Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende istiyorum bendee :))Ne iyi etmişsin bu konuyu açmakla. :)
Bende istiyorum bendee :))
Ben deeee Bekliyoruz 400cc cicisleri olanlarin yorumlarini bakalim. [/QUOT
Fiyatlar nasil acaba
Fiyatlar nasil acaba
Fiyatlar cok degisiyor sehirden sehire, hastaneden hastaneye ve tabiikide doktordan doktora... 3000 TL den basliyor 15000TL ye kadar :44:
Ozelllikle sehirlerde cok farkediliyo galiba
Sanırım daha çok hastaneye göre değişiyor. Devlet ve üniversite hastanelerinde daha ucuz fiyatlar.. Özel hastaneler pahalı..
470 cc takıldı kızlar bana.
5. günüm ama hala bişey anlayamadım
470 miii arkadaşlık gönderiyorum, hemen görmek istiyoruz, hemen hemen
evet 470 cc ama bende anlayamadım hala büyükmü küçükmü
yamuk eğricik büğrücük bişey şu anda şişlerim çok fazla ya da onlar protezin kendisi ben şiş zannediyorum
Oooo.. Maşallah Bomba gibi bir sonuç olmuştur Sorunusuz güzel sonuçlar olsun inşallahevet 470 cc ama bende anlayamadım hala büyükmü küçükmü
yamuk eğricik büğrücük bişey şu anda şişlerim çok fazla ya da onlar protezin kendisi ben şiş zannediyorum
Tabiki şişler Ödemden dolayıda şekil bozukluğu olması normal,merak etme..Herşey normale dönecek Damla protezde üst lob yuvarlağa göre daha azdır,şu an şişlige baglı çok dolgun duruyordur panik yapmaher ne kadar siteye girişim görünmesede takipteydim zaten sizin sürecide yakından izlemiştim
ama gerçekten çok şiş hatta böyle gördükçe fenalaşıyorum.
meme altı yöntemi 410mf profil 470 cc natrelle allergen damla protez takıldı.üstü dolgun profil kullanıldı.yalnız meme dokusu azdı yani hiç bir abartı görüntü yok şişliklerim dışında özellikle üst kısımlar çok fazla şiş. yani sanırım şiş ouuf bilmiyorum kafakarışık.inmeye başlasalar biraz daha moralim yerine gelecek sanırım.:26::26:
420 takılacaktı ama amliyatta doktorum küçük geldi 470 taktıdedi.uarım herşey yoluna girer:2: