- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Ben ikisi icin okuyup geliyorum yazmak istemistimSoylemedigin için bilemedim
Amin aminnnnnKızlar çok çok teşekkür ederim ağzınıza yüreğinize sağlık. Allah razı olsun. En kısa zamanda dualarımız kabul olur inşallah
Elif ya insallah merve den sonra hemencik senin hamilelik haberini alirimKızlar çok çok teşekkür ederim ağzınıza yüreğinize sağlık. Allah razı olsun. En kısa zamanda dualarımız kabul olur inşallah
Anlaşmak için anlatman lazım yaparsın senBen ikisi icin okuyup geliyorum yazmak istemistim
kendimi ifade edemez oldum ama ben calisan bir ogrenciyim
Grup yonetmek haber etmekten daha zordu niye boyle oldukiAnlaşmak için anlatman lazım yaparsın sen
Yaa mervişim yerim seni.Kuzum 1 buçuk 2 ay var benim transferime. O arada hatice ve senden haber bekliyorumElif ya insallah merve den sonra hemencik senin hamilelik haberini alirim
Benm otobüs bekletmesse tabi..Yaa mervişim yerim seni.Kuzum 1 buçuk 2 ay var benim transferime. O arada hatice ve senden haber bekliyorum
Insallah tedaviye gerek kalmadan olurYaa mervişim yerim seni.Kuzum 1 buçuk 2 ay var benim transferime. O arada hatice ve senden haber bekliyorum
Kabulum gelirseJet tutalım
Benmde yok şuan ufak defek operasyonlar hariçInsallah tedaviye gerek kalmadan olurCok istiyorum hepinizin olsun benim suan tedavi felan yok umidimde yok pek hayirlisi bakalim
Hiç belli olmaz canım hiç beklemediğinde olurInsallah tedaviye gerek kalmadan olurCok istiyorum hepinizin olsun benim suan tedavi felan yok umidimde yok pek hayirlisi bakalim
Teşekkür ederimOkudum Allah kabul etsin inşallahLife light öyle su gibi okundu ki duan
Sansima leylek getirse kanadi kirilirdi o dereceHiç belli olmaz canım hiç beklemediğinde olurkız keşke leylek işi gerçek olsaydı siparişle gelseler ne güzel olurdu
Benmde yok şuan ufak defek operasyonlar hariç
Hepimizin olsun estagfirullah canim benm.