe yekunnnn
@Zerre
evremmrv
KelebekkB
V Vavin
M Mucizebekleyis
S sedna03
Z zinciriye senin durum nedir kuzum
Oriana ve R rana20 sizden haber bekliyorum
Kuzum 2 güne biter inşaAllah arkadaşları okuyup etiketlerimCookiie OZGE Icin okuyanlar
Life light
Magnifiaque
E ELNISMUR
burcusami
Havva Aras
Z zinciriye
H M
Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
R rana20
goah
Cookiie
kun fe yekunnnn
@Zerre
evremmrv
KelebekkB
V Vavin
M Mucizebekleyis
S sedna03
Z zinciriye senin durum nedir kuzum
Oriana ve R rana20 sizden haber bekliyorum
Rabbim hayırlısı ile doğru zamanda bana ve isteyen herkese nasip etsin inşALLAH
Canım şimdi 11 tane okunmuş galiba dimi ona göre ğzerini tamamlıyım
Allah razi olsun herkesten hepinizin agzina saglik Rabbim karsiligini kat be kat versin inşallah@Renkli Fiyonk HILAL icin okuyanlar
Life light
Magnifiaque
E ELNISMUR
burcusami 2
Havva Aras
Z zinciriye
H M
Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
R rana20
goah
Cookiie
kun fe yekunnnn
@Zerre
evremmrv
KelebekkB
V Vavin
M Mucizebekleyis
S sedna03
@Renkli Fiyonk senin niyetine 18 tane okundu
Mazaretli arkadaslarida sayiyorum insallah sag salim kavusursun yavruna
kun fe yekunnnn
sen okumusmuydun hilale hastaydin demi
Kuzum 11 ama arkadaslar hepsi sonradan okuyor eksik birakmiyor listeyi o yuzden sen 18 sayCanım şimdi 11 tane okunmuş galiba dimi ona göre ğzerini tamamlıyım
Berkes ust uste gitti Allah im insallah ben adet olmam da hamile olurumkun fe yekunnnn için 1 adet okudum rabbim Niyetini kabul etsin inşallah Magnifiaque bundan sonra okuyamacagim malesef özel gunumdeyim. Kalan arkadaslarima sonradan 1 tane okuyacağım ..
2 say yine cnm bitsin okurum herkese 2 tane yineburcusami suan mazaretlisin y’a senin okumani sayarken bir diye mi iki diyemi saymaliyim
KelebekkB arkadasim icin okudum Allahim kabul etsin insallahGuncel liste
Life light ELIF ( hayırlısıyla tup bebek transferimin pozitif sonuçlanması ve sağlıklı sıhhatli bir bebek dünyaya getirmek.
Magnifiaque MERVE (Hayirlisiyla ikiz evlat sahibi olmak )
E ELNISMUR [/USER] ELIF ( hayırlısıyla evlat sahibi olabilmek için ve hamile kaldiginda düşük yapmamak )
burcusami BURCU (sağlıkli hayırlı evlatlar )
Havva Aras
MUSTAFA AYBARS (Kolay hayirli bir dogum olsun evladina sag salim kavussun, saglikli hayirli evlat olsun, ömrü guzel olsun )
Z zinciriye ELANUR (rabbim hayırlı ,sağlıklı, tez zamanda pozitifi görüp tüm isteyenlere içlerindede bana evlatlarımızı kucağımıza nasip eylesin)
H M HATICE (hayirlisiyla evlat sahibi olmak )
Oriana MERVENUR (Bismillahirrrahmanirrahim Allahım Merve Nur kuluna saglıkla hamile kalıp sağlıkla hamilelği devam edip hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı evlatlarını kucagına alıp kavusmayı nasip et ya Rabbim )
Asiltutku GULCAN (öncelikle eltimin ve tüm isteyenlerin hayirli sağlıklı evlat sahibi olabilmeleri, benim hamileligimin ve doğumumun sağlıklı ve kolay geçmesi iki evladımı da hayırla sağlıkla büyütebilmek nasip olması. )
@Renkli Fiyonk HILAL ( hayirlisiyla kolay bir dogumla yavrusuna kavusmak icin)
goah PINAR (hayirlisiyla evlat sahibi olmak )
Cookiie OZGE (hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip olması)
kun fe yekunnnn
R rana20
evremmrv
KelebekkB
S sedna03
V Vavin
M Mucizebekleyis CANSU ( tüp bebek tedavisinde sağlıklı bi şekilde pozitifi gormek )
@Zerre ELIF (hayirli bir is icin fetih suresi )