400cc ve uzeri koyduran arkadaslar buraya

elizeliz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
247
132
400cc ve uzeri koyduran arkadaslarimizin paylasim alani olsun,benim gibi buyuk cc isteyen kizlar var.Buradan bir birimize yardimci olsak guzel olur.
Umarim yaptiranlar da tecrubelerini burda paylasir!

evet 470 cc ama bende anlayamadım hala büyükmü küçükmü :KK37:
yamuk eğricik büğrücük bişey şu anda şişlerim çok fazla ya da onlar protezin kendisi ben şiş zannediyorum :KK52:
Oooo.. Maşallah :nazar::KK52::KK9: Bomba gibi bir sonuç olmuştur :KK23: Sorunusuz güzel sonuçlar olsun inşallah :KK34:

İlk altı ayda şekli şemali belli olmaz,zamana ihtiyacın var panik yok :KK34: Bir seneye kadar çok değişecek ve doğallaşacaklar canım.Şu anda çok ödem vardır.Geçmiş olsun canım :KK54:

her ne kadar siteye girişim görünmesede takipteydim zaten sizin sürecide yakından izlemiştim :KK16:
ama gerçekten çok şiş hatta böyle gördükçe fenalaşıyorum.

meme altı yöntemi 410mf profil 470 cc natrelle allergen damla protez takıldı.üstü dolgun profil kullanıldı.yalnız meme dokusu azdı yani hiç bir abartı görüntü yok şişliklerim dışında özellikle üst kısımlar çok fazla şiş. yani sanırım şiş ouuf bilmiyorum kafakarışık.inmeye başlasalar biraz daha moralim yerine gelecek sanırım.:26::26:
420 takılacaktı ama amliyatta doktorum küçük geldi 470 taktıdedi.uarım herşey yoluna girer:2:

Son düzenleme:
kuşum 470likle ilk defa karşılaşıyorum ben de:KK52:
merak ettim ya, rekor sende herhalde:KK76:

tekrar hayırlı olsun.

her ne kadar siteye girişim görünmesede takipteydim zaten sizin sürecide yakından izlemiştim :KK16:
ama gerçekten çok şiş hatta böyle gördükçe fenalaşıyorum.

meme altı yöntemi 410mf profil 470 cc natrelle allergen damla protez takıldı.üstü dolgun profil kullanıldı.yalnız meme dokusu azdı yani hiç bir abartı görüntü yok şişliklerim dışında özellikle üst kısımlar çok fazla şiş. yani sanırım şiş ouuf bilmiyorum kafakarışık.inmeye başlasalar biraz daha moralim yerine gelecek sanırım.:26::26:
420 takılacaktı ama amliyatta doktorum küçük geldi 470 taktıdedi.uarım herşey yoluna girer:2:
Tabiki şişler :KK34: Ödemden dolayıda şekil bozukluğu olması normal,merak etme..Herşey normale dönecek :KK19: Damla protezde üst lob yuvarlağa göre daha azdır,şu an şişlige baglı çok dolgun duruyordur panik yapma :KK34:

X