• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Negatif olmasına çok üzüldüm. :110:Ama bizim durumlarımızda gerçekten ilk denemede hamile kalan o kadar az ki:işsiz: Hele ki erkek faktörü de varsa iş daha da zor. Kendini en kısa sürede toparlar inşallah. 30 yaşına kadar çok duydum pat diye hamile kalan tüp bebekle. Ama bu yaş grubunda bizim negatif sonuçlarımızın olması normal. Devam devam, inşallah olacak hepimizin.
Bu topiği takip ettiğimden beri daha bi umutluyum ben de. Tabii ki hepimiz için. Sabrın sonunda inşallah amaçlarımıza ulaşacağız. Hepinize sevgiler :KK200:Ben de bugün kontrole gidiyorum. Bakalım histereskopiden sonra nolmuş durumum.

Bu ay bir de 12 parmak bağırsağımdaki bir kitle için endoskopik ultrason yaptıracağım. Bakalım o da büyümemiştir inşallah. Doktorlar iyi huylu olduklarını düşünüyorlar ama yine de cerrahi sınırların üzerinde olduğundan takip gerektiriyor.
sanada geçmiş olsun arkadaşım inşallah güzel haberler alırsın drlardan

Aldım sonuç 132 çıktı düşük geldi bana. Hemşire senin bugündü test günün artış olmuş iyi dedi ama içime korku düştü benim. Orda bir oluşum var ve gelişmiş dediler ama çarşamba günü tekrar yapıcam :KK43:
gözün aydın sonuç iyi sevil35 sevil35 . ne güzel hastane test günün bugün ve artmış demiş sen artık rahat ol lütfen dondurulmuş embriyonun betahcg si daha yüksek oluyormuş, senin taze embriyo muydu ? işte korkular sağlıklı embriyo olduğunu bile bile bende de oluyordu.olması çok doğal ben bu korkuları yaşamamak için sağlıklı embriyoyu destekliyorum nacizane fikrim.çünkü hep acaba oluyor ama bende de çok oldu içten içe kimseye söylemesem de.şuna da inan senin de sağlıklı embriyon yoksa bu noktaya gelemezdin.iyi gidiyor iyi gidecek.bebeği de strese sokma canım keyfini çıkar :nazar::nazar::nazar:

gözün aydın sonuç iyi sevil35 sevil35 . ne güzel hastane test günün bugün ve artmış demiş sen artık rahat ol lütfen dondurulmuş embriyonun betahcg si daha yüksek oluyormuş, senin taze embriyo muydu ? işte korkular sağlıklı embriyo olduğunu bile bile bende de oluyordu.olması çok doğal ben bu korkuları yaşamamak için sağlıklı embriyoyu destekliyorum nacizane fikrim.çünkü hep acaba oluyor ama bende de çok oldu içten içe kimseye söylemesem de.şuna da inan senin de sağlıklı embriyon yoksa bu noktaya gelemezdin.iyi gidiyor iyi gidecek.bebeği de strese sokma canım keyfini çıkar :nazar::nazar::nazar:
Yoo.canım bu taze. Dondurulmuş tutmamisti benim. Inşallah ya moral veriyorsunuz çok sağolun

oldum canım ama negatifi gördüm, tedaviye devam, yeniden aynı süreçler işte. yapacak birşey yok. Allahtan iş güç yoğun da kafaya takmadım fazla. senin de hayırlısı olsun canım, inşallah sevil35ten sonra sendedir sıra:dua:
inşallah nasip olur banada hepimize taktir işte ne yapabiliriz ki... üzüldüm canım

merhaba canlar nasılsınız? Ben bu gün dr kontrole gittim çok şükür herşey yolundaydı aldım iğnelerimi ilaçlarımı elime, ve ctesi günü transfer günü verdi hayırlısıyla inşallah minik buz bebeğimi alacağım inşallah annesine tutunur.. ilk deneme zor diyor herkes genelde ama bence belli olmaz ilk üç beş yaşayacaksa verende alanda Allah inşallah hepimize nasip olsun... merak eden arkadaşları bilgilendirmek istedim, bu arada sol tarafta bende sürekli kasılma oluyor Cem Bey'e sordum yumurta büyüyor sanki dedim hayır baskılıyor dedi ondan normal dedi bir de akıntı çok olması çok normalmiş estrofem yapıyormuş dedi rahim kalınlığı şimdilik 9,3 dedi iyi buldu hayırlısı bende haberler bu kadar.. heyecanım tavan yapmış durumda..

Aynı yerde yaptırıyorum
Canım üzülme, beta hcg 12. gün değeri diye forumda araştır, 50'nin üstü normal, 12. gün di mi senin? Zaten 3. gün embriyosu, 5. gün 12. gün değerlerinden daha düşük olacak tabi. Hem de düzenli bir artış var. Canını sıkacak bir durum yok bence.

merhaba canlar nasılsınız? Ben bu gün dr kontrole gittim çok şükür herşey yolundaydı aldım iğnelerimi ilaçlarımı elime, ve ctesi günü transfer günü verdi hayırlısıyla inşallah minik buz bebeğimi alacağım inşallah annesine tutunur.. ilk deneme zor diyor herkes genelde ama bence belli olmaz ilk üç beş yaşayacaksa verende alanda Allah inşallah hepimize nasip olsun... merak eden arkadaşları bilgilendirmek istedim, bu arada sol tarafta bende sürekli kasılma oluyor Cem Bey'e sordum yumurta büyüyor sanki dedim hayır baskılıyor dedi ondan normal dedi bir de akıntı çok olması çok normalmiş estrofem yapıyormuş dedi rahim kalınlığı şimdilik 9,3 dedi iyi buldu hayırlısı bende haberler bu kadar.. heyecanım tavan yapmış durumda..
Maşallah rahim kalınlığın çok iyi, herşey yolunda gidecek hiç merak etme, buradaki arkadaşlar da yazmışlar, çok sıkışık olma canım. Ben yola çıktığım zaman yarım lt içtim yetti. Çok da rahat geçti, sakin geçti en sonuncusu, tecrübeli oldum artık:) heyecan güzeldir, ama panik olmamanı tavsiye ederim

Tedavin ve transferin şimdiden hayırlı olsun. İnşallah tutunur bebişin cnm. Cem bey derken Bahçeci Umuttaki Cem bey mi eğer oysa sonuna kadar güven derim. Alanında çok başarılı ve umut verici bir doktordur. Minik kızım Önce Allahın izni ve sonra Cem bey vesilesi sayesinde kucağımda 3 ayımız bitti. Bende bu topiği takip ediyordum. Şimdi senin yazını okuyunca Cem bey dikkatimi çekti . Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inş.

evet
Tedavin ve transferin şimdiden hayırlı olsun. İnşallah tutunur bebişin cnm. Cem bey derken Bahçeci Umuttaki Cem bey mi eğer oysa sonuna kadar güven derim. Alanında çok başarılı ve umut verici bir doktordur. Minik kızım Önce Allahın izni ve sonra Cem bey vesilesi sayesinde kucağımda 3 ayımız bitti. Bende bu topiği takip ediyordum. Şimdi senin yazını okuyunca Cem bey dikkatimi çekti . Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inş.
Bahçeci Umuttaki Tombiş dr Cem bey.. bende güveniyorum inşallah bende seneye bu şekilde yazarım minik bir kuzum olur benimde.. çok sağol güzel dileklerin için hayırlısıyla inşallah bende güzel haberleri alırım... maşallah 3 aylık Allah bağışlasın minik meleğini... Allah nasip etmişse zaten olacaktır Allah büyük tek dileğim bu... birde grip olmasaydım iyiydi baya kötüyüm ve ilaç alamıyorum artık normal yollarla bir şeyler yapıcam..kuzum gelsin de ben her şeye razıyım.. sevgiler

evet

Bahçeci Umuttaki Tombiş dr Cem bey.. bende güveniyorum inşallah bende seneye bu şekilde yazarım minik bir kuzum olur benimde.. çok sağol güzel dileklerin için hayırlısıyla inşallah bende güzel haberleri alırım... maşallah 3 aylık Allah bağışlasın minik meleğini... Allah nasip etmişse zaten olacaktır Allah büyük tek dileğim bu... birde grip olmasaydım iyiydi baya kötüyüm ve ilaç alamıyorum artık normal yollarla bir şeyler yapıcam..kuzum gelsin de ben her şeye razıyım.. sevgiler
çok geçmiş olsun canım herkeste var ben yeni yeni düzeliyorum

evet

İnşallah hayırla ve sağlıkla gelir beklenen tüm minikler dualarım sizlerle ayyy O günlerim geldi aklıma iğneler kontroller Rabbim yar yardımcınız olsun ve kucaklarınızı doldursun inş
evet

İnşallah bu topikteki herkrslerden hayırlı ve güzel haberler alıcaz ben buna yürekten inanıyorum. Hiç birşey için geç değil sakın morelinizi bozmayın...Rabbimin ol dediği saat gelicek ve olucak inş hayırlısı ile...

Cok sagol canim sana da gecmis olsun ilacta alamiyorum anca ihlamur limon bal yapiyorum... bird 2. Ignem vuruldu ama fena yani resmen yururken agriyor neler yaptinizarkadaslar...masaj yapiyorum

Progestan değil mi? O öyle yakan bir iğne. Yaptıktan sonra masaj yapmayın demişti bir hemşire bana. Dışarı çıkabilir ilaç, sadece elinizle bastırın bir süre demişti. Geçmiş olsun. Hadi inşallah hayırlısıyla ilkinde tutuversin canım.

Back
X