- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
M Maviayyy insallah hamilesindirEtmezmiyim cnm rabbim isteyen herkese ikiz ikiz versin en kisa zaman dabu dualara öncülük ettiğin icin rabbim sanada tattirsin bu duygiyu kalpten ediyorum cnm ikiz derken şura 49.50 ayeti ikiz bebek icin okunuyormus söylemek istedim belki okumak isteyenler olursa
Ya 25 dedik ustunude biz tamamlariz 33 e kendimize sıra geldiginde diye düşündük cNimArkadaşlar evla sayılar alimler tarafından belirli aslında 1. 3. 7 .21 .33 .41. bu şekilde seçin begenin
Tamam o zamanYa 25 dedik ustunude biz tamamlariz 33 e kendimize sıra geldiginde diye düşündük cNim
25 yaptık canim yani 33 e herkes kendi tamamlar birilerine dağıtır kendi okur vs.H.M de 22 diyordu 21 yapalım olsun o vakit. Magnf.... Dediği gibi isteyen tamamlasin üstünü mis gibi
Tamam başladık inşallah kızlar ben şimdiden okuyayım da hayırlı geceleriniz olsun niyetlenenler dualarında unutmayalım birbirimizi
Sen gelene kadar paylaşırız inşallah ben senden alayim 2 tane hergun 1 tane okumuş okurum. Sen 3 tane oku Meryem suresiBu arada bende hala hastayim iki gün var. 5 tane Meryem suresi okuyacağım cuma gününde yarın baslanirsa yetiştirmek zor olacak gibi
Meryem suresi acil degil cunki iremde hastaymis zaten gec dualayacak o yuzden fetihle basla istersenBu arada bende hala hastayim iki gün var. 5 tane Meryem suresi okuyacağım cuma gününde yarın baslanirsa yetiştirmek zor olacak gibi
Aynen yavaş yavaş tamamlarsinnl istersen çevrene verirsin.H M o zaman ustunu tamamlayip 33 yaparim toplamda
Olur ben okurum cocuk konusu olunca cevreme verememAynen yavaş yavaş tamamlarsinnl istersen çevrene verirsin.
Tamam canim sen bilirsin. Alıntıyi tekrar paylaşıyorum göremeyenler görsün diye şimdi cikiyorum inşallah.Olur ben okurum cocuk konusu olunca cevreme veremem
Allah razı olsun cnm
Evet cnm anlami cok güzel rabbim gönlüne gore versin inşallah ❤
Insallah cumlemizîn tuylerim diken diken olduEvet cnm anlami cok güzel rabbim gönlüne gore versin inşallah ❤