• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40dk da 7 cm incelten kür (Dr.Feridun Kunak)

bnde izledim o yayını doktor bu incelmenin kilodan yağlardan değil vücudumuzdaki sulardan oldgnu söyledi

tabiki yağı 1 günde ya da bir kaç günde parçalayıp atamazsın en azından gözle görülür bir toparlama için yapılabilir

arkadaslarr bunları bulmak zor depilmı ama.daha kolay bı kur yokmu

aktarda hepsi mevcut daha kolay ve etkili bir kür olarak marankiyi tavsiye ediyorum hem maddi açıdan daha az tutuyor hem de zahmeti daha az ayrıca etkiliydi

pekı bu dr ferıdun karısımını gögus bolgesı ıcınde uygulayabılırmıyız deneyen varmı ?

bence söylemediği yerlere uygulamak doğru olmaz
göğüslerede uygulama bence küçültmek için soruyorsun sanırım canım onun için direk kilo vermelisin

eger ferudun kunagın tarıfı uyguluyorsanız kesınlıkle ıse yarıyor dıyebılırım ...fakat evde surup hareketsız kalmak hıcbır fayda saglamaz ... öylekı ter şıpır şıpır olacak sekılde yuruyeceksınız sonrasında strecı dusta actıgınızda ıcınızde gölet seklıne gelmıs oluyor o kil eriyor su gıbı oluyor resmen ....

ama surup terlemeden hareket etmeden nasıl faydası olur bılemem ... ben denedım o yuzden dıyorum

kesinlikle katılıyorum sana

3 gün oldu öyle bariz sekılde zayıflama yada sıklaşma olmadı.Fena şekilde yanıyor inş bi sonuç alırım ve acil zayıflamam lazım 3 hafta sonra nişan var önerisi olan varmı?:44:

maranki tarifini öneriyorum sana

Kızlar Selam. Nasıl ilgimi çekti konu anlatamam. Sıkı bi diyet uyguluyorum. 3 doğum yaptım. Tabi deri elastikiyeti azaldı. Sıkılaşmaya ve belden göbekten incelmeye çok ihtiyacım vardı. Böyle pat diye önüme çıktı bu konu.

Helena özellikle sana teşekkürler canım. Paylaşımların harika. Ben de eksik yağlarımı bu gün alıp gece yatarken uygulamayı düşünüyorum. Yatmadan önceki ölçülerimle uygulamadan sonraki ölçülerimi burada paylaşıcam. Üstelik 8. takım cuma zayıflama yarışması grubundayım. Oradaki arkadaşlarlada paylaşayım burdaki bilgileri. İster sudan yaksın, ister yağdan yaksın hiçççç önemli değil, yeterki göbeciklerimiz incelsin.

Bu arada kaşıntı ya da batmalar o bölgeye kanın hücum ettiğini ve orada dolaşımın hızlanıp kaliteli hale geldiğini gösterir. Bu da iyi bişeydir. Eğer cilt allerjisi gibi değilse tahammül etmek lazım. Sanırım streci çözdükten sonra sıcak suyla iyice durulayıp yavaş yavaş su ısısını düşürürsek yani soğutursak hem kaşıntı ve batmalar azalır hem de sıkılaşma daha etkili olur... Yani bu da bi fikir :26:

ben sadece biberiye yağıyla bile bir seferde 5 cm incelme yaşadım sonra ara sıra gene yaptım belimde 10 cm fark var bacaklarda 4 kalçada 6 cm fark etti bur da nasıl yaptığımı anlattım başka deneyenlerde var belki düzenli kullanılsa daha etkili olur ve kesinlile kalıcı incelme tavsiye ederim en azından bir deneyin bu kür gibi eziyetlide değil süper moral oluyor hepimize kolay gelsin:16:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=462984&page=10

Bölgesel Zayıflama İçin Kil Lapası Malzemeleri

2 su bardağı kil
1 çorba kaşığı ozon yağı
1 çorba kaşığı kakao yağı
1 çorba kaşığı portakal yağı
1 çorba kaşığı üzüm çekirdeği yağı
1 tatlı kaşığı biberiye yağı
1 çorba kaşığı pul biber
2 çay bardağı Demlenmiş Yeşil çay

Bölgesel Zayıflama İçin Kil Lapasının Hazırlanışı :

2 su bardağı kilin içine 1 dakika kaynatılıp bir dakika demlenen yeşil çaydan bir bardak koyarak bulamaç haline getiririyoruz. İçine bir kaşığı ozon yağı, 1 çorba kaşığı kako yağı, 1 çorba kaşığı portakal yağı, 1 çorba kaşığı üzüm çekirdeği yağı , 1 tatlı kaşığı biberiye yağı, 1 çorba kaşığı kırmızı pul biber konarak güzelce karıştırılır.

Karışım istenmeyen bölgeye elle veya tahta kaşıkla yedire yedire sürülür. bir müddet beklendikten sonra iyice silinerek temizlenir. veya banyo yapılabilir.

Canlı yayından karışım bir hanımın göbek bölgesine ve yanlarına yedire yedire sürülerek yaydırıldı. ( Duvarı sıvar gibi sıvandı) üzeri streç filmle kapatıldı.
Biraz hareketler yapıldı.

Sürülmeden önce göbek deliğinin tam hizasından ölçüldü. 112 cm geldi.
40 dakika sonra yapılan ölçümde 105 cm geldi.

Bu karışım selülitli bölgelerede uygulanbilir.

NOT : merak edenler için yayın tarihi 16.01.2013

Maranki nin tarifi
biberiye yağı
portakal kabuğu yağı
menekşe yağı
hardal yağı
badem yağı (acı ya da tatlı belirtilmemiş acı kullananan arkadaşlar var)
bunlarıda sadece karıştırıp gece uyumadan sürülmesi öneriliyor ama gündüz de sürebilirsiniz size hangisi faydalı geliyorsa.benim tavsiyem 30dk yürüyüş egzersiz de yapmanız.ama tarifte böyle bir şart yok.
bütün yağları heba etmeyin bence hepsinden 1er,2şer çay kaşığı ekleyerek önce deneyin krem gibi sürün yağı, yoğurt gibi boca etmenize gerek yok.

bir de streci banyoda çıkaracağınız sıra bölge terlemiş olduğu için, direk soğuk havayla şoka girmesin. streci çıkartmadan strecin üzerine banyo yaptığınız sıcaklıkta su tutun ki terli bölge hemen şoka girmesin. daha sonra streci çıkartıp yıkayın
bu tarifte ise 3 hafta boyunca her gece sarın diyor ama ben bazı geceler hava alsın diye bir gündüz bir gece düzensiz yapıyorum şu an

bu tarifin linki http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...haftada-2-beden-yatarak-incelinnnmaranki.html

Yaglarin ölçüleri ne kadar acaba?

Yaglarin ölçüleri ne kadar acaba?

canım bence şişenin hepsini boşaltma ziyan olmasın
sıkılırsan köşeye atarsan yağları başka şeyler içinde kullanma ihtimalin olabilir sonuçta

ben hepsinden bi fısfıslı şişeye 1 tatlı kaşığı koydum, çalkaladım. her kullanmada çalkala canım.

canım bence şişenin hepsini boşaltma ziyan olmasın
sıkılırsan köşeye atarsan yağları başka şeyler içinde kullanma ihtimalin olabilir sonuçta

ben hepsinden bi fısfıslı şişeye 1 tatlı kaşığı koydum, çalkaladım. her kullanmada çalkala canım.

Bende bu aksam denemeye başlayacağım inş. Iyi sonuç alırım. Pespese iki doğumdan sonra sönmüş balon gibi oldum:(

Benbacaklarım için kullanacağım . bu akşam deneyip pazartesi paylaşacağım sonucu etki ediyor mu bakalım

kızlar kıl lapasına baslıyorum bugun ılk cumartesı surdum yuruyuse cıktımmm yaktı benı acı bıberr var ıcınde bırde strec cıktıı yarıda bıraktım 45 dolmustu zatten ...

bugunden ıtıbaren 2 hafta duzenlı yapıcam pazar gunu gelısmelerı yazarım ..

tabı dıyet ve sporda yapıyorum ve surup yatmak mantık dısı bana gore hareket lazım ter atmak lazm ;)

Back