İki tane okunducanim Allah kabul etsin29 Fetih Suresi Okuyoruz.. ( kendi başınıza zamana yayarak 33 e tamamlayabilirsiniz )
1.Magnifiaque 2
2.H M 2
3.SoLeiL12 2
4.Life light 2
5.Merayyy 2
6.burcusami mazeretli
7.Hhhifa 2
8.pawlover 2
9.Aselhannn 1
10. S Seferye hatun 1
11. @Renkli Fiyonk 1
12. R rana20 1
13. M Maviayyy 2
14. M Manda_Lina 2
15. S sheetan 2
16.mutlulukbenihicbirakma 1
17.aysenurt3991 1
18.zey_nep 2
19. @morkagit 1
sıradaki kişimutlulukbenihicbirakma
Canım adım Nur
Niyetim:
Rabbimden dileğim öncelikle bana kızıma eşime ve aileme sağlık diliyorum bu mübarek ayların günlerin yüzü suyu hürmetine Anneciğimin hayırlısıyla şafi ismiyle şifa bulmasını nasip eder inşallah ya Rabbim mucizeler yaratsın inşallah
Hayırlısıyla gireceğim sınavda başarılı olup devlet kapısında hayırlı iş nasip et yarabbim
Ve sağlıklı sıhhatli aza noksanlığı olmayan eli ayağı uzuvları tam aklı başında hayırlı bir evlat daha nasip et bana yarabbim
Beni ve burdaki tüm arkadaşlarımı sevdiklerimizin sağlığıyla yokluğuyla sınamasın Allahım onlarıda bizimkiyle sınamasın inşallah bizi doğru yoldan ayırmasın güzelliklerle doğru yolu göstersin inşallah
Okuyan dua eden herkesten şimdiden Allah razı olsun Rabbim gönüllerimizin muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Okuma Süremiz 1 gündür. Ertesi geceye kadar bildirelim okumalarimizi lütfen.
liste alıma kapalıdır.
Nur arkadaşıma okudum. Allah kabul etsin inşallah29 Fetih Suresi Okuyoruz.. ( kendi başınıza zamana yayarak 33 e tamamlayabilirsiniz )
1.Magnifiaque 2
2.H M 2
3.SoLeiL12 2
4.Life light 2
5.Merayyy 2
6.burcusami 2
7.Hhhifa 2
8.pawlover 2
9.Aselhannn 1
10. S Seferye hatun 1
11. @Renkli Fiyonk 1
12. R rana20 1
13. M Maviayyy 2
14. M Manda_Lina 2
15. S sheetan 2
17.aysenurt3991 1
18.zey_nep 2
19. @morkagit 1
Canım adım Nur
Niyetim:
Rabbimden dileğim öncelikle bana kızıma eşime ve aileme sağlık diliyorum bu mübarek ayların günlerin yüzü suyu hürmetine Anneciğimin hayırlısıyla şafi ismiyle şifa bulmasını nasip eder inşallah ya Rabbim mucizeler yaratsın inşallah
Hayırlısıyla gireceğim sınavda başarılı olup devlet kapısında hayırlı iş nasip et yarabbim
Ve sağlıklı sıhhatli aza noksanlığı olmayan eli ayağı uzuvları tam aklı başında hayırlı bir evlat daha nasip et bana yarabbim
Beni ve burdaki tüm arkadaşlarımı sevdiklerimizin sağlığıyla yokluğuyla sınamasın Allahım onlarıda bizimkiyle sınamasın inşallah bizi doğru yoldan ayırmasın güzelliklerle doğru yolu göstersin inşallah
Okuyan dua eden herkesten şimdiden Allah razı olsun Rabbim gönüllerimizin muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallah
liste alıma kapalıdır.
29 Fetih Suresi Okuyoruz.. ( kendi başınıza zamana yayarak 33 e tamamlayabilirsiniz )
1.Magnifiaque 2
2.H M 2
3.SoLeiL12 2
4.Life light 2
5.Merayyy 2
6.burcusami 2
7.Hhhifa 2
8.pawlover 2
9.Aselhannn 1
10. S Seferye hatun 1
11. @Renkli Fiyonk 1
12. R rana20 1
13. M Maviayyy 2
14. M Manda_Lina 2
15. S sheetan 2
17.aysenurt3991 1
18.zey_nep 2
19. @morkagit 1
Canım adım Nur
Niyetim:
liste alıma kapalıdır.
Akşam namazdan sonra okuycam okudu say benide@morkagit
M Manda_Lina
M Maviayyy
R rana20
pawlover
Sizde okuyunca bildirin arkadaşlar
Akşam geceye doğru sıra sende
aysenurt3991 duanı paylaşırsın sende ben yarın düzenlerim listeyi
Aldım canım@morkagit
M Manda_Lina
M Maviayyy