merhaba arkadaslar
sizlere embriyolar /embriyo kalitesi hakkında bişey danısmak istiyorum; lutfen bildiklerinizi, onerilerinizi yazın
ben de 41 yasındayım artık; gec evlendim(39) ve hızlıca hamilelik yasadım ama 9. haftada kalbi durdu ve kürtaj.
1. tüp bebek Bursa Acıbadem. AMH 1.5 oldugu için cok agır bir hormon tedavısıyle(375) 12 yumurta, 10u dolu, 8 embriyo. 3. gune kadar hepsi yasadı ve iyiydi; 5. gun maalesef kotu kalite 2. tane kaldı ve transfer: kimyasal
2. tüp bebek: şişli memorial: labaratuvar için gittik, kesinlikle pgd dedi doktorlar. ben zaten bursa'dada yaptırmak istemiştim ama gulup gecmişti dr.
yine çok agır 375 gonalf!(200 le basladı ama yukseltti, aslında basta 4 yumurta gorunuyordu) . amh 1.2 gibi bilşey olmus (tam hatırlamıyorum, dusmus ama). 10 yumurta, 8 embriyo, şimdi yine 2 tane kalmıs ve pgd ye gittiler
IMSI kullanıldı, morfoloji 4, dna bozukluğu dusuk: 15
ben böyle 3. gunden sonra hızlı sekilde olmelerine uzuluyorum. kendi üstüme alıyorum(hangi doktora sorsam yumurta kalitesi!!!)
sizler durumu nasıl degerlendirirsiniz
yasadınız mı boyle seyler
nasıl testler yapılmalı
ne kullanmalı
değişmez mi
zaten balık yagı qenzim alıyorum. avakado vs
diğer tedaviyi ilaçsız mı denesem diyorum????
diyceksiniz ki hiç yumurtaıs olmayanlar var niye uzuluyorsun; ancakbizim yasımızda artık yumurta sayısından çok kalitenin önemini anlıyorum. nedense gidenlerden de pek umitli degilim;
sanırım doganın dengesi bu diye dusundum bugun; 41 yasında üremek senin neyine diyor
canınızı sıktıysam ozur diliyorum,moraller bozuk