• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

evet kuzum dogru soyluyorsun hic belirti olmamasida belkide bi belirti:31:
kafayi yedik valla billa ya:27:

bu son 10 gun nasil gecer artik ben bilemiyorum siyirmasak bari :52:

olmuşla ölmüşün çaresi yok demiş çok bilmiş atalarımız... sıyırmasak ne yahuu... biz özellikle de ben sıyıralı epeyyy olduuu:27::32::9:

takılma kuzumm boşverr..zaten havalar sıcak , bunaltıyor iyice , bir de regl günü geldi gelmedi diye stres yapma... benim kocamcımın çok güzel bir lafı var , burda yazamam ama sana bir arar maille bildiririm yani... olursa ikimize diye başlıyor:30::9::9:

ne gibi seyler iciyorsun canim sen:31:

ben bazen aslanpencesi civanpercemi coban cantasi bitkilerini karistirdim cayini iciyorum:7: daha dogrusu iciyordum bu aralar bosladim

reçeteye gelllll , reçeteyyyeeeee:37::1:
bu ne beee... aslan gibi civan çobanlık yapan bebişlerin olur kız , içme bunları:9:

ben bol su içiyorum.hafta sonları da sütt:7::9:

Herkese merhabalar... sizleri uzun süredir takipteyim ama yeni kayıt oldum buraya. çok eğlencelisiniz ne güzel :)
ben 38 yaşındayım ama nedense buraya yazmak istedim. 4 negatif tüp bebek denemem var. 5.yi mi denesem yoksa donasyon mu bende çok kararsızım :(( çok zor bi kararmış ne kimseye anlatabiliyorum nede paylaşabiliyorum.. donasyon deyince zaten bi ton tepki alıyorum ama anne olmak istiyorum artık bu en doğal hakkımız değilmi insanların bu tepkileri neden psikolojim çok bozuk kimseyi görmek istemiyorum beni anladığınızı biliyorum.. takipteyim ve elimden geldiğince yazıcam sizlere

hoşgeldin o zamann..:38:
bizi formun daha doğrusu topiğin yaşını başını almış , olgun ve de ağırbaşlı şahsiyetleri olarakk :44:(kimden bahsediyorum ben yahu:37: ) sana merhaba diyoruz...:3:
karar senin , hayat senin , seçimlerin sonucunda yaşayacağın sevinçlerde üzüntüler de senin.:49:
bebek için geç kalmış değil ama kendi kararların için yeterli yaştasın. kimseyi ilgilendirmez... hiççççç takılmaaaa:51:

ben 42 yaşındayım... hiç hamile kalmadım dolayısıyla da hiç çocuğum yok. geçen nisanda ilk tüp bebek denememi negatif olarak yaşadım... ve o günden bugüne burdayımm...:37: hormonsuz bebek için uğraşıyorumm..:27::1:
selcanım kuzumla bu ay sakinnn sakinn regl tarihimizi bekliyoruz:18::27::52:

teşkkür ederim hoşbuldum :)) benim sorunum rezerv azlığı. belki yaşım genç olabilir ama yumurtalarım öyle demiyor :(( doktorumda yok denecek kadar azaldıklarını söyledi. Bende bi daha bu stresi yaşamadan direk donasyon mu denesem diyorum eşimde son kez deneyelim diyor. Ama artık iğne falan görmek istemiyorum :(( ciddi anlamda yoruldum...

ayrıca sana katılıyorum insanlar donasyon konusunda hassas ve cahil.. Cahil diyorum çünkü bazı insanlar bişeyleri başına gelmeden anlamıyor. tamam fikrime katılmayabilirsiniz ama saygı denen bişey vardır dimi?? benimde tuhaf gördüğüm bazı şeyler oluyo olsun diyorum ona göre doğrudur yada başka çaresi yoktur falan gibi iyi düşünmeye çalışıyorum ama herkes biz değil işte :((((

her yıkılışta tekrar ayağa kalkmak , dik durmak ve her seferinde sanki ilk sefermiş gibi heyecanla tutkuyla bir şeylere başlamak ancan biz kadınların yapabileceği bir şey.:49:
o yüzden , pes etme,yılma , umutsuz olma...nefes aldığımız ve uyandığımız her gün umutlu olmamız için yeter de artar bile..:34:
kendine iyi bak , çok güzel haberlerini bekliyoruz senden.:16:

selcancığım, adetin ilk gününden 10 gün soğan kürü, ( bir iki öğün unuttuğum oldu)
hergün 2 kez bitki çayı karışımı(adaçayı,melisa,civanperçemi,hayıt,zencefil,çobancantası,aslanpençesi) (değişimli üçünü dördünü karıştırdım)
nar suyu 2 bardak (bazen unutuyorum)
içtiğim haplar: corasprin,folidoce, Q 10 emzim, efa (balık yağı 3-6), previte pozitive (vitamin), ruşeym kapsül (yeni başladım,buğdağ kapsülü) , biosteron, içiyorum....

sen hamilelik bekliyorsun değil mi, bebeğin tutunması için ananas ve kabak çekirdeği yemeyi unutma.... ayrıca ağır işler yapma, yani tüp bebekte dikkat etmemiz gerekenleri uygulamayı unutma canım... inşallah sürpriz olur ve bize de umut olursun.

anammm bunlar nee... :52:ben bunları yiyicem içicem diye , kocamcımla çalışmaya fırsat bulamam kiiiii:30::9:

ama şu tutunma kısmını ben de tuttum bak... :37::51:
ananasa bayılırım , kabak çekirdeğini de bebek hatırına yerim.. :31: ama gerisi beni aşar... :27:hayatta gelemem bu kadar uygulamaya..:37:

ayyyyy sıkıldımm vallaa..:37::1:

alısım kuzum Rabbim yardımcın olsun da , tüm bu çabaların karşılıksız kalmasın , bebişler olsun:16:

canım artık prof olduk bu konuda,,, ben de duyduğum araştırdığım kafama yatan takviyeleri alıyorum. doktor şu an da sadece folicasit ve coraspirini verdi... dieğerleri benim fikkrimmm.. zaten çoğu gıda takviyesi.... bu işler olmasa bile içilebilecek takviyeler... o yüzden içim rahat...

brezeey ile birlikte sizin adet beklerden hamilelik ihtamiliniz var diye hatırlamıştım , o yüzden yazdım..

.. hakkımızda hayırlısı ne ise inşallah en kısa zamanda olması dileğiyle......

prof ne beeeeee proff nee... bana verilecek akademik derece daha bulunamadı:9:

ben 2 haziran veya dolayların bekliyorum kuzumm... bu ay erken yumurtladım diye erken gelmezse tabii..
hakkımızda hayırlısı... Rabbim bizi bebişsiz bırakmasın, sağlıklı eli ayağı düzgün , hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeee:16:

P.S : AYYY YİNE AZICIK UZUN OLMUŞŞ... TIPKI BENİM GİBİ AZICIK Ç. B. :))))))

Son düzenleme:
olmuşla ölmüşün çaresi yok demiş çok bilmiş atalarımız... sıyırmasak ne yahuu... biz özellikle de ben sıyıralı epeyyy olduuu:27::32::9:

takılma kuzumm boşverr..zaten havalar sıcak , bunaltıyor iyice , bir de regl günü geldi gelmedi diye stres yapma... benim kocamcımın çok güzel bir lafı var , burda yazamam ama sana bir arar maille bildiririm yani... olursa ikimize diye başlıyor:30::9::9:

reçeteye gelllll , reçeteyyyeeeee:37::1:
bu ne beee... aslan gibi civan çobanlık yapan bebişlerin olur kız , içme bunları:9:

ben bol su içiyorum.hafta sonları da sütt:7::9:

hoşgeldin o zamann..:38:
bizi formun daha doğrusu topiğin yaşını başını almış , olgun ve de ağırbaşlı şahsiyetleri olarakk :44:(kimden bahsediyorum ben yahu:37: ) sana merhaba diyoruz...:3:
karar senin , hayat senin , seçimlerin sonucunda yaşayacağın sevinçlerde üzüntüler de senin.:49:
bebek için geç kalmış değil ama kendi kararların için yeterli yaştasın. kimseyi ilgilendirmez... hiççççç takılmaaaa:51:

ben 42 yaşındayım... hiç hamile kalmadım dolayısıyla da hiç çocuğum yok. geçen nisanda ilk tüp bebek denememi negatif olarak yaşadım... ve o günden bugüne burdayımm...:37: hormonsuz bebek için uğraşıyorumm..:27::1:
selcanım kuzumla bu ay sakinnn sakinn regl tarihimizi bekliyoruz:18::27::52:

her yıkılışta tekrar ayağa kalkmak , dik durmak ve her seferinde sanki ilk sefermiş gibi heyecanla tutkuyla bir şeylere başlamak ancan biz kadınların yapabileceği bir şey.:49:
o yüzden , pes etme,yılma , umutsuz olma...nefes aldığımız ve uyandığımız her gün umutlu olmamız için yeter de artar bile..:34:
kendine iyi bak , çok güzel haberlerini bekliyoruz senden.:16:

anammm bunlar nee... :52:ben bunları yiyicem içicem diye , kocamcımla çalışmaya fırsat bulamam kiiiii:30::9:

ama şu tutunma kısmını ben de tuttum bak... :37::51:
ananasa bayılırım , kabak çekirdeğini de bebek hatırına yerim.. :31: ama gerisi beni aşar... :27:hayatta gelemem bu kadar uygulamaya..:37:

ayyyyy sıkıldımm vallaa..:37::1:

alısım kuzum Rabbim yardımcın olsun da , tüm bu çabaların karşılıksız kalmasın , bebişler olsun:16:

prof ne beeeeee proff nee... bana verilecek akademik derece daha bulunamadı:9:

ben 2 haziran veya dolayların bekliyorum kuzumm... bu ay erken yumurtladım diye erken gelmezse tabii..
hakkımızda hayırlısı... Rabbim bizi bebişsiz bırakmasın, sağlıklı eli ayağı düzgün , hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeee:16:

P.S : AYYY YİNE AZICIK UZUN OLMUŞŞ... TIPKI BENİM GİBİ AZICIK Ç. B. :))))))

oyy ben senin cenene kurban olam :52: kiz sen yetenek sizsinie katilasana valla bak:33:

niiye acuna gıcık mısın ? :51:
benden sonra programı yayından kaldırsınlar hatta kanalı kapatsınlar mı istiyorsun.. :30: niyeee:51::9:

ya napimmm napimmmm...:53: benim tarzım buu:51::9::9::9:

:)) aman kuzum senin tarzini sevem ben sen geliyorsun forma can geliyor nese geliyor valla :46:

Son düzenleme:
:)) aman kuzum senin tarzini sevem ben sen geliyorsun forma can geliyor nese geliyor valla :46:

birimiz hepimiz , hepimiz birimiz için kuzummm:37:

tek başıma benim ne önemim var ki... sizler olmadan.:50::7:
kendi kendime yazsam dursam , ne kadar eğlenceli olur ki ..:45:

ayyy hem neden kendi kendime yazayım , ben deli miyim..:27:

ayy du bi dakkaa...:44:

akıllı mıyım diyecektim yanlış yazmışımmm:9::37:

birimiz hepimiz , hepimiz birimiz için kuzummm:37:

tek başıma benim ne önemim var ki... sizler olmadan.:50::7:
kendi kendime yazsam dursam , ne kadar eğlenceli olur ki ..:45:

ayyy hem neden kendi kendime yazayım , ben deli miyim..:27:

ayy du bi dakkaa...:44:

akıllı mıyım diyecektim yanlış yazmışımmm:9::37:

benim akilli kuzum sen soyle bakem herhangi bi belirti yasiyon mu?

bu aralar doktora gittin mi bide?

gunler banami gecmiyo yoksa herkesemi cozemedim

benim akilli kuzum sen soyle bakem herhangi bi belirti yasiyon mu?

bu aralar doktora gittin mi bide?

gunler banami gecmiyo yoksa herkesemi cozemedim

yaşıyom evett..:37:
1 - her gün en az 2 kere hapşırıyorum:43:
2 - çok gazlı oldum:17:
3 - durmadan su içesim var , içim yanıyo
4 - yemek vakitlerinde acıkıyorum:56:
5 - sabahları kalkınca ilk su içiyorum:40:
6 - bulamadım bi şeyy:44::23:

doktora da gitmedim , doktor en son yıkıl karşımdan dedi:1:
bekleyeceğiz dedi doktorum. bekliyoruz.:31:
smear testim var , hastaneyi aradım , çıkmış... belki onun için yarın bir görünürüm...:49:

kocam zaten taktı , sen hamile kalırsın bu ay diye, mesaide bitti...:37::17::1:

ya kuzumm, sana bir mesajımda yazdım , ben bir kaç ay önce %100 hamileliğin bütün belirtilerini yaşadım ama sonuçta regl oldum , bu yüzden tüp bebek dönemi hariç , hiç bir belirtiyi kafama takmıyorum.:49:

bu yazdıklarımı da her gün yaşıyorum , ama gaz işi sanırım soğuk su içmekten oluyor. malum hava sıcak... ama çok su içesim var ki genelde ben hasta olacağım zaman yani nesle grip yada regl gibi dönemlerde su içerim.:51:
bir şeyler oluyor da ne olduğunu bilmiyorum. belki benim hamilelik belirtilerim bunlar... hiç hamile kalmadım ki bileyim.:31::44:

öyleee sakin sakinn bekleyip duruyorum işte , senin gibii:27::52::18::37:

yaşıyom evett..:37:
1 - her gün en az 2 kere hapşırıyorum:43:
2 - çok gazlı oldum:17:
3 - durmadan su içesim var , içim yanıyo
4 - yemek vakitlerinde acıkıyorum:56:
5 - sabahları kalkınca ilk su içiyorum:40:
6 - bulamadım bi şeyy:44::23:

doktora da gitmedim , doktor en son yıkıl karşımdan dedi:1:
bekleyeceğiz dedi doktorum. bekliyoruz.:31:
smear testim var , hastaneyi aradım , çıkmış... belki onun için yarın bir görünürüm...:49:

kocam zaten taktı , sen hamile kalırsın bu ay diye, mesaide bitti...:37::17::1:

ya kuzumm, sana bir mesajımda yazdım , ben bir kaç ay önce %100 hamileliğin bütün belirtilerini yaşadım ama sonuçta regl oldum , bu yüzden tüp bebek dönemi hariç , hiç bir belirtiyi kafama takmıyorum.:49:

bu yazdıklarımı da her gün yaşıyorum , ama gaz işi sanırım soğuk su içmekten oluyor. malum hava sıcak... ama çok su içesim var ki genelde ben hasta olacağım zaman yani nesle grip yada regl gibi dönemlerde su içerim.:51:
bir şeyler oluyor da ne olduğunu bilmiyorum. belki benim hamilelik belirtilerim bunlar... hiç hamile kalmadım ki bileyim.:31::44:

öyleee sakin sakinn bekleyip duruyorum işte , senin gibii:27::52::18::37:

ne tesaduf hemen hemen ayni belirtileri bende yasiyorum :1:
valla ben mecburen sakinim sekerim elimden baska ne gelirki gununde olursam sunun surasinda 1 haftam kaldim sabretmekten baska carem mi var?:50:
normalde bikac gun sonra lekelenmem baslamasi gerek bende de bu ay bi anormallik var :27:ama hayir olsun

biraz once bi calisma arkadasimi gordum uzun suredir gormuyordum kendisini biraz kiloluydu rejim yapiyordu en son gordugumde
baktim gobek var biraz kilo almis yine once sormaya cekindim aman be nolcak dedim sordum. sen hamilemisin:49: yoksa dedim
gulerek senin haberin yok mu 6 aylik hamileyim dedi. ay onun adina nasil mutlu oldum bilemezsiniz. uzun zamandir ugrasiyordu ama olmuyordu doktoru tupbebek demis tam tup bebek icin gorusmeye gittiklerinde hamile oldugunu ogrenmis. bana nasil moral oldu:32: anlatamam gerci kendisi henuz 34 yasinda ama cok fazla kilolari vardi hormon bozuklugu vardi. kismet olunca onunde hic birsey duramiyor:45:

ne tesaduf hemen hemen ayni belirtileri bende yasiyorum :1:
valla ben mecburen sakinim sekerim elimden baska ne gelirki gununde olursam sunun surasinda 1 haftam kaldim sabretmekten baska carem mi var?:50:
normalde bikac gun sonra lekelenmem baslamasi gerek bende de bu ay bi anormallik var :27:ama hayir olsun

biraz once bi calisma arkadasimi gordum uzun suredir gormuyordum kendisini biraz kiloluydu rejim yapiyordu en son gordugumde
baktim gobek var biraz kilo almis yine once sormaya cekindim aman be nolcak dedim sordum. sen hamilemisin:49: yoksa dedim
gulerek senin haberin yok mu 6 aylik hamileyim dedi. ay onun adina nasil mutlu oldum bilemezsiniz. uzun zamandir ugrasiyordu ama olmuyordu doktoru tupbebek demis tam tup bebek icin gorusmeye gittiklerinde hamile oldugunu ogrenmis. bana nasil moral oldu:32: anlatamam gerci kendisi henuz 34 yasinda ama cok fazla kilolari vardi hormon bozuklugu vardi. kismet olunca onunde hic birsey duramiyor:45:

lekelenme işi bende tüp bebek sonrası bitti .:49:
transferden sonra da son güne kadar lekelenme olmayınca biraz umutlanmıştım ama reglim başladı. geçen ay da öyle oldu biliyorsun. lekelenme falan olmadan regl oldu. reglden sonra lekelenme oldu o da enfeksiyondanmış.:31:
bu ay da şimdilik bir şey yok...aşağı yukarı benim 10 gün var zaten.:51:
aslında , hani yumurtlama erken oldu ya, acaba erken olur muyum diye bekliyorum. ki o da yaklaşık bugünlere denk gelir.:31:
yumurtlamadan sonra 14 gün ya regl başlaması. ben 13 mayısta gittiğimde yumurtam vardı , üstelik 16 mm idi...:31:
sonra 15 mayısta gittiğimde çatlamıştı.:49:
şimdi 13 mayısı baz alırsak +14 gün ile 27 mayıs - 15 mayısı baz alırsak 29 mayıs gibi regl olmam gerekiyor. değil mi ?

eee bu tarihlere kesin gözüyle bakarsak , lekelenme olmalı ama yok. hatta kaç gündür akıntım vardı ama bugün kup kuru gibi..
bazen karnım ağrıyor ama ben hep soğuk su içmeye bağlıyorum.:44:

ayyyyyyyyyyyy bilmiyorummmm:27:

lekelenme işi bende tüp bebek sonrası bitti .:49:
transferden sonra da son güne kadar lekelenme olmayınca biraz umutlanmıştım ama reglim başladı. geçen ay da öyle oldu biliyorsun. lekelenme falan olmadan regl oldu. reglden sonra lekelenme oldu o da enfeksiyondanmış.:31:
bu ay da şimdilik bir şey yok...aşağı yukarı benim 10 gün var zaten.:51:
aslında , hani yumurtlama erken oldu ya, acaba erken olur muyum diye bekliyorum. ki o da yaklaşık bugünlere denk gelir.:31:
yumurtlamadan sonra 14 gün ya regl başlaması. ben 13 mayısta gittiğimde yumurtam vardı , üstelik 16 mm idi...:31:
sonra 15 mayısta gittiğimde çatlamıştı.:49:
şimdi 13 mayısı baz alırsak +14 gün ile 27 mayıs - 15 mayısı baz alırsak 29 mayıs gibi regl olmam gerekiyor. değil mi ?

eee bu tarihlere kesin gözüyle bakarsak , lekelenme olmalı ama yok. hatta kaç gündür akıntım vardı ama bugün kup kuru gibi..
bazen karnım ağrıyor ama ben hep soğuk su içmeye bağlıyorum.:44:

ayyyyyyyyyyyy bilmiyorummmm:27:

hmm hesaplamalarin dogru sekerim insallah lekelenmen neyin gelmez gelmezde bizi sevinc mutluluk manyagi yaparsin burda.
su son 1 hafta gecse de biran once rahat bi nefes alsak. valla canim ben ikizlerde 3 aylik olana kadar hic bir belirti yasamadim o yuzden erkenden belirti yasiyanlara hayret ediyorum hem hayret ediyorum hemde ozeniyorum.

Allahim hakkimizda hayirlisini versin.

hmm hesaplamalarin dogru sekerim insallah lekelenmen neyin gelmez gelmezde bizi sevinc mutluluk manyagi yaparsin burda.
su son 1 hafta gecse de biran once rahat bi nefes alsak. valla canim ben ikizlerde 3 aylik olana kadar hic bir belirti yasamadim o yuzden erkenden belirti yasiyanlara hayret ediyorum hem hayret ediyorum hemde ozeniyorum.

Allahim hakkimizda hayirlisini versin.

hesaplamaları doğru yapıyorum da niye tutturamıyorum kuzum de bana , hııı de bakimmm:44::31:

Allahım hayırlısını nasip etsin. Vardır bir bildiği demek ki. bekleyeceğiz işte...:34:

benim oğluş torunumun annesi kızçem de 2 ay sonra anladı hamile olduğunu. o da bir şey anlamamış.:49:
ama şimdi hamile olan kızçem , kan testinde pozitifi gördü , midesi bulanmaya başladı , hala da öyle.:31:

dedim ya ben yaşamadığım için nasıl olur bilmiyorum. belki de bunlardır belirti belki de değildir.:37:

doktor denetiminde mesai yapınca , pek bir güvenliyiz ya kesin tuttu diye bakıyoruz...:1:
hayırlısı kuzum , hepimiz için hayırlısı...:38::16:

selaamm kızlar :3:oo maşllah ne güzel kaynatmışınız...selcankerem breezey hadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..ya bu belirti herkeste olmuyor..senin ilk gebeliğindede mi olmadı selcankerem...bende öyle bekliyorum hem siz hemde kendimi çok merak ediyorum..umarım yaklaşıyoruzdur bebişlere :)) ALIŞALIŞ okurmusun bilmiyorum ama bu ayki tedavin ilaçlamı oldu ..üç folikül olmuş işallah bebiş olarak dönsünler...endoda incelme sorunu bendede var ama ben bitki kullanamıyorum..hormonlarımı bozyor yaff :)) breezeyin dediği gibi doğal yaşam vitaminler.işallah yakın zamanda bebişlere kavuşuruz..burdan hepimizin hayırlı haberlerini duymak nasip olsun..aaminn::16:selcankerem az kaldı değilmi test sonıcuna..

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.. ayrıca sizleri okurken sürekli bi tebessüm halindeyim :)) Allahım bu neşenizi daim etsin ve birer bebekle şenlendirsin :)))

Breezey çok haklısın biz kadınlar o kadar güçlüyüz ki gerçekten tarifimiz yok. her acı her stres bizde. erkekler bunun kaçta kaçını yaşıyor ama onlara sorsan en büyük yük onlarda para kazanmak, ev geçindirmek falan filan. O eskidenmiş annem bitti o devir. şimdi kadın erkek çoluk çocuk çalışıyor anca yetiyor. Ekstra cefasıda yine kadınlara kalıyor. Allahım bizlere güç versin inşallah....

hesaplamaları doğru yapıyorum da niye tutturamıyorum kuzum de bana , hııı de bakimmm:44::31:

Allahım hayırlısını nasip etsin. Vardır bir bildiği demek ki. bekleyeceğiz işte...:34:

benim oğluş torunumun annesi kızçem de 2 ay sonra anladı hamile olduğunu. o da bir şey anlamamış.:49:
ama şimdi hamile olan kızçem , kan testinde pozitifi gördü , midesi bulanmaya başladı , hala da öyle.:31:

dedim ya ben yaşamadığım için nasıl olur bilmiyorum. belki de bunlardır belirti belki de değildir.:37:

doktor denetiminde mesai yapınca , pek bir güvenliyiz ya kesin tuttu diye bakıyoruz...:1:
hayırlısı kuzum , hepimiz için hayırlısı...:38::16:

senin bebek biraz nazli cikti hayatim oyle ha diyince gelmiyor yapicak bisey yok annesini biraz yorucak:31:
bide ben neye sinir oluyorum :47: Allahin gucune gitmesinde hemen ilk gecede veya ilk denemede hamile kalanlara.
ne kadar giciklar hepside huh!!!:30:

selaamm kızlar :3:oo maşllah ne güzel kaynatmışınız...selcankerem breezey hadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..ya bu belirti herkeste olmuyor..senin ilk gebeliğindede mi olmadı selcankerem...bende öyle bekliyorum hem siz hemde kendimi çok merak ediyorum..umarım yaklaşıyoruzdur bebişlere :)) ALIŞALIŞ okurmusun bilmiyorum ama bu ayki tedavin ilaçlamı oldu ..üç folikül olmuş işallah bebiş olarak dönsünler...endoda incelme sorunu bendede var ama ben bitki kullanamıyorum..hormonlarımı bozyor yaff :)) breezeyin dediği gibi doğal yaşam vitaminler.işallah yakın zamanda bebişlere kavuşuruz..burdan hepimizin hayırlı haberlerini duymak nasip olsun..aaminn::16:selcankerem az kaldı değilmi test sonıcuna..

yok sekerim bende hic belirti neyin olmadi:51: benim test yapilmadi ki sonuclarini alayim reglimi bekliyorum.
bi olaydim valla rahatliycam:34:

ee senden nehaber? nasil gidiyor tedavin calismalarin kac gundur yoksun raporunu acil alalim :33:

senin bebek biraz nazli cikti hayatim oyle ha diyince gelmiyor yapicak bisey yok annesini biraz yorucak:31:
bide ben neye sinir oluyorum :47: Allahin gucune gitmesinde hemen ilk gecede veya ilk denemede hamile kalanlara.
ne kadar giciklar hepside huh!!!:30:

hay ağzına sağlık kuzummm...ben de onlara gıcık ötesi sinir bile oluyorum diyebilirim.:27::37:

napiimmm ama haklıyızz...:51::31:

nazını niyazını bitirsin gelsin gari söyle görürsen:1:

yok sekerim bende hic belirti neyin olmadi:51: benim test yapilmadi ki sonuclarini alayim reglimi bekliyorum.
bi olaydim valla rahatliycam:34:

ee senden nehaber? nasil gidiyor tedavin calismalarin kac gundur yoksun raporunu acil alalim :33:

raporu yarın sabah masamda istiyorum:51::27:

ayy içime kim kaçtı benimmm yaa çıkkkk çıkkk:30::9::9:

))) çok hoşsunuz kızlar..bende bi numara yok :)) adeti bekliyorum bende sanki erken gelecek gibi..iki gün endo kalılaşakmış diyerekten adçayı içtim..iki gün.. bıraktım hormon dengem hemen bozluyr...bitkisel yapamıyorum..çay kahve yok doğal beslenme vitaminler..bakalım bu ayki tedavim nasıl olacak çok merak ediyorum..sizleride aynen...selcankerem eşinin test sonucunu sormuştum canım benim..işallah tedavi olmaya gerek kalmadan gelsin bebişler ..hoş tedaviliyede razıyız..:)):9:

Herkese merhabalar... sizleri uzun süredir takipteyim ama yeni kayıt oldum buraya. çok eğlencelisiniz ne güzel :)
ben 38 yaşındayım ama nedense buraya yazmak istedim. 4 negatif tüp bebek denemem var. 5.yi mi denesem yoksa donasyon mu bende çok kararsızım :(( çok zor bi kararmış ne kimseye anlatabiliyorum nede paylaşabiliyorum.. donasyon deyince zaten bi ton tepki alıyorum ama anne olmak istiyorum artık bu en doğal hakkımız değilmi insanların bu tepkileri neden psikolojim çok bozuk kimseyi görmek istemiyorum beni anladığınızı biliyorum.. takipteyim ve elimden geldiğince yazıcam sizlere

merhaba hoşgeldin..:38 yaş çok değil..umarım bu defa bebişine kavuşursun..fsh kaçtı..burda hep aynı canım rezerv az..bizde tek taşımızı arıyoruz işallah buluruz yakın zamanda..denemeye devam etmelisin..allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin.. o yola yönlendirsin..

Back