40+3te acil sezeryane alındım normal doğum için son ana kadar bekledik ama ufacık doğum belirtim bile olmadı ne sandı ne nişan ne su hiç bişey olmadı. Bebeğimin gelişimi iyi gitti suyu azalmıştı artık ama bu çok normal 41 haftaya gittim artık geç doğuma giriyor. Doktorum hazırlıklı gel artık dedi eşyalarımı aldım kontrole gittim nst de kalp atışlarında sıkıntı çıktı tekrar nst ye aldılar ve doktorum riske atmak istemedi yatış verdi suni sancı aldım ona rağmen hiç bişey hissetmedim doktorda şaşırdı
suni sancı beni değil de bebeğimi etkiledi sanırım suyu da az olduğu için doktor dedi ki açılman 2 cm Bile değil istersen 2 saat daha bekleyelim ya da acil seseryana alalım ama beklersen risklerin var dedi korktum tabiki hemen kabul ettim 2 saat sonra bebeğim kucağımdaydı normal doğum için çok çabaladım olmadı zor bir doğum olmadı sezeryan olduğu için ama sonrası tabiki zor oluyor zaman gerektiren bir süreç destek ve güzel enerjiyle en kısa sürede toparlsrsın böyke bunları yazınca kötü gibi gelebilir sana inan şnsan o zaman her şeye korkuyor ama doğum yapalım 7 ay olmuş biri olarak söylüyorum hiç hatırlamak istemediğim hastane günlerim bile ne güzelmiş diyorum o acılara rağmen ufacık bir yavrum vardı büyüyorlar acı geçiyor güzel anılar kalıyor inşallah doğumun en iyisi en güzeli olur umarım çevrende hep sana destek olan seni düşünen çocuğunu düşünen insanlarla dolu olur sütünde olsun inşallah şimdiden hayırlı olsın