- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Insallah Allah buyuk elbet birgunHepimizin olsun estagfirullah canim benm.
Rabbim bebek kokusunu duyursun isteyen herkese inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah Allah buyuk elbet birgunHepimizin olsun estagfirullah canim benm.
Rabbim bebek kokusunu duyursun isteyen herkese inşallah...
Umut herzman vardir cnm umidini kaybetme insllah olacak bebislerinInsallah tedaviye gerek kalmadan olur Cok istiyorum hepinizin olsun benim suan tedavi felan yok umidimde yok pek hayirlisi bakalim
Insallah sabah gozumu bebek diye acip aksam bebek diye kapiyorum insallah olur hayirlisylaUmut herzman vardir cnm umidini kaybetme insllah olacak bebislerin
Olur cnm inşallah rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin hergun inan sen elif ve hatice aklimdasiniz namazimda herkese dua ediyorum rabbim kimsenin kucagini bos koymasin en kisa zamanda herkes tatsinInsallah sabah gozumu bebek diye acip aksam bebek diye kapiyorum insallah olur hayirlisyla
Aminn canım Allah razı olsun. Bebişini sağlıkla al kucagina inşallahOlur cnm inşallah rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin hergun inan sen elif ve hatice aklimdasiniz namazimda herkese dua ediyorum rabbim kimsenin kucagini bos koymasin en kisa zamanda herkes tatsin
Allah razi olsun cnm benimde korkum var bos gebelik gecirmistim ayni olackmi diye icim sıkılıyor dua okuyorum bol bol insallah saglikli bir gebeliktirAminn canım Allah razı olsun. Bebişim sağlıkla al kucagina inşallah
Allah razı olsun canım. Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsinOlur cnm inşallah rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin hergun inan sen elif ve hatice aklimdasiniz namazimda herkese dua ediyorum rabbim kimsenin kucagini bos koymasin en kisa zamanda herkes tatsin
AminAllah razi olsun cnm inşallahAllah razı olsun canım. Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Her gebelik farklıdır aynısı hep olacak diye birşey yok inşallah güzel haberler olsun sağlıklaAllah razi olsun cnm benimde korkum var bos gebelik gecirmistim ayni olackmi diye icim sıkılıyor dua okuyorum bol bol insallah saglikli bir gebeliktir
Sıradaki müslüman kardeşimin niyetine 3 tane fetih suresi okudum Allah kabul etsin amin
Allah razı olsun canımm anneciğinin de ağzına yüreğine sağlık
Allah razı olsun Allah kabul etsin her birimizin okuduğunu her birinizin gönlünden geçen muradınız neyse kabul etsin RabbimSıradaki müslüman kardeşimin niyetine 3 tane fetih suresi okudum Allah kabul etsin amin
Ben müsaitim senin yerine de okudum bi tane .H M canım ben meray için okuyamadan özel günüme girdim nasıl yapsak bugün için birine okutamıyorum da maalesef isterseniz borçlanayım bitince okurum