- 24 Temmuz 2015
- 593
- 1.043
- 31
1 tane veririz sana :) okuyabilcek olanlara veriyoruz sayımızda yeterli bukadar sende katilirsan son olarak.aktif takip etmen lazım ama.Kaç tane düşüyor günlük canim
Tmm canim o zaman bende katilayim bugun bir tane senin icin mi okuyacam1 tane veririz sana :) okuyabilcek olanlara veriyoruz sayımızda yeterli bukadar sende katilirsan son olarak.aktif takip etmen lazım ama.
Aynen canim 1 tane bugün benim için okunacak inşallahTmm canim o zaman bende katilayim bugun bir tane senin icin mi okuyacam
Kime okudun canim banamiTamam bugun de 3 tane okudum .
Yani düzenli katılacakmisiniz öyleyse ekliyim 20 kişiye kadar yolu var :)Merhaba yeni listeye alım var mı
Benim tamam canim okuyacak arkadaşlarla tamamlanıyor. akşam geceye doğru yeni kişiye geçeriz. Allah kabul etsinH M canım ben dediğin gibi dün akşam Merve arkadaş için okudum şimdi yeni sıra sende mi listeyi nezmn yayınlıyorsun? Kusura bakma ben takip edemedim
Canm siz sıradan devam edin ben diğer arkadaşlar yeni diye öyle dedim sizde değişiklik yok :) listeyi takip edin yeterH M cnm 2 arkadaşın niyeti var kafam karıştı 2 kişiye mi okuyoruz bugün
Magnifiaque 29 üstünü kolayca tamamlariz insallah. Ben kendiminkini sayı olarak arkadaşlarda okuyunca tamamlamis oluyorum. okudukları sana gitsin yeni arkadaşlarin. S sheetan okumuş 28 oldu.sende 33 e tamamla.
Yanlız dileyen tamamlar arkadaşlar zorunlu dgeil bu arada haberiniz olsun.
Tamam canim artık yeni listedeyiz fazla okundu olsun.H M dun gece kendime okuyup tamamladim senin icin olsun bu sayi
Off gorseydim keske ama olsun buda bir nasip dun 10 tane okudum yazcakken uyumusumTamam canim artık yeni listedeyiz fazla okundu olsun.
Olsun şimdi sayılar düzenli giderOff gorseydim keske ama olsun buda bir nasip dun 10 tane okudum yazcakken uyumusumeve gidim sana okuycam insallah
Ya kusra bakmayın ama şöyle olsa olurmu.Kime okudun canim banamiAllah razı olsun yeni listeye geceye doğru geçeriz listedeki isimlere göre gidersen sevinirim canim