- 7 Mayıs 2024
- 22
- 7
- 32
Ben de aynı durumu yaşadım. 41. hafta doldu, yatış yaptık, suni sancı verildi. Ama bende regl ağrısı gibi bir ağrı oldu sadece. O da sonra geçti. Çok az açılma oldu. Öğlen yattığım hastanede ısrarımla gece 10lara kadar suni sancı aldım ancak gece saat 11 de sezaryenle sonuçlandı benim sürecim. Kötü hikayeler duyabilirsiniz ya da doğum planladığınız gibi gitmeyebilir. Bence bunlara kendinizi hazırlayın. Ama belki de sizin için en hayırlısıdır başınıza gelen. Bu kendisi acı, meyvesi tatlı olayı atlatacaksınız. Bol bol dua edin. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.Açılmam sancım bir türlü olmadı 41. Haftaya kadar bekleriz en fazla yoksa yatışını veririz dedi doktor yarın yatışım olacak ve suni sancı vericekler ilk gebeliğim olduğu için doğum hakkında hiçbir fikrim yok biraz tedirginim ve korkuyorum tecrübesi olanalar yazabilir mi
Benimde 41 hafta 2 günlük Ken oldu doğumum korkulacak hicbirsey yok sakin olmaya çalış Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAçılmam sancım bir türlü olmadı 41. Haftaya kadar bekleriz en fazla yoksa yatışını veririz dedi doktor yarın yatışım olacak ve suni sancı vericekler ilk gebeliğim olduğu için doğum hakkında hiçbir fikrim yok biraz tedirginim ve korkuyorum tecrübesi olanalar yazabilir mi
Bana da bildirim gelmiş ama ben maalesef zorunlu sezaryen oldum. Yıkarıda kalsın diye yazıyorum. Hayırlısı ile alın kucağınıza inşallahAçılmam sancım bir türlü olmadı 41. Haftaya kadar bekleriz en fazla yoksa yatışını veririz dedi doktor yarın yatışım olacak ve suni sancı vericekler ilk gebeliğim olduğu için doğum hakkında hiçbir fikrim yok biraz tedirginim ve korkuyorum tecrübesi olanalar yazabilir mi
38 haftalık KenBen yaptım
Ben varım canım 41 haftada suni sancıyla doğum yaptım güzel geçti bi sorun olmadı sancıyı verdikten 4 saat sonra doğurdum hiç korkma. Bebeğini kucağına alacağın annı düşün doğduktan sonra bütün acıların bittiyor inşallah güzel gecerAçılmam sancım bir türlü olmadı 41. Haftaya kadar bekleriz en fazla yoksa yatışını veririz dedi doktor yarın yatışım olacak ve suni sancı vericekler ilk gebeliğim olduğu için doğum hakkında hiçbir fikrim yok biraz tedirginim ve korkuyorum tecrübesi olanalar yazabilir mi
canim her dogumun hikayesi farkli olur biri birine benzemez. yalniz sezaryen istemiyorsan eger yapalim derlerse keyfe keder diret normal dogumda o acilma öyle veya böyle oluyor, tabi bu söyledigim bebegim durumu saglikli kaldigi sürece gecerli. cünkü türkiyede olmuyor sezaryene alalim cok meshur. normal dogumdan korkmamani tavsiye ederim rahat ol güzel düsün bol nefes. sancilarin basladiginda bosa ikinip emerjini harcama. gercekten büyük sanci hissettiginde ikinmaya calis kuvvetlice. allahin izniyle basarirsin.Ne güzel inşallah benimkide öyle olur
Spi ne haber? Vecen yıl zayıflama grubundan hatırlıyorum seni:) nasılsınBu işin sonu benim gördüğüm örneklerde hep sezaryenle bitti. Eğer o aşamaya gelirseniz çok ısrarcı olmayın bence boşuna doğum sancısı çekip sezaryene alınmak iki kere zor olur sanırım. Hayırlısıyla o tarihten önce kendiliğinden doğumunuz başlar umarım
İnşallah kolaylıkla gecer süreciniz... Bi tanıdığım 40 artı da sez oldu. Sancısı olmadı suniye yanıt vermedi. Herkesin süreci farklı olabiliyor sen şimdi kendine stres yapma.Açılmam sancım bir türlü olmadı 41. Haftaya kadar bekleriz en fazla yoksa yatışını veririz dedi doktor yarın yatışım olacak ve suni sancı vericekler ilk gebeliğim olduğu için doğum hakkında hiçbir fikrim yok biraz tedirginim ve korkuyorum tecrübesi olanalar yazabilir mi
Normal doğum zor olmayacakmı çocuk kiloluysa özellikle sezaryan fikrine nasıl bakıyorsunuz bilmiyorumAçılmam sancım bir türlü olmadı 41. Haftaya kadar bekleriz en fazla yoksa yatışını veririz dedi doktor yarın yatışım olacak ve suni sancı vericekler ilk gebeliğim olduğu için doğum hakkında hiçbir fikrim yok biraz tedirginim ve korkuyorum tecrübesi olanalar yazabilir mi
İsme bakmadan okudum aa buda bizdenmiş, kim ki acaba dedim, bizim canoymuş40+3te acil sezeryane alındım normal doğum için son ana kadar bekledik ama ufacık doğum belirtim bile olmadı ne sandı ne nişan ne su hiç bişey olmadı. Bebeğimin gelişimi iyi gitti suyu azalmıştı artık ama bu çok normal 41 haftaya gittim artık geç doğuma giriyor. Doktorum hazırlıklı gel artık dedi eşyalarımı aldım kontrole gittim nst de kalp atışlarında sıkıntı çıktı tekrar nst ye aldılar ve doktorum riske atmak istemedi yatış verdi suni sancı aldım ona rağmen hiç bişey hissetmedim doktorda şaşırdısuni sancı beni değil de bebeğimi etkiledi sanırım suyu da az olduğu için doktor dedi ki açılman 2 cm Bile değil istersen 2 saat daha bekleyelim ya da acil seseryana alalım ama beklersen risklerin var dedi korktum tabiki hemen kabul ettim 2 saat sonra bebeğim kucağımdaydı normal doğum için çok çabaladım olmadı zor bir doğum olmadı sezeryan olduğu için ama sonrası tabiki zor oluyor zaman gerektiren bir süreç destek ve güzel enerjiyle en kısa sürede toparlsrsın böyke bunları yazınca kötü gibi gelebilir sana inan şnsan o zaman her şeye korkuyor ama doğum yapalım 7 ay olmuş biri olarak söylüyorum hiç hatırlamak istemediğim hastane günlerim bile ne güzelmiş diyorum o acılara rağmen ufacık bir yavrum vardı büyüyorlar acı geçiyor güzel anılar kalıyor inşallah doğumun en iyisi en güzeli olur umarım çevrende hep sana destek olan seni düşünen çocuğunu düşünen insanlarla dolu olur sütünde olsun inşallah şimdiden hayırlı olsın
Benimde 41+4 dü suni sanci ile doğum yaptim. Hic endişe etme zaten sanciyi basta azar azar veriyorlar. Zamanla çoğalıyor ne zmanki artik dayanamiyorum diyorsun o zman doguruyorsun. Annem hep bana oyle soylerdi gercekten de oyleymis.Açılmam sancım bir türlü olmadı 41. Haftaya kadar bekleriz en fazla yoksa yatışını veririz dedi doktor yarın yatışım olacak ve suni sancı vericekler ilk gebeliğim olduğu için doğum hakkında hiçbir fikrim yok biraz tedirginim ve korkuyorum tecrübesi olanalar yazabilir mi
Şunu da bastan soylim sakın he sakin baslarda suyunu patlattirma. Benim 2. Dogumumda ozelde yaptim suyumu 2 cm acik varken patlattilar beni mahfettiler. Ilk cocugumda suyumu doguma yakin dogurmak uzereyken patlatmislardi. Tecrubeli olmama ragmen lanet olasi doktor ansizin ben beni kontrol edecegini sanarken suyumu patlattı Allah onu kahretsin.Açılmam sancım bir türlü olmadı 41. Haftaya kadar bekleriz en fazla yoksa yatışını veririz dedi doktor yarın yatışım olacak ve suni sancı vericekler ilk gebeliğim olduğu için doğum hakkında hiçbir fikrim yok biraz tedirginim ve korkuyorum tecrübesi olanalar yazabilir mi
Büyük kızım 41+2 de suni sancıyla, oğlum da 40.haftada geldi.Açılmam sancım bir türlü olmadı 41. Haftaya kadar bekleriz en fazla yoksa yatışını veririz dedi doktor yarın yatışım olacak ve suni sancı vericekler ilk gebeliğim olduğu için doğum hakkında hiçbir fikrim yok biraz tedirginim ve korkuyorum tecrübesi olanalar yazabilir mi
Canımm hemen buluyoruz birbirimiziİsme bakmadan okudum aa buda bizdenmiş, kim ki acaba dedim, bizim canoymuş
Ben yaptım, hiç korkmayın, çok da kolay geçti şükür :)Açılmam sancım bir türlü olmadı 41. Haftaya kadar bekleriz en fazla yoksa yatışını veririz dedi doktor yarın yatışım olacak ve suni sancı vericekler ilk gebeliğim olduğu için doğum hakkında hiçbir fikrim yok biraz tedirginim ve korkuyorum tecrübesi olanalar yazabilir mi
BeeenAçılmam sancım bir türlü olmadı 41. Haftaya kadar bekleriz en fazla yoksa yatışını veririz dedi doktor yarın yatışım olacak ve suni sancı vericekler ilk gebeliğim olduğu için doğum hakkında hiçbir fikrim yok biraz tedirginim ve korkuyorum tecrübesi olanalar yazabilir mi