- Konu Sahibi akideciknane
-
- #1.301
cnm butun mesajlarını okudum ve açıkçası cok duygulandım benım de yasım 39 ılk gebelik düşükle sonuçlandı 4 tane tup bebek 2sı kımıyasal 2 sı negatıf gördükten sonra açıkçası kafam cok karıştı ve bır daha denemeye cesaretım olmadı taakkı senı gördükten sonra anladığım kadarıyle memorıalde yaptırdın bana bılgı verırmısın hangı protokol uygulandı ve yumurta rezervesı az olanlar ıcın ne yapmamız gerekiyor benım tuplerım tıkalı ve yumurtanın bırı yok dıyerıde kıst ameliyatından sonra kılıt oluştu soylekı amelıyat oncesı 11 yumurta oluşmuştu amelıyat sonrası bırınde 1 tane oluştu donllendı 6 hucrelı 3.cu gun transfer dıyer tedavımde 4 yumurta toplandı 1 donllendı ve 5.cı gününe transfer kımıyasal gebelik bana yrdmcı olursan cok sevınırım
Nasılsınız bayanlar? Haftaya Mustafa Bahçeciden randevu aldım Allah izin verirse yola yeniden çıkıyoruz umarım bu son olur....
Herkese selam ,
Ben de 40 yaşına yeni girmiş bir anne adayıyım, 3. tüp bebek denememiz.
Son 2 denemede tuttu ama bir öncekinde bebeğim gelişmeyince Ocak ayında kürtaj oldum, ne kadar üzüldüğümü anlatamam, çünkü hiç bu ihtimali düşünmemiştik eşimle, şok olduk...
Neyse çok şükür bir sonraki denemede başarılı oldu şimdi hamileyim ama henüz ultrasona girmedim pazartesi inşallah güzel haberleri alıcam. Tabi tedirginlik var ya aynısını yaşarsam diye
Ben İstanbulda Jhons Hopkins Anadolu Sağlı Merkezinde tedavi gördüm ve çok memnunum.Hem doktorumdan hem hemşirelerden hem de laboratuar ekibinden.
Benim hikayem kısaca böyle, sizlerle tanışıp endişelerimi paylaştığım için mutluyum, sağlıklı, günler hepinize...
Nasılsınız bayanlar? Haftaya Mustafa Bahçeciden randevu aldım Allah izin verirse yola yeniden çıkıyoruz umarım bu son olur....
Hic tedirgin olma bende düsük yaptim ama, yine aynisi olur diye düsünmek istemiyorum. sende düsünmme her gebelik ayni olacak degil moralin iyi olsunki, bebekte iyi olsun bebegini saglikla kucagina almani diliyorum.
Teşekkür ederim :)
Siz şu anda tedavi görüyor musunuz, forumda çok yazışma olmuş, o yüzden herkesin hikayesini bilemiyorum...
Darısı sizin ve tüm isteyenlerin başına olsun...
tedaviniz hayırlı olsun. Darısı başıma. ben donasyon düşünüyorum ama kafamı kurcalayan bazı sorular var. doğacak çocuk kime benzeyecek( sizler ne düşünüyosunuz bu konuda acaba ??
Bu defa gelsin bebegin sansin bol olsun yolun acik olsun.
Herkese selam ,
Ben de 40 yaşına yeni girmiş bir anne adayıyım, 3. tüp bebek denememiz.
Son 2 denemede tuttu ama bir öncekinde bebeğim gelişmeyince Ocak ayında kürtaj oldum, ne kadar üzüldüğümü anlatamam, çünkü hiç bu ihtimali düşünmemiştik eşimle, şok olduk...
Neyse çok şükür bir sonraki denemede başarılı oldu şimdi hamileyim ama henüz ultrasona girmedim pazartesi inşallah güzel haberleri alıcam. Tabi tedirginlik var ya aynısını yaşarsam diye
Ben İstanbulda Jhons Hopkins Anadolu Sağlı Merkezinde tedavi gördüm ve çok memnunum.Hem doktorumdan hem hemşirelerden hem de laboratuar ekibinden.
Benim hikayem kısaca böyle, sizlerle tanışıp endişelerimi paylaştığım için mutluyum, sağlıklı, günler hepinize...
Kizlar selam ses Seda çıkmıyor bu aralar sizden ama alisik değiliz bu duruma bahar yorgunluğumu bastı :))
kime benzediginin ne önemi var ki. sonucta o senin kaninla beslenen, senin göbisinde büyüyen ve senin can verdigin bir bebek olacak. hepsinden önemlisi senin bebegin olacak.
sonucta bende 1.60 boyundaki sarisin ve acik tenli bir annenin 1.80 boyunda koyu kahve sacli ve esmer tenli kiziyim. ne yani ben anneme benzemiyorum diye benim annem degil mi? evlat edinsem ben onun annesi olmayacak miyim. donasyon forumunda senin icin güzel bir yazi yayinlamislar. eminim ki icini rahatlatmistir. gönlünü ferah tut ve bu tip detaylarla kendini harap etme. simdiden hayirlisini dilerim.
bugun izinli oldugum icin esime carsi pazar gezdik havada guzel tadini cikardik
birazdan da kahve icmeye cikicaz
benim regl bugun basladi yani 1 gun erken geldi bekliyordum zaten pek surpriz olmadiadet dongum 27 gune dustu. bu iyi mi kotumu hic bilmiyorum
tedaviye baslayan arkadaslara bol sans diliyorum hersey dilediginiz gibi olsun
topike yeni katilan arkadaslarada h. geldiniz diyor topigimize katidildiginiz mutlu oldugumu soylemek istiyorum
hepinize sevgiler
Kizlar selam ses Seda çıkmıyor bu aralar sizden ama alisik değiliz bu duruma bahar yorgunluğumu bastı :))
puffcigim sizleri bulana aşk olsun nerlerdesiniz yaffff özledimmmmmmmm
kuzummm , maşallah yanii.. gözümüz yok daaa... ne bu gesmelerrr
benimki nerede kaldı yahuu saat 18.00 e yaklaşıyor hala tık yokk.. sanırım hormonlar enfeksiyon derken , günüm şaşacak bu ay..
olsunn napalımm... başlayınca 3. günü gider testlerimi yaptırırım. sonra da önümüzdeki maçlara bakarız artıkınnn
amann napimm yaaa
selcanim benim kistler yumurtaliktaydi o yüzden yumi rezervinin etkilendigini düsünüyor doktorum. kürtajin da rahime zarari var. rahim duvarina zarar veriyorlar kürtaj sirasinda. tutunma konusunda sorun cikabilir belki. ama en güzeli dogum. hicbir sekilde yumi rezervi ile ilgisi yok ve rahmin tutunmasini da kolaylastiriyor. rahim hamile kalmayi bildigi icin yeniden hamile kalmasi kolaylasiyor. bizimkisi gibi tembel olmuyor.
canim ben almanya'da yasiyorum. ben donasyon forumunu ciddi olarak takip ediyorum ve oradaki arkadaslar da sürekli kibris'tan bahsediyorlar. memnun kalanlar da var kalmayanlar da. ben bu olayi ilk esime actiginda o zaten arastirmalara baslamis. ben üzülürüm diye de söylememis bana. halbuki ben coktan hazirdim. Cek Cumhuriyetini secmemizin birkac nedeni var 1- Kibris doktorlarina pek güvenmiyorum. 2- benim esim cok cok acik tenli ve ikimiz de uzun boyluyuz. dolayisiyla dogu avrupa irkinin bayanlari bize ters gelmez. türk kadinlarina oranla ortalamanin biraz üzerindeyim ve uzun boy geni ailemizin annem haricindeki tüm fertlerinde var. eh bebisimde de olsun istiyorum. 3- Cek cumhuriyetine 3-4 saatlik araba yolculugu ile ulasabilecek durumdayiz ve bu nedenle ucak bileti stresi yok. esneklik saglar bize. 4- son neden ise benim aklima geldi. benim esim Allah kabul ederse namazinda niyazinda bir adamcagiz ve onun dini inanclariyla ters düsmek istemedim. o nedenle de müslüman bir donör istemedim. malum gayrimüslim oldugu taktirde nikah düsmez. donasyon forumundaki kizlarin pek böyle bir düsünceleri yok. annelik daha agir basiyor ama madem benim bir imkanim var bende kullanayim dedim.
biraz uzun oldu ama umarim sorunu cevaplayabilmisimdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?