- Konu Sahibi akideciknane
-
- #1.321
sorma valla sekerim pek seviyos birlikte gezmeyi tanistigimizdan beri bu boyle evi de Allah kayira
kuzum senin o gelmeyen misafirler insallah bidaha hic gelmezler de hepimizi sevince bogarlar
güsell güsell aferimm ayrılmayın hiç birbirinizden.
ev temizliğini ne düşünüyon beee...çağırın bi kadın ,temizlesin pıspırıl yapsın,yeter ki sizin aşkınıza bir şey olmasın kuzummm
gelecekler mi gelmeyecekler mi söyleseler bence daha iyi olacak... saat kaç oldu hala ortada yoklar.. du bakalım sabaha hayırlısı...
selam,ne vaar ne yok cok yazamadim.benimde ayni senin gibi gelen giden yok daha arada oluyordu böyle normalde 26 günde ama 28 güne kadar ciktigi oluyordu seninde öylemi yoksa kullandigin ilaclardanmi oldu.
Guzel bir hafta sonu dilerim , Selcan sen bol bol gezmeye devam , breezzy ve Duova sizinde kırmızı misafirleriniz gelsin bir an once söyleyin , guzel bir hafta sonu geçirin bakayim hepiniz , simdi dagilabilirsiniz :))))
bende butun arkadaslara iyi hafta sonlari diliyorum. once biraz temizlik sonra gezmeye devam puffy'cim
breezey'im ve duovam buraya durumlarinizi yazmayi ihmal etmiyorsunuz. kim bilir belkide tutunmustur bebisler dimi
insallah insallah insallah
Guzel bir hafta sonu dilerim , Selcan sen bol bol gezmeye devam , breezzy ve Duova sizinde kırmızı misafirleriniz gelsin bir an once söyleyin , guzel bir hafta sonu geçirin bakayim hepiniz , simdi dagilabilirsiniz :))))
bende butun arkadaslara iyi hafta sonlari diliyorum. once biraz temizlik sonra gezmeye devam puffy'cim
breezey'im ve duovam buraya durumlarinizi yazmayi ihmal etmiyorsunuz. kim bilir belkide tutunmustur bebisler dimi
insallah insallah insallah
seninde hafta sonun güzel gecsin.gez dolas regl döneminde daha iyi oluyor hareket kisitliligi olmadigi icin, burasida cok güzel oldu her taraf yesil cicekler acti cok güzel bir dogasi var tam gezilecek zaman ama bugün ve dün yagmurluydu, esimde bugün izinli yagmur var cikmayiz simdilik bende daha regl belirtisi baslamadi ama, dedigin gibi degildir:44: sanmiyorum degerlendiremedik o günü öncesi ve sonrasini bilmiyorum hayirlisi diyelim sanaa kolay gelsin öpüyorum
Güzel bir hafta sonu gecirmenizi diliyorum canlarim.
kızlar kızlarrrrrrrr herkes gezmeye mi gitti,,,, neyse iyi gezmeler, iyi hafta sonları......
akşama görüşürüzzz
puffyimm canımm , sana da güzel hafta sonları olsunn...
geleneksel temizliğimi bitirdim. topiklerde az bi gevezelik yapıp , ütü faslına geçeceğim. yarın belkim gesmeye gideris , iş kalmasın.
bu arada benim kırmızı misafirim geldi ,çok şükür. 1 günlük bir rötar var ama çok önemli değil,malum enfeksiyon vardı.
pazartesi doktora gidip hormon testlerim için kan vereceğim..hayırlısı bakalım...
iyi gezmelerr... heee temizlik de varmış.. kolay gelsin kuzummm
yukarıda da belirttiğim üzere , beklenen regl dönemine girdim..
sanırım tüp bebek hormonlarından 2 aydır lekelenme falan olmadan , " pat " diye geliyor yahuu.. neyse bu da iyi bir şey.. lekelenme ile uğraşmak zordu..
senin haftasonun da süper güzel geçsin duovam.
benim durum malum , regl dönemindeyim...pazartesi testler için kan vereceğim , 3. gün ya hani
bu süreçten sonra , dönüşümüz muhteşem olacak değil mi kıslarrrr
ben burdayımm.temizlik yapıyordum. temizlik bitti. az moladan sonra ütü yapacağım.
sen nasılsın kuzum , dilerim iyi ve keyiflisindir.
seninde hafta sonun güzel gecsin.gez dolas regl döneminde daha iyi oluyor hareket kisitliligi olmadigi icin, burasida cok güzel oldu her taraf yesil cicekler acti cok güzel bir dogasi var tam gezilecek zaman ama bugün ve dün yagmurluydu, esimde bugün izinli yagmur var cikmayiz simdilik bende daha regl belirtisi baslamadi ama, dedigin gibi degildir:44: sanmiyorum degerlendiremedik o günü öncesi ve sonrasini bilmiyorum hayirlisi diyelim sanaa kolay gelsin öpüyorum
cok sukur burda yagmur yok simdilik yagmurda gorunmuyor
buralarda cok guzel canim hertaraf yemyesil oldu ordek yavrulari yumurtalarindan cikti baharin gozunu seveyim ya insanin gonlu aciliyor valla
seninde reglin baslamis gelicek aya yine ucumuz de buyuk bi heyecanla bekliycez kader ortaklari
evet canim biraz temizlik yaptim iyi oldu valla icim rahat rahat dolastim sonra.
reglinin bugun baslamasi daha iyi olmus sanki kuzum dun baslasaydi 3.gun pazara gelcekti senin hormon testlerin yaticakti belki.
pazartesi gonul rahatligiyla yaptirirsin sonuclarida bize bildirirsin
cok sukur burda yagmur yok simdilik yagmurda gorunmuyor
buralarda cok guzel canim hertaraf yemyesil oldu ordek yavrulari yumurtalarindan cikti baharin gozunu seveyim ya insanin gonlu aciliyor valla
seninde reglin baslamis gelicek aya yine ucumuz de buyuk bi heyecanla bekliycez kader ortaklari
brezeey,kolay gelsin temizligi bitirmissin ütüde coktaan bitmistir. kirmizilarin gelmis muhtesem dönüsünü bekleyecegizbenim kirmizilarda yavas yavas gelmeye basladi hepsi birden sözlesmis gibi
evet canim biraz temizlik yaptim iyi oldu valla icim rahat rahat dolastim sonra.
reglinin bugun baslamasi daha iyi olmus sanki kuzum dun baslasaydi 3.gun pazara gelcekti senin hormon testlerin yaticakti belki.
pazartesi gonul rahatligiyla yaptirirsin sonuclarida bize bildirirsin
Guzel pazarlar :)))))))
Dun ummuyu atlamisim ayıp ettim , Duova , ummu , Selcan , Breezy bol gezmeli guzel pazarlar olsun
Ben hafta sonu oldumu iptal oluyorum kocis evde hep basımda kedi gibi ilgi istiyor :))))
kuzum ... pazara gelse de sorun yoktu..ben en son gittiğimde doktorumdan istettim testleri , lab. a ödemesini de yaptım.hastanenin lab. pazar günü de tahlil alıyordu.
ince hesapladım yani..
ama neyse , pazartesi 3. günü olmasının şu olumlu yanı oldu. doktoruma muayene olurum...hani adetliyken folikül sayılarına bakılıyor ya o açıdan güzel oldu. o gün folikül bazında bilgimiz olur , testler çıkınca da hormon bazında.
Sonrası Allah kerim kuzumm hepimiz için.
selcanım kuzum , bu lafını çok tuttum... kader ortakları... bardağımızı kader ortaklığımızın şerefine kaldırıyorumm... neee... karnım ağrıyoo...
ağrı kesici niyetine rakı ne oldu ki..ben hap içmem kii...
duovam ağrım şiddetlenince ütüyü bıraktım. sanırım bu ay muhteşem geçecek.. neyse ki haftasonuna denk geldi. bu halde bir de işe gitmek vardı ki...:18:
oooooffffffffffffffff offfffffffffffffff diyorum.
ikinizi de öpüyorum kader ortaklarım benim...
selcancığım, sözkonusu testleri 2. gün veya 3. gün yaptırabilirsin,,, o yüzden velevki adetinin geldiği günün 3.günü pazara geliyor diye 1 ay atlama sakın, o durumda 2.gün testi yaptır canım.... sana da kolaylıklar dilerim...
Guzel pazarlar :)))))))
Dun ummuyu atlamisim ayıp ettim , Duova , ummu , Selcan , Breezy bol gezmeli guzel pazarlar olsun
Ben hafta sonu oldumu iptal oluyorum kocis evde hep basımda kedi gibi ilgi istiyor :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?