400cc high profile

kızlar bugün sargılar çıktı meme altındaki ve izler yok denecek azcık mini minnacıkkkk varla yok arası ya müthiş bi doktor bu Hasan Fındık sanat yapıyor resmen bir kez daha aşık oldum yaptığı işe kesinlikle meme ameliyatı olacaklar hasan beyde olursa pişman olmaz bundan sonra tünm ameliyatlarımı hasan beyde olma kararı aldım :))))))
Ahahahahhh :-D Hadi hayırlısı ;)
Benimde herşey Hasan beye meme büyütme ameliyatım ile başladı,gerisi tıkır tıkır geldi :)) Çok şükür el attığı her operasyon bence mükemmel oldu ;)

benim de öyle olacak güvenim sonsuz ona eminim senin diğer ameliyatlarında da aynı şekilde başarılı olmuştur ödemlerim geçince sıradaki ameliyat için tarih alıcam :))))))

benim de öyle olacak güvenim sonsuz ona eminim senin diğer ameliyatlarında da aynı şekilde başarılı olmuştur ödemlerim geçince sıradaki ameliyat için tarih alıcam :))))))
Başka ne gibi opr. Düşünüyorsun tatlım?

popoya silikon bu sefer :/ hasan beyle onu da görüştük :)))

bi de burun estetiği olmuştum 2. burun estetiği düşünüyorum ma onu henüz görüşmedim popo ağır bastı valla ne yalan söyliyim :/

popoya silikon bu sefer :/ hasan beyle onu da görüştük :)))
Ooo süper ;) Bende karın germede alınan yağları popoya koyalım lütfen demiştim ama ihtiyacın yok diyip kabul etmemişti pffff :( Gerçi karın germede yanlardan sırttan yağ alınınca Popoda ortaya çıktı bayağı ;)

alınacak yağ yok bende o yüzden direk protez konuştuk :KK43: brazlian poposu yapacağını söyledi bana memeler iyileşsin ilk soluğu hasan beyin yanında alıcam :KK200::KK68::KK68::KK68: fotolarına baktım tekrar sende basen de var çok hoş olmuş gerçekten :)))))) bende basen de yok istediğim popoyu bana hiç yapmaz o zaman kötü durur diyebilir ben şöyle istiyorum ama
https://www.google.com.tr/search?q=...ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIsLCgrLHMxgIVx5IsCh15cAbw

alınacak yağ yok bende o yüzden direk protez konuştuk :KK43: brazlian poposu yapacağını söyledi bana memeler iyileşsin ilk soluğu hasan beyin yanında alıcam :KK200::KK68::KK68::KK68: fotolarına baktım tekrar sende basen de var çok hoş olmuş gerçekten :)))))) bende basen de yok istediğim popoyu bana hiç yapmaz o zaman kötü durur diyebilir ben şöyle istiyorum ama
https://www.google.com.tr/search?q=...ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIsLCgrLHMxgIVx5IsCh15cAbw
Ooo,sporsuz böyle sonuca ulaşmak harika olur ;)

evet evet sporla o kadar sene harcamak istemiyorum :/ kolaya kaçıyorum :p
Canım, popoya silikonu nerden koyuyorlar:KK23:Popo altı kesisi fln mı? Ama o resimdeki kadının poposu çok çıkık duruyor baksana normal kıyafetli resmi yok. Ya tayt ta da mayo ;) gerçek günlük kıyafet bulabilir misin? Düşünsene , beli olcak poposu olmiiicak, hep tadilat yaptırmak zorunda kalacaksın.:KK19:

Canım bi daha baktım resimlere.... Bi tane bile kot veya kumaş pantolonlu resmi yok. ÖZel dikim ancak olur. Bence bunları da düşün. Incecik bel, top gibi Popo . Nerede bulacaksın etek veya pantolonu? Kim kardashian ın özel terzisi varmış , kıyafetleri hep tadilattan geçiyormuş .

Canım bi daha baktım resimlere.... Bi tane bile kot veya kumaş pantolonlu resmi yok. ÖZel dikim ancak olur. Bence bunları da düşün. Incecik bel, top gibi Popo . Nerede bulacaksın etek veya pantolonu? Kim kardashian ın özel terzisi varmış , kıyafetleri hep tadilattan geçiyormuş .
haklısın canım bu açıdan bakmamıştım ben direk güzel görünüyor diye istedim bu kadar abartı yaptırmıcam o zaman kıyafet bulmada zorluk ckeerım dıktıremem de her zaman :/

Ben meme estetiği oldum Mart ayında doktoruma sordum popo estetiğini,ihtiyacın yok olsada ben hastalarima onermiyorum ancak travestiler falan mecburiyetten yaptiriyor kullanımı çok zor sıkıntılı bi ameliyat dedi. Bilginize.

Ve canım sen memnun musun bende 400 düşünüyorum da doktor çok büyük dedi. Nasıl senin şuan büyüklüğün? Benim meme dokum yok bu arada

Back
X