-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #2.081
Canım arkadaşım benim güzel kalbine göre versin Rabbim inşallahAmin ins sağol cnm moral verdiğin icin.. Allahın izniyle ins sağlıkla alıcaksin kucağına bende dua edicem sanainsanoğlu işte bazen sabredemiyor ama beklemekten baska çaremiz yok malesef.. Ins en güzel zamanda gelsin mucizelerimiZ..
Sabretmeyip ne yapacağız ki buna mecburuz olmuyorsa Allah'ın izni ile olmuyor yineAmin ins sağol cnm moral verdiğin icin.. Allahın izniyle ins sağlıkla alıcaksin kucağına bende dua edicem sanainsanoğlu işte bazen sabredemiyor ama beklemekten baska çaremiz yok malesef.. Ins en güzel zamanda gelsin mucizelerimiZ..
Daha iyiyim cnm cok şükür öyle arada geliyolarSabretmeyip ne yapacağız ki buna mecburuz olmuyorsa Allah'ın izni ile olmuyor yine
Mecbur geçmişe sünger çekip şükür edip devam edeceğiz doğsa belki hastalikli oluxakti ve sen hastalığı için ölene kadar gözyaşı dokecektin. Böyle olduysa hayrına olmuştur inşallah. Haydiiinn kendine gel
Bir tane okudumAsiltutku GULCAN icin okuyanlar
Niyeti öncelikle eltimin ve tüm isteyenlerin hayirli sağlıklı evlat sahibi olabilmeleri, benim hamileligimin ve doğumumun sağlıklı ve kolay geçmesi iki evladımı da hayırla sağlıkla büyütebilmek nasip olması.
Life light
Magnifiaque
@Elif 8887
burcusami
Havva Aras
Z zinciriye
H M
Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
R rana20
goah
@Mimariye
kun fe yekunnnn (mazaretli )
Z Zerre
evremmrv
KelebekkB
V Vavin
M Mucizebekleyis
S sedna03
Cnm Allah razı olsun düşündüğün içinburcusami nasılsın canım toparlanabildin mi
Sende iyi ki varsın canımCnm Allah razı olsun düşündüğün içiniyiyim cok şükür yine devam dualara kurana sarilmaya.. Baska dermanimiz yok ki he bide siz varsınız iyiki varsınız
Aynen cnm tevekkül ettik Rabbim bizim icin en iyisini en güzelini biliyor da biz sabırsız oluyoruz bazen..Sende iyi ki varsın canımaynı süreçleri yaşıyoruz kolay değil beklemek elden gelen birşey yok. Sen iyi ol
Allah razı olsun herkesten hepimizin dualari bu vesile ile kabul olsun inşallahAsiltutku duan tamamlandi Canim sana da 17 okundu mazaretli arkadaslari da sayiyorum Allah kabul etsin insallah
@Renkli Fiyonk HILAL icin
Niyeti HILAL hayirlisiyla kolay bir dogumla yavrusuna kavusmak icin
Bebeginin buyumesi risk olmadan sag salim kucagina almasi icin
Life light
Magnifiaque
@Elif 8887
burcusami
Havva Aras
Z zinciriye
H M
Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
R rana20
goah
@Mimariye
kun fe yekunnnn (mazaretli )
Z Zerre
evremmrv
KelebekkB
V Vavin
M Mucizebekleyis
S sedna03
R rana20 arkadaşım veGuncel liste
Life light ELIF ( hayırlısıyla tup bebek transferimin pozitif sonuçlanması ve sağlıklı sıhhatli bir bebek dünyaya getirmek.
Magnifiaque MERVE (Hayirlisiyla ikiz evlat sahibi olmak )
@Elif 8887[/USER] ELIF ( hayırlısıyla evlat sahibi olabilmek için ve hamile kaldiginda düşük yapmamak )
burcusami BURCU (sağlıkli hayırlı evlatlar )
Havva Aras
MUSTAFA AYBARS (Kolay hayirli bir dogum olsun evladina sag salim kavussun, saglikli hayirli evlat olsun, ömrü guzel olsun )
Z zinciriye ELANUR (rabbim hayırlı ,sağlıklı, tez zamanda pozitifi görüp tüm isteyenlere içlerindede bana evlatlarımızı kucağımıza nasip eylesin)
H M HATICE (hayirlisiyla evlat sahibi olmak )
Oriana MERVENUR (Bismillahirrrahmanirrahim Allahım Merve Nur kuluna saglıkla hamile kalıp sağlıkla hamilelği devam edip hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı evlatlarını kucagına alıp kavusmayı nasip et ya Rabbim )
Asiltutku GULCAN (öncelikle eltimin ve tüm isteyenlerin hayirli sağlıklı evlat sahibi olabilmeleri, benim hamileligimin ve doğumumun sağlıklı ve kolay geçmesi iki evladımı da hayırla sağlıkla büyütebilmek nasip olması. )
@Renkli Fiyonk HILAL ( hayirlisiyla kolay bir dogumla yavrusuna kavusmak icin)
goah PINAR (hayirlisiyla evlat sahibi olmak )
@Mimariye OZGE (hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip olması)
kun fe yekunnnn
R rana20
evremmrv
KelebekkB
S sedna03
V Vavin
M Mucizebekleyis CANSU ( tüp bebek tedavisinde sağlıklı bi şekilde pozitifi gormek )
Z Zerre ELIF (hayirli bir is icin fetih suresi )