Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sorma valla sekerim pek seviyos birlikte gezmeyi tanistigimizdan beri bu boyle evi de Allah kayira

kuzum senin o gelmeyen misafirler insallah bidaha hic gelmezler de hepimizi sevince bogarlar

güsell güsell aferimm ayrılmayın hiç birbirinizden.
ev temizliğini ne düşünüyon beee...çağırın bi kadın ,temizlesin pıspırıl yapsın,yeter ki sizin aşkınıza bir şey olmasın kuzummm

gelecekler mi gelmeyecekler mi söyleseler bence daha iyi olacak... saat kaç oldu hala ortada yoklar.. du bakalım sabaha hayırlısı...

Son düzenleme:

selam,ne vaar ne yok cok yazamadim.benimde ayni senin gibi gelen giden yok daha arada oluyordu böyle normalde 26 günde ama 28 güne kadar ciktigi oluyordu seninde öylemi yoksa kullandigin ilaclardanmi oldu.

selam,ne vaar ne yok cok yazamadim.benimde ayni senin gibi gelen giden yok daha arada oluyordu böyle normalde 26 günde ama 28 güne kadar ciktigi oluyordu seninde öylemi yoksa kullandigin ilaclardanmi oldu.

selamlar canım , nasılsınnn

yaramaz bir durum yok fazlaca... gelmeyen regl saymazsak.
benim geçen eylülden beri düzenlidir .şaşmazdı...hatta geçen ay aldığım ilaçlar yüzünden bile şaşmadı...
5 nisanda olmam gerekiyordu oldum da... bu ay için de 3 mayıs ama gelen yok şimdilik.
ben ilaçların değil de enfeksiyonun etkilediğini düşünüyorum.

yada havalardan...

ilaçların etkisi kalmamıştır diye düşünüyorum...
düşünüyorum da düşünüyorumm işte kuzummm:44:

Guzel bir hafta sonu dilerim , Selcan sen bol bol gezmeye devam , breezzy ve Duova sizinde kırmızı misafirleriniz gelsin bir an once söyleyin , guzel bir hafta sonu geçirin bakayim hepiniz , simdi dagilabilirsiniz :))))

Guzel bir hafta sonu dilerim , Selcan sen bol bol gezmeye devam , breezzy ve Duova sizinde kırmızı misafirleriniz gelsin bir an once söyleyin , guzel bir hafta sonu geçirin bakayim hepiniz , simdi dagilabilirsiniz :))))

bende butun arkadaslara iyi hafta sonlari diliyorum. once biraz temizlik sonra gezmeye devam puffy'cim

breezey'im ve duovam buraya durumlarinizi yazmayi ihmal etmiyorsunuz. kim bilir belkide tutunmustur bebisler dimi
insallah insallah insallah

bende butun arkadaslara iyi hafta sonlari diliyorum. once biraz temizlik sonra gezmeye devam puffy'cim

breezey'im ve duovam buraya durumlarinizi yazmayi ihmal etmiyorsunuz. kim bilir belkide tutunmustur bebisler dimi

seninde hafta sonun güzel gecsin.gez dolas regl döneminde daha iyi oluyor hareket kisitliligi olmadigi icin, burasida cok güzel oldu her taraf yesil cicekler acti cok güzel bir dogasi var tam gezilecek zaman ama bugün ve dün yagmurluydu, esimde bugün izinli yagmur var cikmayiz simdilik bende daha regl belirtisi baslamadi ama, dedigin gibi degildir:44: sanmiyorum degerlendiremedik o günü öncesi ve sonrasini bilmiyorum hayirlisi diyelim sanaa kolay gelsin öpüyorum

kızlar kızlarrrrrrrr herkes gezmeye mi gitti,,,, neyse iyi gezmeler, iyi hafta sonları......

akşama görüşürüzzz

puffyimm canımm , sana da güzel hafta sonları olsunn...
geleneksel temizliğimi bitirdim. topiklerde az bi gevezelik yapıp , ütü faslına geçeceğim. yarın belkim gesmeye gideris , iş kalmasın.

bu arada benim kırmızı misafirim geldi ,çok şükür. 1 günlük bir rötar var ama çok önemli değil,malum enfeksiyon vardı.
pazartesi doktora gidip hormon testlerim için kan vereceğim..hayırlısı bakalım...

iyi gezmelerr... heee temizlik de varmış.. kolay gelsin kuzummm
yukarıda da belirttiğim üzere , beklenen regl dönemine girdim..
sanırım tüp bebek hormonlarından 2 aydır lekelenme falan olmadan , " pat " diye geliyor yahuu.. neyse bu da iyi bir şey.. lekelenme ile uğraşmak zordu..

Güzel bir hafta sonu gecirmenizi diliyorum canlarim.

senin haftasonun da süper güzel geçsin duovam.
benim durum malum , regl dönemindeyim...pazartesi testler için kan vereceğim , 3. gün ya hani
bu süreçten sonra , dönüşümüz muhteşem olacak değil mi kıslarrrr

kızlar kızlarrrrrrrr herkes gezmeye mi gitti,,,, neyse iyi gezmeler, iyi hafta sonları......

akşama görüşürüzzz

ben burdayımm. temizlik yapıyordum. temizlik bitti. az moladan sonra ütü yapacağım.
sen nasılsın kuzum , dilerim iyi ve keyiflisindir.

brezeey,kolay gelsin temizligi bitirmissin ütüde coktaan bitmistir. kirmizilarin gelmis muhtesem dönüsünü bekleyecegiz benim kirmizilarda yavas yavas gelmeye basladi hepsi birden sözlesmis gibi

evet canim biraz temizlik yaptim iyi oldu valla icim rahat rahat dolastim sonra.

reglinin bugun baslamasi daha iyi olmus sanki kuzum dun baslasaydi 3.gun pazara gelcekti senin hormon testlerin yaticakti belki.
pazartesi gonul rahatligiyla yaptirirsin sonuclarida bize bildirirsin

cok sukur burda yagmur yok simdilik yagmurda gorunmuyor
buralarda cok guzel canim hertaraf yemyesil oldu ordek yavrulari yumurtalarindan cikti baharin gozunu seveyim ya insanin gonlu aciliyor valla

seninde reglin baslamis gelicek aya yine ucumuz de buyuk bi heyecanla bekliycez kader ortaklari

Buradada yagmur durdu günes acti hic belli olmuyor.ördek yavrularina bende bayiliyorum Leman gölüne gidiyoruz, ördek ve kugulari en cok izlemeyi seviyorum cok güzeller kader ortagim.

kuzum ... pazara gelse de sorun yoktu..ben en son gittiğimde doktorumdan istettim testleri , lab. a ödemesini de yaptım.hastanenin lab. pazar günü de tahlil alıyordu.
ince hesapladım yani..
ama neyse , pazartesi 3. günü olmasının şu olumlu yanı oldu. doktoruma muayene olurum...hani adetliyken folikül sayılarına bakılıyor ya o açıdan güzel oldu. o gün folikül bazında bilgimiz olur , testler çıkınca da hormon bazında.
Sonrası Allah kerim kuzumm hepimiz için.

brezeey,kolay gelsin temizligi bitirmissin ütüde coktaan bitmistir. kirmizilarin gelmis muhtesem dönüsünü bekleyecegiz benim kirmizilarda yavas yavas gelmeye basladi hepsi birden sözlesmis gibi

selcanım kuzum , bu lafını çok tuttum... kader ortakları ... bardağımızı kader ortaklığımızın şerefine kaldırıyorumm... neee... karnım ağrıyoo...
ağrı kesici niyetine rakı ne oldu ki..ben hap içmem kii...

duovam ağrım şiddetlenince ütüyü bıraktım. sanırım bu ay muhteşem geçecek.. neyse ki haftasonuna denk geldi. bu halde bir de işe gitmek vardı ki...:18:
oooooffffffffffffffff offfffffffffffffff diyorum.

ikinizi de öpüyorum kader ortaklarım benim...

selcancığım, sözkonusu testleri 2. gün veya 3. gün yaptırabilirsin,,, o yüzden velevki adetinin geldiği günün 3.günü pazara geliyor diye 1 ay atlama sakın, o durumda 2.gün testi yaptır canım.... sana da kolaylıklar dilerim...

Guzel pazarlar :)))))))

Dun ummuyu atlamisim ayıp ettim , Duova , ummu , Selcan , Breezy bol gezmeli guzel pazarlar olsun

Ben hafta sonu oldumu iptal oluyorum kocis evde hep basımda kedi gibi ilgi istiyor :))))

Dun ummuyu atlamisim ayıp ettim , Duova , ummu , Selcan , Breezy bol gezmeli guzel pazarlar olsun

Ben hafta sonu oldumu iptal oluyorum kocis evde hep basımda kedi gibi ilgi istiyor :))))

iyi pazarlar puffyim kuzum ,

dilerim güzel bir hafta sonu yaşarsın sende...kocancınla...bebişinle...evlatlarınla

ben henüz kocamcım uyanmadan 2 satır yazayım dedim ...sonrası bizde de aynı...
biraz ağrım var ama yine de gesmeye gitmek isitiyorumm..:18:bakalım ikna olacak mı... ağrın var derse...bugün bitmez vallaa

kuzum turkiye de bu tur kolayliklar var burda cumartesi pazar hic bir yere gidipte test tahlil muayene yaptiramazsin. normalde yaptirabilmen icin aile hekiminin sevki gerekli burda ki sistemle turkiyedeki sistem birbirinden cok cok uzak. bizde alistik artik napcann

Son düzenleme:

ah gulum keske hersey senin dedigin kadar kolay olsaydi hollanda cok farkli canin istiyince gidip test tahlik yaptirma olanagimiz yok bizim.
benim ilk randevum 13 mayista o randevuyuda koparana kadar canim cikti. tam 1 ay once basvurdum nisan basiydi sonra hastane benimle irtibata gecti 13 mayista bekliyoruz diye.

napcan katlanacan

butun topic arkadaslarima kader ortaklarima puffyime iyi pazarlar diliyorum. hersey gonlunuzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…