- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #2.021
Bizde seni cok seviyoruz Amin insallahAllah için seviyorum sizi Rabbim inşallah ne skntiniz varsa gidersin Aminnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde seni cok seviyoruz Amin insallahAllah için seviyorum sizi Rabbim inşallah ne skntiniz varsa gidersin Aminnnn
Evet geldi çok şükürH M kuzum duan Tamamlandi bir @kun fe yekunnnn okumadi hasta oldugu icin 17 tane okumus olduk
Deryanin yerine okusak iyi olur aslinda
Z Zerre etiket geliyormu
Bende herkesin ismine dua ediyorum Kabul olsun dualarımızBu gece hepiniz dualarimdasiniz Rabbim hepimize cifter cifter nasip etsin insallah
Bende Enbiya suresi okuyacagm hepinize inşallah
goah arkadaşım için okudum RABBİM kabul etsin inşallahGuncel liste
Life light ELIF ( hayırlısıyla tup bebek transferimin pozitif sonuçlanması ve sağlıklı sıhhatli bir bebek dünyaya getirmek.
Magnifiaque MERVE (Hayirlisiyla ikiz evlat sahibi olmak )
E ELNISMUR [/USER] ELIF ( hayırlısıyla evlat sahibi olabilmek için ve hamile kaldiginda düşük yapmamak )
@burcusami BURCU (sağlıkli hayırlı evlatlar )
Havva Aras
MUSTAFA AYBARS (Kolay hayirli bir dogum olsun evladina sag salim kavussun, saglikli hayirli evlat olsun, ömrü guzel olsun )
@zinciriye ELANUR (rabbim hayırlı ,sağlıklı, tez zamanda pozitifi görüp tüm isteyenlere içlerindede bana evlatlarımızı kucağımıza nasip eylesin)
H M HATICE (hayirlisiyla evlat sahibi olmak )
Oriana MERVENUR (Bismillahirrrahmanirrahim Allahım Merve Nur kuluna saglıkla hamile kalıp sağlıkla hamilelği devam edip hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı evlatlarını kucagına alıp kavusmayı nasip et ya Rabbim )
@AsiltutkuGULCAN (öncelikle eltimin ve tüm isteyenlerin hayirli sağlıklı evlat sahibi olabilmeleri, benim hamileligimin ve doğumumun sağlıklı ve kolay geçmesi iki evladımı da hayırla sağlıkla büyütebilmek nasip olması. )
@Renkli Fiyonk HILAL ( hayirlisiyla kolay bir dogumla yavrusuna kavusmak icin)
goah PINAR (hayirlisiyla evlat sahibi olmak )
Cookiie OZGE (hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip olması)
@kun fe yekunnnn
R rana20
@evremmrv
@KelebekkB
@sedna03
@Vavin
@Mucizebekleyis CANSU ( tüp bebek tedavisinde sağlıklı bi şekilde pozitifi gormek )
Z Zerre ELIF (hayirli bir is icin fetih suresi )
bunları duydukça biraz olsun seviniyorum ALLAH razı olsun inşallah sıkıntısız atlatırız bu süreciİnşallah güzel haberlerin olsun burda bı arkadaş daha vardı senn gibi doğdu bebeği şükür bı sknti çıkmadı
Magnifiaque canım okudum Rabbim kabul etsin inşallahBugun sira da Oriana MERVENUR var
Niyeti : Bismillahirrrahmanirrahim Allahım Merve Nur kuluna saglıkla hamile kalıp sağlıkla hamileligi devam edip hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı evlatlarını kucagına alıp kavusmayı nasip et ya Rabbim
Life light
Magnifiaque
E ELNISMUR
@burcusami
Havva Aras
@zinciriye
H M
Oriana
@Asiltutku
@Renkli Fiyonk
R rana20
goah
Cookiie
@kun fe yekunnnn (mazaretli )
Z Zerre
@evremmrv
@KelebekkB
@Vavin
@Mucizebekleyis
@sedna03
Bugun sıra bendeydı kuzum isim mi karıstırdın acabaCookiie Özge arkadaşım için okudum ALLAH kabul etsin inşallah
Onceden okumuştu o seni kuzumBugun sıra bendeydı kuzum isim mi karıstırdın acaba
Aaa tamam çiçeğim ben isimler karıstı sandımOnceden okumuştu o seni kuzum
Okudum, Allah'ım dualarımızı kabul etsinBugun sira da Oriana MERVENUR var
Niyeti : Bismillahirrrahmanirrahim Allahım Merve Nur kuluna saglıkla hamile kalıp sağlıkla hamileligi devam edip hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı evlatlarını kucagına alıp kavusmayı nasip et ya Rabbim
Life light
Magnifiaque
E ELNISMUR
@burcusami
Havva Aras
@zinciriye
H M
Oriana
@Asiltutku
@Renkli Fiyonk
R rana20
goah
Cookiie
@kun fe yekunnnn (mazaretli )
Z Zerre
@evremmrv
@KelebekkB
@Vavin
@Mucizebekleyis
@sedna03
Allah razı olsun canımCookiie Özge arkadaşım için okudum ALLAH kabul etsin inşallah
Amin canım inşallahMerve nur arkadaşımız icin okudum.
Rabbim kabul olunan dualardan eylesin insallah.
Allah bizi bu guzel gunu görmeye tekrar nasip etti, insallah seneye, cocuklarimizla, saglikla sıhhatle gormeyi de nasip etsin
Yok canım okumuştum Allahım kabul etsin inşallahAaa tamam çiçeğim ben isimler karıstı sandım