Okudum allah kabul etsin dün okuyamamıştım
Morkagit arkadasima 1 tane Fetih okudum Allah kabul etsin insallah kusura bakmayin geç oldu29 Fetih Suresi Okuyoruz.. ( kendi başınıza zamana yayarak 33 e tamamlayabilirsiniz )
1.Magnifiaque 2
2.H M 1
3.SoLeiL12 2
4.Life light 2
5.Merayyy 2
6.burcusami 2
7.Hhhifa 2
8.pawlover 2
9.Aselhannn 1
10. S Seferye hatun 1
11. @Renkli Fiyonk 1
12. R rana20 1
13. M Maviayyy 2
14. @iremblncglyn 2
15. S sheetan 2
16.mutlulukbenihicbirakma 1
17.aysenurt3991 1
18.zey_nep 1
19. @morkagit 1
sıradaki kişi @morkagit
Okuma Süremiz 1 gündür. Ertesi geceye kadar bildirelim okumalarimizi lütfen.
liste alıma kapalıdır..
İnşallah canım müsait zamanda okuyalım yineH M Allah razı olsun cnm senden böyle biseye vesile oldun.. Yine yapalım bence fetih suresi meryem suresi yasin süresi olabilir
Allahu Teâlâ binlerce kez razı olsun hepinizden kızlar.
Hatimler filan var canim ramazan için artık, inşallah daha sora başlarız yineKeşke tekrar başlasaydık çok güzeldi
İnşlh ya umarım okuduğumuz arkadaşlarımızın hepsinin duası kabul olur güzel mutlu haberlerle dönüş yaparlarHatimler filan var canim ramazan için artık, inşallah daha sora başlarız yine
Maleswf bende tam tersi oldu herşeyKizlar neler yapiyorsunuz hayatinda bir degisiklik olan var mi nasil geciyo bende bi degisiklik yok simdilik
Hayırdır canım ne oldu kiMaleswf bende tam tersi oldu herşeyhayatımın en körü günlerini yaşıyorum kurban olduğum allahım dualarımı kabul etmedi nerde ne hata yaptım ki
Canım bazen istediğimiz şeyler hakkımızda hayırlı olmuyor. Ya da zamanı var belkide. Sen tevekkülü elden bırakma elbet yolunu bulur düzelirMaleswf bende tam tersi oldu herşeyhayatımın en körü günlerini yaşıyorum kurban olduğum allahım dualarımı kabul etmedi nerde ne hata yaptım ki
ben gece gündüz çok dua ettim allaha yakardım niyetim için duam kabul olsun diye çok el açtım ama malesef rabbim kabul etmedi olmadı benim yüzümü güldürmedi aksine niyetimin kabul olmasını istemeyenlerin yüzünü bana güldürdü içiçlerine su serpildi ohh olmadı diyeHayırdır canım ne oldu ki
Ben okumak isterim adetim bitince.2.H M
3.SoLeiL12
4.Life light
5.Merayyy
6.burcusami
7.Hhhifa
8.pawlover
9.Aselhannn
10. S Seferye hatun
11. @Renkli Fiyonk
12. R rana20
13. M Maviayyy
14. @iremblncglyn
15. S sheetan
16.mutlulukbenihicbirakma 1
17.aysenurt3991
18.zey_nep
19. @morkagit
Okumak isteyen? Varmı başlayalım arkadaşlar okumak isteyenler bildirsin 1 er tane okuyalım kolay okunuyor zaten
Canım inanki herseyde bir hayır vardır. Rabbimiz kendisi buyuruyor ki; Hayır bildiğinizde şer, şer bildiğinizde hayır vardır. Allah bilir siz bilemezsiniz. Biz duamızı yapıp tevekkül edeceğiz takdir yüce Allah'ındır.ben gece gündüz çok dua ettim allaha yakardım niyetim için duam kabul olsun diye çok el açtım ama malesef rabbim kabul etmedi olmadı benim yüzümü güldürmedi aksine niyetimin kabul olmasını istemeyenlerin yüzünü bana güldürdü içiçlerine su serpildi ohh olmadı diye