40lı yaşlarda yalnız ve mutsuz kadınlar

Asıl sorun kendini sevmeme ve değerli görmemeyle alakalı bence. Ben kendimde bunu görmüştüm. Asıl sebebi söylerseniz belki onlara göre çözüm önerisi verebilirim yaşadıklarımdan.
belki de

ben doktora ypıyordum bişrşeyler ters gitti bıraktım şimdi bir boşluk oldu yaaşdığım kaygılarla ve sorunlarla kendimi daha yalnız hissetmeme sebebiyet verdi malesef durum bu

buraya da kafam biraz dağılsın diye cok yeni üye oldum

anlıyabiliyorum seni

Bugün son kuzenimde nişanlandı arkadaş çevremde ailemde tek bekar kız ben kaldım üstelik en güzelken erkek kardeşlerimde evlenecek seneye

ama sen daha yaş olarak cok küçüksün sıkma buna canını

ama sen daha yaş olarak cok küçüksün sıkma buna canını
Yaşım artıyor ama aşk hayatı ilerlemiyor herkes ciddi ilişki yapıp evleniyor ben terk edildim kimsede yok karşıma çıkan küçük bi yerde hemşireyim herkes evli etrafımda

belki online ortamda ama tabi dikkatli olarak bakabilirsin birilerine ama tabi önce kendi kendine mutlu olmaya da hazır olmalısın

Evet yavaştan hazırlıyorum kendimi yalnız olmaya evlenememeye
2 yıldır aktif çalışıyorum aşk hayatım atandığım günden beri hiç ilerlemedi yerimde sayıyorum kimse yok bulamadım bıktım evde kaldın laflarından tayin alış şehri terk etmek istiyorum

ben doktora ypıyordum bişrşeyler ters gitti bıraktım şimdi bir boşluk oldu yaaşdığım kaygılarla ve sorunlarla kendimi daha yalnız hissetmeme sebebiyet verdi malesef durum bu
Mobbing mi gördünüz? Bravo, doktoradan kabul almışsınız. Bunun büyük bir başarı olduğunu farkındasınızdır umarım.

Mobbing mi gördünüz? Bravo, doktoradan kabul almışsınız. Bunun büyük bir başarı olduğunu farkındasınızdır umarım.
iyi bir okulda burslu ise belki

değilse doktoradan kabul almanın başarı olan bir tarafı yok, hatta çoğu programda bi şe yarayacak öğrenci yok, hocalar birileri kayıt olsun da danışmanlığımız olsun, proje yazsın işimize yarasın, makalesi çıksın doçentlikte puan lazım, bölüm kapanmasın (!) gibi amaçlarla kim başvursa alıyorlar zaten.

of elimde feci görseller var duruma uygun ama buraya koyarsam kesin 10 günlüğüne banlanırım.

çok teşekkür ederim mantıklı yorumlarınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…