Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnızım ama mutsuz değilim. Mutluluğumu dış etkenlere bağlamıyorum. Size de tavsiye ederim.Eğer siz de benim gibi yalnız ve mutsuz hissediyorsanız guruba katılın ve brilikte tavsiyelerle yol alalım
benim sebebim tek o değil..başa uzun sebepleri var ve bu aralar tavsiyelere ihtiyacım var nasıl yapıyosunuz mesela günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz benim hayatımfda büyük bir boşluk oluştu ve nasıl doldracağımı bilmiyorum şuanYalnızım ama mutsuz değilim. Mutluluğumu dış etkenlere bağlamıyorum. Size de tavsiye ederim.
Asıl sorun kendini sevmeme ve değerli görmemeyle alakalı bence. Ben kendimde bunu görmüştüm. Asıl sebebi söylerseniz belki onlara göre çözüm önerisi verebilirim yaşadıklarımdan.benim sebebim tek o değil..başa uzun sebepleri var ve bu aralar tavsiyelere ihtiyacım var nasıl yapıyosunuz mesela günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz benim hayatımfda büyük bir boşluk oluştu ve nasıl doldracağımı bilmiyorum şuan
Büyük boşluk oluştu demiştiniz yeni bir ayrılık yaşadıysanız ondan böyle düşünüyor hissediyor olabilirsinizbenim sebebim tek o değil..başa uzun sebepleri var ve bu aralar tavsiyelere ihtiyacım var nasıl yapıyosunuz mesela günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz benim hayatımfda büyük bir boşluk oluştu ve nasıl doldracağımı bilmiyorum şuan
Evli ve çocuklu olmakta kesin yalnız olmamak değil esasında. Hayat uzun bir yol ne eş ne çocuk ömür boyu dizimizin dibinde garanti durmuyor. Çocuklar büyüyor kendi hayatlarını kuruyorlar. Eninde sonunda en temelde kendinlesin yani.benim sebebim tek o değil..başa uzun sebepleri var ve bu aralar tavsiyelere ihtiyacım var nasıl yapıyosunuz mesela günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz benim hayatımfda büyük bir boşluk oluştu ve nasıl doldracağımı bilmiyorum şuan
Kız mı düsürmye calısıyon yeni üyeEğer siz de benim gibi yalnız ve mutsuz hissediyorsanız guruba katılın ve brilikte tavsiyelerle yol alalım
40 lı yaşlar kendini bu kadar umutsuzluğa bırakmak için genç daha,55 sonrası fln belki olabilir,bu yaşta hayata yeni başlayanlar var okul kariyer derken,tavsiyelerle nasıl yol alınacak neyin tavsiyesi mesela,inanın ne ben nede kimse konuyu anlayamadı,nereye bağlamaya çalıştınız acaba.Eğer siz de benim gibi yalnız ve mutsuz hissediyorsanız guruba katılın ve brilikte tavsiyelerle yol alalım
Ben genelde kokulu köpük banyosundan sonra jartiyerle yalnız yalnız uyuyarak oyalanmaya çalisiyorum mesela, siz neler yapıyorsunuz? Biraz anlatsanız?benim sebebim tek o değil..başa uzun sebepleri var ve bu aralar tavsiyelere ihtiyacım var nasıl yapıyosunuz mesela günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz benim hayatımfda büyük bir boşluk oluştu ve nasıl doldracağımı bilmiyorum şuan
Kızlar bı durun ya bı durun allşkına, hazır düşmüş elimize , az eğlenip biraz dolandirip yolumuzu bulucaz şurda iki dakka izin vermiyonuz heeMerhaba dayı
Ne dolandırması ben tanışmak istiyorum, niyetim ciddiKızlar bı durun, hazır düşmüş elimize , az eğlenip biraz dolandirip yolumuzu bulucaz şurda iki dakka izin vermiyonuz hee![]()
Yalannnnnn, sana bağı bostanı sattirıp hepsini çatir çatir manitasiyla yiyecek bu zilli , sakın inanma dayıNe dolandırması ben tanışmak istiyorum, niyetim ciddi![]()
Hanımefendi ne alakası var ben yalnızlık çekiyorum, can yoldaşı arıyorumYalannnnnn, sana bağı bostanı sattirıp hepsini çatir çatir manitasiyla yiyecek bu zilli , sakın inanma dayı![]()
Kız mı düsürmye calısıyon yeni üye
Bu nasıl konuya giris![]()