- 18 Haziran 2010
- 5.575
- 1.675
- 448
Ama sütyenlerde A B C diye ölçüler varya onlarda kaç beden birde dr un kim ne kadara yaptırdın85 beden oldum canım hatta 90 da oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama sütyenlerde A B C diye ölçüler varya onlarda kaç beden birde dr un kim ne kadara yaptırdın85 beden oldum canım hatta 90 da oluyor
Canım cup olarak kaç oluyo o önemli b mi c mi85 beden oldum canım hatta 90 da oluyor
Valla ben çok anlamıyorum o a b c d den ama benim sırt çok ince. Dr cengiz ersezen 5700 yaptırdımAma sütyenlerde A B C diye ölçüler varya onlarda kaç beden birde dr un kim ne kadara yaptırdın![]()
Uygunmuş fiyatı acaba hala aynı mı arttıda fiyatlar. Büyüklüğü iyi bence orta yada ortadan çok az büyük bende aşağı yukarı bu büyüklükte istiyorum ama benim biraz göğüs dokum var.Valla ben çok anlamıyorum o a b c d den ama benim sırt çok ince. Dr cengiz ersezen 5700 yaptırdım
Artacağını söylemişti artmıştır bi parça sanırım cnmUygunmuş fiyatı acaba hala aynı mı arttıda fiyatlar. Büyüklüğü iyi bence orta yada ortadan çok az büyük bende aşağı yukarı bu büyüklükte istiyorum ama benim biraz göğüs dokum var.
Zaten sürpriz bir gelişme olmazsa kışa doğru ancak olurum heraldeArtacağını söylemişti artmıştır bi parça sanırım cnm
Bende 425 taktırdım çok küçük duruyor bende debenim 80C olcum canim gozum alisti kucuk geliyorlar keske 450-500cc falan taktirsaydim diyorum :/
Bende 425 taktırdım çok küçük duruyor bende de![]()
İzliyorum da bak canımay kız küçük değildir sana öyle geliyodur avucundan taşmıyor mu. 425 cc maşallah![]()
hasan beyde tekrar ameliyat olma karari aldim ben henuz yeni ameliyat oldum ama 500-550cc taktirma karari aldim yarin kendiisne de sorcam bakalim ne dicek insallah klinikten kovmaz beni :/![]()
Sizin nasıl küçük mü oldu baya?hasan beyde tekrar ameliyat olma karari aldim ben henuz yeni ameliyat oldum ama 500-550cc taktirma karari aldim yarin kendiisne de sorcam bakalim ne dicek insallah klinikten kovmaz beni :/![]()
Önceden nasıldı var mıydı dokunuz? Galiba sıfır doku olunca böyle oluyor ya bende çok şikayetçiyim 425 in böyle olacağını bilmiyordum. Doktorum 450 ye çok büyük o dedi. Resmen yanıltıyorlar biziben burun ameliyati olmustim 2 sene once simdi tekrar burun ameliyato olma dusuncem var hazir olucakken memeyi de aradan cikariyim diyorum :/ bana kucuk geliyor hala buyuk meme fotograflarina bakiyorum avcumu koyunca tasiyor hatta yanlara tasiyor ayakta durdugumda ama daha buyuktu hayalim :/ ya da gozum alisti diye mi kucuk geliyor bilmiyorum gorem herkes kocaman diyor
ben burun ameliyati olmustim 2 sene once simdi tekrar burun ameliyato olma dusuncem var hazir olucakken memeyi de aradan cikariyim diyorum :/ bana kucuk geliyor hala buyuk meme fotograflarina bakiyorum avcumu koyunca tasiyor hatta yanlara tasiyor ayakta durdugumda ama daha buyuktu hayalim :/ ya da gozum alisti diye mi kucuk geliyor bilmiyorum gorem herkes kocaman diyor
Bilmiyorum kolay bişey değil ama hem iyileşme süreci hem de maddi bakımdan. O kadar parayı tekrar veremem benbende doku vardi ama sarkik doku vardi yasim kucuk olmasina ragmen cocuk emzirmis gibiydimben minyonum bu memeler bile aslinda disardan bakinca buyuk duruyor vucuduma gore yani baskalarinin dedikleri ama benm istedigim daha buyuk ya da insanin gozu alisiuor kucuk mu geliyor anlamadim :/ ameliyat oldukca olasi geliyor insanin korkuyorum valla
bende doku vardi ama sarkik doku vardi yasim kucuk olmasina ragmen cocuk emzirmis gibiydimben minyonum bu memeler bile aslinda disardan bakinca buyuk duruyor vucuduma gore yani baskalarinin dedikleri ama benm istedigim daha buyuk ya da insanin gozu alisiuor kucuk mu geliyor anlamadim :/ ameliyat oldukca olasi geliyor insanin korkuyorum valla