sağol canım bebişim için çok heyecanlanıyorum bayanssulusmilecanım bende 41. haftam dolmasına rağmen herhangi belirtisi yoktu 42. hafta ya kadar bekleyecektik fakat 41.haftamın dolduğu gün kontrole gittim ve günün geçti diye bana yatış verdiler nasıl korktum anlatamam ama hiç bişe belli etmiyorum
beni doğumhaneye aldılar 3 tane suni sancı verdiler bana hiç bişe olmadı sezeryan la oldu korkulacak bişe yok kendini ferak tut sakin ol pazartesi olmazsa salı olacak ne güzel işte pazartesi bebişini kucağına alacalksın sana hayırlı ve kolay doğumlar:))
normal doğum yaptım ben dediğin gibi hiç de korkulacak birşey yok, sadece suni sancıdan korkuyorum. düşünüyorum da biraz daha ağrıyı kaldırabilirim herhalde. moral verdiğin için çok sağol.canım bende suni sancıyla normal doğum yaptım.doğumu hızlandırıyor ama normal doğum sancısından biraz daha ağrılı oluyor sadece.ama emin ol anlattıkları kadar korkulacak bişey yok.benim çok uzun sürmedi doğumum umarım seninde öyle olur hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın:)
canım korku doğumu geciktirir
şimdi ilk olarak korkmuyorsun
eşinle cinsel ilişkiye girersen doğumun kendiğinden başlayabilir.
2 saat durmadan yürürsen açılman başlar
ve kendini battaniyeye sıkıca sarıp kan ter içinde kalman doğumu başlatır
yok canım hala bekliyorum :çok üzgünüm:canım hala doğurmadın mı sen? uzun zamandır girmiyorum nete. hakkında hayırlısı olsun tatlım. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inş.
akpak cnm allah hayirlisini versin hakimizda bak bende bekliyorum benden 1 gun buyuksun bende belkide suniye kalicam allah bilir ama herezin cani yandi aciklik yapmadi suni sanci diye bizde de olcak diye bisi yok korkma 10 insandan 3 u sadece siyakeci suni sancidan rahat ol tatlim ya napalim allah nasil hayirli gorurse hakimizda
40+1 de suyum geldi, hastaneye gıttık, 3cm acılma vardı, sancımda çok hafıf vardı. saat 1,30da sunı sancı taktılar. acayıp bi agrı yaa, dayanma sınırımın üstünde bi sancıydı. şimdikı aklım olsa sunı sancıyı taktımazdım. zaten suyum gelmıs, 3cm acılmam var, sancım var hafıf hafıf. işte 1,30sunu sancı takıldı, benım rahım 3 saatte acıldı 7 cm oldu. 3 saat deli gibi sancı çektım ama. 4:30da dogumhaneye aldılar, doktor ve ebe ellerını bileklerıne kadar içime sokarak cocugun geçicegı yolu acmaya calıştılar 40dk boyunca. bırden sunı sancı aldıgım için rahım acıldı ama çatılarım acılmadı.o an yasadıgım acıyı düşünün artık. doktor elını içime sokarak aldı bebegı, ebede ustume cıkmıstı tabı. iri yarı bı kadındı zaten. cocuk dogduktan sonra acıdan şoka girmişim. bayıltın benı dıye bagırıyodum.ayrıca sunı sancıdan mıdır nedendır çocuk dogduktan sonrada benım sancım felaket sekılde devam edıyordu.hep derler ya dogumdan sonra kuş gibi olunuyo dıye ben kuş gibi falan olmadım yani:) narkoz verdıler sonra, bayılmışım. 10gun dıkışlerımden dolayı yuruyemedım bıle, sezeryanlıdan beter oldum.çok dikişim vardı. kabus gıbı bi dogumdu benımkı, kızım 2,5 aylık oldu, hala gözlerımı kapayınca dogumhanede cektıgım ızdırap gozumun önüne gelıyo.
gidiyorum yarın sabah :gitme:
inşallah gelince güzel bir doğum hikayesi anlatırım
güzel dilekleriniz için çok teşşekkür ederim. Allah size benim için dilediklerinizin 10 katını versin :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?