40 yasından sonra tüp bebek sahibi olmaya çabalayanlar .. sperm azlıgı yumurta rezervi azlığı endometrium kalınlaşmama sorunu

Nerede tedavi goruyorsunuz

Bu kullandıklarından hangisi daha iyi sence?

Yok kuzum gayet iyi büyüyor .geçen opuda 7 tane toplandı ama 2 kaldı işte oda sağlıksızmis demekki tutundu ama ilerlemedi.yani yumurta kalitesiz olursa büyüsü tutunsa bile ilerlemiyor .
Direk yaşla mı alakalı bu kalitesizlik?
Ne zor süreçler ya.

Merhaba tedavin inşallah olumlu yönde sonuclanir bende dediğiniz doktora tedaviye başladım malesef yarım kalmıştı bayramdan sonra yeniden başlayacağım ama doktor konusunda çok karasizim.

Bende hayit tohumu çayı bide incir suyuna başlamıştım bugün eşime arı sütü aldırdım bakalım faydası olucakmi
Nur nasılsın canım ne var ne yok . Hayıt tohumu rahim duvarı kalınlaştırma ya çok iyi geliyormuş. Çoban çökerten içiyorum hayıt tohumu da içsem yan etkisi olurmu ki . Çoban cokerteni yumurta çoğalması için kullanıyorum. Rahim duvarimda ince kafam çok karıştı

Hala inanamioruz öylesine pozitif değerli birinin bu sonu yaşadığına ve yasattigina. Ben Refik beyle devam ediyorum yoluma. Bilgi birikimine güvendim
Sormayin insanın aklı almıyor.akimda olsun canım

Canım iyiyim gerçekten bilgim yok.kullan yada kullanma diyemem ben ramazan dolayısıyla tedaviye ara verdim inşallah bayramdan sonra ilk reglimle basliycam

Bende irembeye gidiyorum çok memnunum her konuda .
Ewet iyi ama benim bu son opumda tek yumurta alındı oda olgun çıkmamış işlem yapmadılar hayallerim suya düştü, taktir ilahi birdaha hiçbir şeyi çok istemicem , sen hangi dr desin hangi süreçdesin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…