evet canım yazımda da belirtim zaten maranki daha az uğraştırıyor ve incelmem oldu ama 1 haftadan çok yapamadm zaman olmadı o yüzdn uzun vade için bir şey diyemem ama kesnlkle incelmem olmuştu
ben bunu yapmak ıstıyorum da pek guvenemedım bu tarıfe 40 dk bekletince bir fark gorememiş kimse bir gece falan kalması lazımmıs ozaman marankınınkını yapalım her gece daha etkılı olur dıe duusunyrum ama onuda her gece yapamam
bu tarıfe dogru duzgun uyan yapan yokmju
ben bunu yapmak ıstıyorum da pek guvenemedım bu tarıfe 40 dk bekletince bir fark gorememiş kimse bir gece falan kalması lazımmıs ozaman marankınınkını yapalım her gece daha etkılı olur dıe duusunyrum ama onuda her gece yapamam
bu tarıfe dogru duzgun uyan yapan yokmju
ben seneler önce 2-3 kez yapıp 2 cm falan kaybettm galiba buraya yazmıştım şimdi hatırlamıyorum ama sonra geri geldi tabi geçici oldu benmkisi. bir kaç kere deneyince haliyle kalıcı olmadı
ama kalıcı oluyor mu bilemem de incelme oluyor yani
bende maranki nin tarifini uyguladm
ben seneler önce 2-3 kez yapıp 2 cm falan kaybettm galiba buraya yazmıştım şimdi hatırlamıyorum ama sonra geri geldi tabi geçici oldu benmkisi. bir kaç kere deneyince haliyle kalıcı olmadı
ama kalıcı oluyor mu bilemem de incelme oluyor yani
bende maranki nin tarifini uyguladm