41. hafta, bozuk morel ve suni sancı korkusu. suni sancı tecrübelerini bekliyorum!

ben de suni sancıyla doğum yapanlardanım evet normal sancıya göre birz daha şiddetli fakat doğum eylemi hızlanıyor o yüzden korkma hiç.sağlıcakla kurtul

bende 39+4 teyim bebeğim daha doğum kanalına bile girmemiş benimde sonum ya suni sancı ya da sezeryan görünüyor !!

Bana da suni sancı verdiler ama normal olmadı sezeryana gittik. Çok istiyordum normal doğum yapmayı. Doğumdan bir gün önce eşim bizi kahvaltıya götürdü. Orda bir kadın doğum uzmanı ile tanıştık. Doğum yarın suni sancı ile olacak dedim karnıma bakıp sezeryana gider normal doğuramazsın dedi. Benim suratım asıldı tabi. Genelde suni sancı ile başlatılan doğumların %80 i sezeryana gider. Sadece suyu gelen sancısı artıp açılması olmayanların suni sancı ile normal doğum oranı yüksek dedi. Kulak asmamıştım ama hakikaten sezeryan oldu..

bende 39+4 teyim bebeğim daha doğum kanalına bile girmemiş benimde sonum ya suni sancı ya da sezeryan görünüyor !!

dogum yapmadan 1 gün önce doktora kontrole gıttıgımde doktorum ''bebek daha dogum kanalına grmemıs, dogumun uzak,4gun sonra suni sancı verıcez'' dedı. eve geldık, sabahına suyum geldı, hastaneye gıttıgımde 3 cm acılmam vardı. 40+1 de dogurdm ben. senınde her an suyun yada sancın gelebılır yanı.

benimde suni sancıyla başlattılar doğumumu, çok şükür sonu sezeryan olmadı. 9 saat kadar sancı çektim sonra epidural takıldı zaten ondan sonra açılmam hızlandı. doğumhanede beni ilk muayene eden ebe inanmadı doğum yapacağıma çünkü oğlum hala çok yukarıdaydı, hatta eminmisin dr un doğumu başlatçaz dediğine gibi bi tepki vermişti. bilmiyorumkismile

Bana da suni sancı verdiler ama normal olmadı sezeryana gittik. Çok istiyordum normal doğum yapmayı. Doğumdan bir gün önce eşim bizi kahvaltıya götürdü. Orda bir kadın doğum uzmanı ile tanıştık. Doğum yarın suni sancı ile olacak dedim..... Genelde suni sancı ile başlatılan doğumların %80 i sezeryana gider. Sadece suyu gelen sancısı artıp açılması olmayanların suni sancı ile normal doğum oranı yüksek dedi. Kulak asmamıştım ama hakikaten sezeryan oldu..

Benim suyum geldi, açılma olmadı, suni sancı ile 12 saatte doğurdum. Açılma hızlı olursa fazla acı çekilmiyor ama açılma yavaşsa suni sancı doğal sancıdan daha çok çektiriyor. :52:

gidiyorum yarın sabah :gitme:
inşallah gelince güzel bir doğum hikayesi anlatırım
güzel dilekleriniz için çok teşşekkür ederim. Allah size benim için dilediklerinizin 10 katını versin :1hug:

canım üzerinden baya geçti ama göremiyoruz seni inşallah iyisindir,doğumun kolay olmuştur umarım :nazar:

41. haftada normal doğum için tam 15 saat sancı çekerek en sonunda yüksek volüm sunni sancıyla kızımı dünyaya getirenlerdenim çk şükr sunni sancıya 10 dk dayanabildim 4 cm olan açıklığım 8 cm olmuştu ve sonunda bebek geldi :16:
sunni sancı yaptıracaklar bi daha düşünsünler bnc böyle bi acı yok çünkü bnmki çk şiddetliydi kalbim deli gb çarpıyordu terliyodum çk fazla ağrım vardı Allahtan o kadar sancının üstüne bi de sezeryan olmadım ...
doğumdan sonra ilk hafta doğumhanede o yaşadığım acılar hala gözümün önünden gitmyodu ...
şimdi 12 günlük bebeğim var, bebeğim ve bn sağlıklıyız ÖNEMLİ OLAN BU ZATEN....
ALLAH DOĞURACAKLARI 1 NEFESTE KURTARSIN....

o kadar sancı çekeceğinize baştan sezaryen olsaymışsınız keşke.

sezaryen o kadarda kokunç birşey değil.iki doğumumuda sezaryenle oldum hiç de pişmn değilim...

Bende sunni sancı ile doğum yapanlardanım. Hiçbir şekilde sancım yoktu ama suyum gelmişti. Amacım korkutmak değil, ama benim doğumum inanılmaz derecede zor olmuştu ve bebeğim normalden iri ve kiloluydu, yani ortalamanın üzerindeydi, bu durum da benim doğumumu zorlamıştı.
Sunni sancı, epudurel, ateş, sıtma, bebeğiimin yüksek kalp atışları ve doğum vakum ile sonuçlandı. Çok zordu, ölümden döndük diyebilirim hem kendim için hemde bebeğim için ama herşey bittikten sonra dünyalar benim oldu. :emir_bebek: şimdi 3 aylık yaramaz bir oğlum var :)

Ben de 5 subatta suni sanciyla dogum yaptim korkutmak istemem kimseyi ama resmen duvarlari tirmaladim sancidan. Cok zor oldu doğum. Sonra da ic kanama oldu yogun bakimda kaldim bi gece. Bebegim iyiydi çok sukur de ben gidiciydim.. Hala kabus goruyorum. Geceleri doguruyorum ruyamda..

Arkadaslar merhaba;

Bana kalırsa herkesin ağrı eşiği farklı.Ben 38. haftamda doğum yaptım hiç sancım yoktu ama açılmam olmuştu suyum geldi doktora gittim.Sancım olmadığı için suni sancı verdiler.İnanın dayanılmayacak birşey değil sancı giriyor 20-25 saniye sancıdan sonra 2-3 dk rahatsın.Ben hep sezeryan istemiştim çünkü beni hep korkuttular.ama hiç de öyle değilmiş.Ben gayte rahat atlattım lütfen kendinizi kasmayın.Asla yapılmayacak dayanılmayacak bir ağrı değil

öncelikle mrb bayanlar bende 41. haftanın içindeyim hala bi belirti yok doğum için nst de rahim kasılması bile yok ne yapacağımı hiç bilmiyorum ilk bebeğim kendimi hep normal doğuma alıştırmıştım şimdi ise sezeryan olacağım çok korkuyorum önerilerinizi tecrübelerinizi bekliyorum...

ben 40+6 da yatış yaptım.. sabah 6 dan akşam 6 ya 5 dk aralıklarla suni sancı çektim..açılma olmayınca sezaryen..çok acılar çektim sorunlu bir hamilelik geçirmiştim zaten doğum ve sonrası da zor du benim için..hala normal doğum yapmak içimde kaldı..keşke beklesemiydim belki kendiliğinden gelir sancım dediğim oluyor..belki geç yumurtlamaydı belki daha günü vardı diorum içimden.. ama oldu bitti..çok şükür ki sağlıklı bir bebeğim var şimdi 2 aylık. bu herşeye değer..bunları moralin bozulsun diye yazmıyorum..eminimki senin çok daha kolay ve güzel olacak doğumun.. ve daha kötüleri varmış deyip şükredeceksin :)

benim oğlum da gelmek bilmeyince 41+3 te yatış yaptık doktor rahimden ilk ilacı verdi bütün gün sancı çektim ama dayanılmayacak kadar değil gece nişanım geldi sabah 5 te doktor iki doz daha verdi rahimden ama gene dayanılmayacak gibi değil sancım var ama dayanabiliyorum sabah bir ebe suyumu patlattı iki günde toplamda 5 cm olmuş açılmam enfeksiyon için iğne vurdu doktorum tekrar rahimden verdi sancı sonra damardan başladılar o rahimden verilen ilaç kendi sancımı başlattı ama suni sancıda var normalde kendi sancın dinlenmene izin verio ama ikisi bir ölüyorum dedim akşam 5te çatala aldılar ama bende hal kalmadı açım susuzum ebe kendi eliyle su içirmeye başladıl son 10dk eğer olmazsa sezaryen dedi doktorum geldi bu sırada ben kafama göre ıkınıyorum bir ıkındım son gücümle oksijen bağlamışlardı zaten bebişim geldi ama yırttım bu sırada kendimi doktor bir yerde daha iyi kan damarları boyunca yırtık oluşur daha çabuk iyileşir dedi doğum 10 dk dikiş yarım saat sürdü sonra hemen ayağa kalktım 3.gün ev süpürdüm ütü yaptım ama kanamam çok oldu kısacası arkadaşın dediği gibi herkesin ağrı eşiği farklı bana verilen ilaçları alanlar en geç 6 saatte doğuruyordu:)ben yattıktan sonra tam 21 bebek doğdu ben doğuramadım korkacak bişi yok doğum olduğu an herşey bitio çok ilginç ama:)))Rabbim kimseyi darda bırakmasın herkese kendi sancısıyla kolay doğumlar diliyorum:DD

Bende 40+3 oldum bugün ama hala dogurmadim isin komik tarafı agrida sancı da yok hala pire gbi her isimi kendim halledebiliorum sanirim beninde sonum sezeryan gbi gorunuo suni sancidan bende çok korkuyorum hep normal doğum olur DİE kendimi şartlandırmıştim ama ne yapalim hakkımızda hayırlısı olsun :110::110::110::110::KK42:

Bnm bugün 40+2 oldu tam 40 dayken sancilarim vardi Ama az az eve geldik şiddetli olunca gelirim diye bugun kontrole gittim ne sanci ne su ne leke var stresten patliorum akibetim ne olur rahatlatin lütfen ilk gebeligim ve 22 yaşındayım
:mad:

Bnm bugün 40+2 oldu tam 40 dayken sancilarim vardi Ama az az eve geldik şiddetli olunca gelirim diye bugun kontrole gittim ne sanci ne su ne leke var stresten patliorum akibetim ne olur rahatlatin lütfen ilk gebeligim ve 22 yaşındayım
:mad:
Ayrica bebegime 4 kilo dedi bugun dr.

41. hftadayım bebeğim gelmek bilmiyor. ne kadar sıkıldığımı şubat annelerine yazıyorum merak eden bakabilir: http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/334582-2010-subat-anneleri-914.html
suni sancıdan çok korkuttular beni. doktor pazartesi suni sancıyla doğurturuz seni dedi. sanki ölümü bekliyorum eyvahedigeldismile
suni sancıyla doğum yapmışlardan tecrübelerini yazmalarını bekliyorum...
damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış.

Back
X