Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 39+4 teyim bebeğim daha doğum kanalına bile girmemiş benimde sonum ya suni sancı ya da sezeryan görünüyor !!
Bana da suni sancı verdiler ama normal olmadı sezeryana gittik. Çok istiyordum normal doğum yapmayı. Doğumdan bir gün önce eşim bizi kahvaltıya götürdü. Orda bir kadın doğum uzmanı ile tanıştık. Doğum yarın suni sancı ile olacak dedim..... Genelde suni sancı ile başlatılan doğumların %80 i sezeryana gider. Sadece suyu gelen sancısı artıp açılması olmayanların suni sancı ile normal doğum oranı yüksek dedi. Kulak asmamıştım ama hakikaten sezeryan oldu..
gidiyorum yarın sabah :gitme:
inşallah gelince güzel bir doğum hikayesi anlatırım
güzel dilekleriniz için çok teşşekkür ederim. Allah size benim için dilediklerinizin 10 katını versin :1hug:
Ayrica bebegime 4 kilo dedi bugun dr.Bnm bugün 40+2 oldu tam 40 dayken sancilarim vardi Ama az az eve geldik şiddetli olunca gelirim diye bugun kontrole gittim ne sanci ne su ne leke var stresten patliorum akibetim ne olur rahatlatin lütfen ilk gebeligim ve 22 yaşındayım
![]()
41. hftadayım bebeğim gelmek bilmiyor. ne kadar sıkıldığımı şubat annelerine yazıyorum merak eden bakabilir: http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/334582-2010-subat-anneleri-914.html
suni sancıdan çok korkuttular beni. doktor pazartesi suni sancıyla doğurturuz seni dedi. sanki ölümü bekliyorum eyvahedigeldismile
suni sancıyla doğum yapmışlardan tecrübelerini yazmalarını bekliyorum...
damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış.