Ahahahahhh :-D Hadi hayırlısıkızlar bugün sargılar çıktı meme altındaki ve izler yok denecek azcık mini minnacıkkkk varla yok arası ya müthiş bi doktor bu Hasan Fındık sanat yapıyor resmen bir kez daha aşık oldum yaptığı işe kesinlikle meme ameliyatı olacaklar hasan beyde olursa pişman olmaz bundan sonra tünm ameliyatlarımı hasan beyde olma kararı aldım :))))))
Başka ne gibi opr. Düşünüyorsun tatlım?benim de öyle olacak güvenim sonsuz ona eminim senin diğer ameliyatlarında da aynı şekilde başarılı olmuştur ödemlerim geçince sıradaki ameliyat için tarih alıcam :))))))
Ooo süperpopoya silikon bu sefer :/ hasan beyle onu da görüştük :)))
Ooo,sporsuz böyle sonuca ulaşmak harika oluralınacak yağ yok bende o yüzden direk protez konuştukbrazlian poposu yapacağını söyledi bana memeler iyileşsin ilk soluğu hasan beyin yanında alıcam fotolarına baktım tekrar sende basen de var çok hoş olmuş gerçekten :)))))) bende basen de yok istediğim popoyu bana hiç yapmaz o zaman kötü durur diyebilir ben şöyle istiyorum ama
https://www.google.com.tr/search?q=...ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIsLCgrLHMxgIVx5IsCh15cAbw
evet evet sporla o kadar sene harcamak istemiyorum :/ kolaya kaçıyorumOoo,sporsuz böyle sonuca ulaşmak harika olur
Canım, popoya silikonu nerden koyuyorlarevet evet sporla o kadar sene harcamak istemiyorum :/ kolaya kaçıyorum
Canım bi daha baktım resimlere.... Bi tane bile kot veya kumaş pantolonlu resmi yok. ÖZel dikim ancak olur. Bence bunları da düşün. Incecik bel, top gibi Popo . Nerede bulacaksın etek veya pantolonu? Kim kardashian ın özel terzisi varmış , kıyafetleri hep tadilattan geçiyormuş .alınacak yağ yok bende o yüzden direk protez konuştukbrazlian poposu yapacağını söyledi bana memeler iyileşsin ilk soluğu hasan beyin yanında alıcam fotolarına baktım tekrar sende basen de var çok hoş olmuş gerçekten :)))))) bende basen de yok istediğim popoyu bana hiç yapmaz o zaman kötü durur diyebilir ben şöyle istiyorum ama
https://www.google.com.tr/search?q=...ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIsLCgrLHMxgIVx5IsCh15cAbw
haklısın canım bu açıdan bakmamıştım ben direk güzel görünüyor diye istedim bu kadar abartı yaptırmıcam o zaman kıyafet bulmada zorluk ckeerım dıktıremem de her zaman :/Canım bi daha baktım resimlere.... Bi tane bile kot veya kumaş pantolonlu resmi yok. ÖZel dikim ancak olur. Bence bunları da düşün. Incecik bel, top gibi Popo . Nerede bulacaksın etek veya pantolonu? Kim kardashian ın özel terzisi varmış , kıyafetleri hep tadilattan geçiyormuş .
Benim boy 1.60 kilo 45 protezlerim 300 cc büyüklük açısından tam oldu diyebilirimÇok geçmiş olsun tatlım boy kilo kaç senin bnede pazartesi amelyat olucam
Ben normal büyüklük istemiyorum ama normal den bir iki tık büyükBenim boy 1.60 kilo 45 protezlerim 300 cc büyüklük açısından tam oldu diyebilirim
O zaman doktoruna söylersen 325 375 cc yapacaktır zaten doktorlar hep buyuk yapmak istiyor ama ben çok memnunum boyuttanBen normal büyüklük istemiyorum ama normal den bir iki tık büyük
Sen şimdi kaç cup beden sütyen kullanıyorsun canımO zaman doktoruna söylersen 325 375 cc yapacaktır zaten doktorlar hep buyuk yapmak istiyor ama ben çok memnunum boyuttan
85 beden oldum canım hatta 90 da oluyorSen şimdi kaç cup beden sütyen kullanıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?