• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok sagol canim sana da gecmis olsun ilacta alamiyorum anca ihlamur limon bal yapiyorum... bird 2. Ignem vuruldu ama fena yani resmen yururken agriyor neler yaptinizarkadaslar...masaj yapiyorum

canım forumda okumuştum bir arkadaş hani ilaçları korumak için verilen buz kalıbı oluyor ya
onu iğne yerine koyuyorum soğuk iken demişti iyi geliyormuş şişliği alıyormuş dene istersen ben o iğneye hiç başlamadım ve korkuyorum o iğneden ama banada verecekler transfer öncesi büyük ihtimal

İnşallah hayırla ve sağlıkla gelir beklenen tüm minikler dualarım sizlerle ayyy O günlerim geldi aklıma iğneler kontroller Rabbim yar yardımcınız olsun ve kucaklarınızı doldursun inş

İnşallah bu topikteki herkrslerden hayırlı ve güzel haberler alıcaz ben buna yürekten inanıyorum. Hiç birşey için geç değil sakın morelinizi bozmayın...Rabbimin ol dediği saat gelicek ve olucak inş hayırlısı ile...
Amin inşallah canım zamanı gelmiştir benim miniğimin:)))) herkesin inşallah çok sağol

Progestan değil mi? O öyle yakan bir iğne. Yaptıktan sonra masaj yapmayın demişti bir hemşire bana. Dışarı çıkabilir ilaç, sadece elinizle bastırın bir süre demişti. Geçmiş olsun. Hadi inşallah hayırlısıyla ilkinde tutuversin canım.
valla vurunca hiç yanmıyor sonrada çok şükür sadece sonradan yerleri ağrıyor bu gün hemşireye sordum bacağını kaldır öyle az ov dedi birde gece üzerine yatma dedi...bakalım alışıcam artık çok sağol:))

canım forumda okumuştum bir arkadaş hani ilaçları korumak için verilen buz kalıbı oluyor ya
onu iğne yerine koyuyorum soğuk iken demişti iyi geliyormuş şişliği alıyormuş dene istersen ben o iğneye hiç başlamadım ve korkuyorum o iğneden ama banada verecekler transfer öncesi büyük ihtimal
çok sağol canım bakalım olmazsa deneyeceğim:))

Şimdi kan verdim akşam 7 de sonuç alicam. Dün akşam hastaydim midem ağrıdı arkasindan istifra ettim şimdide halim yok gören hastamisin diyor inşallah yükselmiştir güzel değerlere gelmiştir
canım yaaa inşallah yükselmiştir bence mide bulantıları başladı sende buda bebişin geliştiğini gösterir

Kan sonucum 230 bana yine düşük geliyor ya. Dr aradım sağlıklı artış var haftaya carsambadan sonra ultrason da bakalım dedi
Canım çok güzel gidiyor maşallah maşallah iki katına çok yakın artış İlla iki katı olacak diye birşey yok hayirlisi ile keseyi de görürsünüz canim

Bu artışla Dr nasıl kese görmeyi düşünüyor sence? 77. 132. 230 bu artışları sağlıklı dedi ben herkesin artislarina bakınca benimki çok düşük sanki
Düşük değil canım. Gayet iyi. %70 oranında artış sorunsuz kabul ediliyor bildiğim kadarıyla. Üstelik artışın devamlı ve istikrarlı. Kötü şeyleri uzaklaştır aklından. Boşuna kendini üzüyorsun.

Bu artışla Dr nasıl kese görmeyi düşünüyor sence? 77. 132. 230 bu artışları sağlıklı dedi ben herkesin artislarina bakınca benimki çok düşük sanki
Canım kalbini ferah tut beta hcg 1500 olunca kese görülüyor bir hesap yaptım çarşambaya beta hcg bu değeri geçmiş olur inşallah keseyi de görürsünüz 3 tahlilinde maaşallah iyi

Kızlar ben yumurta kalitem için deha içeren biesteron kullanıyordum çok kıllanma oldu sivilce ondanmıdır?
Birde yumurta sayısını arttırıyormuş havuzdan çıkan yumurtaları benim sayım fazla pcos olduğumdan

deger kotu olsa merak etme doktor hiç bir zaman iyi demiyor; hatta belirsiz durumda oldugunda bile iyi demiyor; hep yasadık; gelecek hafta o arkadas depar atar merak etme;) ilk haftalarda yuzde 70 artıs olabiliyor; forumda çok karsılastım
Tadını çıkar hiç evham yapma

Düşük değil canım. Gayet iyi. %70 oranında artış sorunsuz kabul ediliyor bildiğim kadarıyla. Üstelik artışın devamlı ve istikrarlı. Kötü şeyleri uzaklaştır aklından. Boşuna kendini üzüyorsun.
Inşallah ben yüksek çıkmalı diye sartlamisim kendimi sanki ne bileyim buraya kadar gelip hüsran olmasi korkutuyor.
Canım kalbini ferah tut beta hcg 1500 olunca kese görülüyor bir hesap yaptım çarşambaya beta hcg bu değeri geçmiş olur inşallah keseyi de görürsünüz 3 tahlilinde maaşallah iyi
Allah razı olsun sen söyleyince bende hesap yaptım bu şekilde giderse geçiyor inşallah.

deger kotu olsa merak etme doktor hiç bir zaman iyi demiyor; hatta belirsiz durumda oldugunda bile iyi demiyor; hep yasadık; gelecek hafta o arkadas depar atar merak etme:KK66: ilk haftalarda yuzde 70 artıs olabiliyor; forumda çok karsılastım
Tadını çıkar hiç evham yapma
Haklısın belirsize iyi demezler inşallah dediğin gibi olur grip olacak gibiyim onu düzeltmeye çalışayım inşallah iyi olacak

Back
X