inşalah hepimizin hayırlı ve pozitifle sonuçlanır kardeşim .Çok büyük bir sınav içindeyiz .Rabbim bu duyguyu bize vermiş bizede elimizden geleni yapmak düşüyor.Hangi şehirde yaşıyorsun ? İnsan çok kötü oluyor. benim 5 yumurtam toplanmıştı 3 tane çok sağlıklı A kalite dedikleri embriolarımız oluşmuştu. 2 tane transfer edecekti rahmetli doktorum .Bi anda 3 tanesini birden transfer etti. ben çok stresliydim sürekli iptal oldugu için ay içindeki işlemlerim yumurta toplamalarım transferlerim.
Bana biraz mola verelim çok yoruldun demişti doktorum .Bekleyecek halim kalmadı demiştim. Çok pişmanım onu dinlemedigim için. Belkide yine sonuç aynı olucaktı ama insan kendini çok suçluyor bu gibi durumlarda .1 buçuk sene önce olmuştu benim kimyasal gebeliğim.
1 hafta önce kontrolde sadece 1 tane yumurtam vardı
artarmı bilmiyorum.Allahım sana da güç kuvvet sabır versin herkesede. Ben sabırsız biriyim sabrı öğretti bana bu tedavi .İlaçları toplu aldıgım için tek tek fiyatlarını bilmiyorum canım .Eczanemi aradım şimdi dönüp fiyat vericek kalabalıkmış başı biraz. Tedavi gördüğüm hastaneye bağlı bi eczane oldugu için.Telefon gelir gelmez yazıcam canım.yarım saat sürmez
Bülent tıraşın adını duymuştum sanki. Benim doktorum izmir irembede idi. Belki duymuşsundur intihar etti eşinide kendinide vurarak
bu bile bende çok büyük etki yaptı
Şimdi aynı hastahanenin başhekimie gidiyorum . kullandıgım ilaçları sana yazayım sende doktorun yazınca bana yazarmısın ?
3 defa günde biosteron
devit 3 damla hergün 8-10damla kullanıyorum
prowomen öğlenleri 1 tane
qenzim öğlenleri 1 tane
birde cyclo prognova diye bir düzenleyici verdi adetim düzenli ama östrojen hormonu içeriyormuş
hergün 2 şer tane incir yiyorum
akşamlarıda çoban çökerten çayı içiyorum