400cc high profile

Valla ben çok anlamıyorum o a b c d den ama benim sırt çok ince. Dr cengiz ersezen 5700 yaptırdım
Uygunmuş fiyatı acaba hala aynı mı arttıda fiyatlar. Büyüklüğü iyi bence orta yada ortadan çok az büyük bende aşağı yukarı bu büyüklükte istiyorum ama benim biraz göğüs dokum var.

Uygunmuş fiyatı acaba hala aynı mı arttıda fiyatlar. Büyüklüğü iyi bence orta yada ortadan çok az büyük bende aşağı yukarı bu büyüklükte istiyorum ama benim biraz göğüs dokum var.
Artacağını söylemişti artmıştır bi parça sanırım cnm

benim 80C olcum canim gozum alisti kucuk geliyorlar keske 450-500cc falan taktirsaydim diyorum :/

hasan beyde tekrar ameliyat olma karari aldim ben henuz yeni ameliyat oldum ama 500-550cc taktirma karari aldim yarin kendiisne de sorcam bakalim ne dicek insallah klinikten kovmaz beni :/ :D

ben burun ameliyati olmustim 2 sene once simdi tekrar burun ameliyato olma dusuncem var hazir olucakken memeyi de aradan cikariyim diyorum :/ bana kucuk geliyor hala buyuk meme fotograflarina bakiyorum avcumu koyunca tasiyor hatta yanlara tasiyor ayakta durdugumda ama daha buyuktu hayalim :/ ya da gozum alisti diye mi kucuk geliyor bilmiyorum gorem herkes kocaman diyor

ben burun ameliyati olmustim 2 sene once simdi tekrar burun ameliyato olma dusuncem var hazir olucakken memeyi de aradan cikariyim diyorum :/ bana kucuk geliyor hala buyuk meme fotograflarina bakiyorum avcumu koyunca tasiyor hatta yanlara tasiyor ayakta durdugumda ama daha buyuktu hayalim :/ ya da gozum alisti diye mi kucuk geliyor bilmiyorum gorem herkes kocaman diyor
Önceden nasıldı var mıydı dokunuz? Galiba sıfır doku olunca böyle oluyor ya bende çok şikayetçiyim 425 in böyle olacağını bilmiyordum. Doktorum 450 ye çok büyük o dedi. Resmen yanıltıyorlar bizi

canım ben de 400 oldum olabilecek en büyük protezi koydu doktor, dokum sıfırdı. ben de koydurabilirsem 600 700 koydururdum :D çok büyük göğüs hoşuma gidiyo, sarkık ve yumuşak olanlar değil tabii diri olanlar ama şu an yapacak bişey yok eminim göğüslerin büyüktür ve hasan bey çok iyi iş çıkarmıştır. göğüslerinin biçmi falan çok güzel olmuştur diye düşünüyorum. elleyince avucundan taşıyorsa büyüktür yani benim de taşıyor. ama seni anlıyorum bana da kendi göğüslerim büyük gelmiyor :D

Gören herkes kocaman diyorsa bence iyidir o. Benim görenler de kocaman demiyo iyi orta olmuş diyolar ben büyük istiyordum biraz :(

bende doku vardi ama sarkik doku vardi yasim kucuk olmasina ragmen cocuk emzirmis gibiydim :( ben minyonum bu memeler bile aslinda disardan bakinca buyuk duruyor vucuduma gore yani baskalarinin dedikleri ama benm istedigim daha buyuk ya da insanin gozu alisiuor kucuk mu geliyor anlamadim :/ ameliyat oldukca olasi geliyor insanin korkuyorum valla

bende doku vardi ama sarkik doku vardi yasim kucuk olmasina ragmen cocuk emzirmis gibiydim :KK43: ben minyonum bu memeler bile aslinda disardan bakinca buyuk duruyor vucuduma gore yani baskalarinin dedikleri ama benm istedigim daha buyuk ya da insanin gozu alisiuor kucuk mu geliyor anlamadim :/ ameliyat oldukca olasi geliyor insanin korkuyorum valla
Bilmiyorum kolay bişey değil ama hem iyileşme süreci hem de maddi bakımdan. O kadar parayı tekrar veremem ben :(

bende doku vardi ama sarkik doku vardi yasim kucuk olmasina ragmen cocuk emzirmis gibiydim :KK43: ben minyonum bu memeler bile aslinda disardan bakinca buyuk duruyor vucuduma gore yani baskalarinin dedikleri ama benm istedigim daha buyuk ya da insanin gozu alisiuor kucuk mu geliyor anlamadim :/ ameliyat oldukca olasi geliyor insanin korkuyorum valla

ben de minyonum 156yım :D ve hani sadece kısa değilim yapı olarak minyonum yüzüm falan da küçük. bence kıyafetli duruşunu umursama çok çıplakken çok daha büyük görünüyorlar çünkü. çıplakken de mi istediğin boyutta değil

Back
X