- Konu Sahibi akideciknane
- #1.281
Nasılsınız kızlar herşey yolundadır umarım?? Beni soracak olursanız eğer artık eşimle Kıbrıs planları yapmaya başladık ennn yakın zamanda gitcez. En yakın zaman dememe bakmayın Haziranı bulcak yine :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsınız kızlar herşey yolundadır umarım?? Beni soracak olursanız eğer artık eşimle Kıbrıs planları yapmaya başladık ennn yakın zamanda gitcez. En yakın zaman dememe bakmayın Haziranı bulcak yine :))
git canim git. cabucak git gel bizi burda meraktan catlatma sakin
:) breezey yok valla öyle biliyorum..
şimdi yine baktım
2.günü veya 3.günü diyor bazı doktorların sitelerinde...
hadi bakalim canim guzel haberlerle geri gelirsiniz insallah. surda haziran ne kaldi dimi
çatladın mıı çatladın mııı
geldimmmmmmmmmmmm
evet evet haklısın kuzummm... 2 veya 3. günü yapılıyor.
şimdi haberler
enfeksiyonum gitmişşşşş
yine de emin olmak için , kültür aldı. 3 gün sonra çıkacak sonuçlarım.
sağ yumurtalığımdaki 2 yumurtadan biri ortada yok diğeri de 10 mm olmuş,küçülmüş yani...reglin başlayınca gider o dedi.
doktorcuğuma dedim ki , tüm şirinliğimle tamam tüp bebek yapacağım ama bu dinlenme süresinde ovulasyon takibi yapar mısınız dedimmm:18:
yaparım neden olmasın dediiiii
fsh-lh-tsh-prolaktin testlerimi yenilememi istedi..regl olunca 2 yada 3. gün yaptır , sonuçları alınca gel bakalım dedi...
bu arada rahim 3 çizgi yani kalınlaşmış..onda da sorun yok çok şükür
işte böyle canlarımmm
biz iyiyiz sen nasılsın yavru vatan yolcusu
benim durumum yukarıda anlattığım gibi şimdilik... sonrası Allah Kerimm
Orası öyle canımda ne bileyim insan bekleyince zaman geçmiyoki sanki işte.. bide milletten gizli saklı gitcez bi kez konuyu açtık ailelerin yanında açmaz olaydık yemediğimiz laf kalmadı. Tabii millete konuşmak kolay çeken anlar bizi... Bu nedenle hazirana falan denk gelsinki tatile çıkıyoruz biz diyip kaçıcaz :))
biraz daha gec kalsaydin catliycaktim
ay canim ya iyiki gitmissin doktora bak ne guzel ovulasyon takibin yapilacakmis cok sevindim enfeksiyonda kalmamis oh oh
tahlilerinde yapilacak hersey harika olmus ya super super
yok kuzum yokk geç kalır mıyımmm
doktora dedim ki , oyalanma probla fazla dedim,hemen bi bak sonra işini bitir dedimm. selcanımm meraktan çatlar dedimm..
çok şükür şimdilik bir şey yok , şu tahlillerde bir yenilesin ondan sonraaaaa
linki bende hemen okudum canm tskrler lakin orda birsey dikkatimi cekti. 38 yasin altindakilere adetin 3. gunu test yapilir diyor.
ben hollanda da bi sitede de okumustum bu testle ilgili bi haber orda da herhangi bir gun diye yaziyor. kafalar hepten karisti
gunaydin canimcim
yani benim bildigim cok yanlis degilmis. ay keske benimde 13 mayista gittigimde hic bekletmeden yapsalar bu testi. acayip bi merak icindeyim
kuzum senin doktor kontrolun vardi dimi bugun muydu:44:
Arkadaslar biraz once hollanda kadin forumda okudum. bitanesi amh 0.10 ile hamile kalmis. yanliz hollanda da basari elde edememisler.
kendisi Almanya Dusseldorf'ta tedavi olmus. orada menapur denilen ilaci 450 oraninda vermisler. bu daha once hollanda da 300 olarak verilmis fakat basarisiz sonuc alinmis. kendisinin o tupbebek tedavisinden 1 oglu olmus. yani diyor ki asla umudunuzu kaybetmeyin
bende yaptirdim canim 3.gündü. benim AMH yerlerde sürünüyor 0.2 ama FSH'de düsük 5,38. 2002'de kist ameliyati olmustum ben doktorum o ameliyatta rezervin büyük kismi gitmistir dedi. o sebeple menapoza daha var ama yumi sayisi az. vücut da her ay idareli ekonomik sekilde yumi üretiyor. gerci son tüp bebekte aslanlar gibi 3 yumi olmustu
sen Hollanda'da mi gidecen yoksa TR yolcusu musun. bende 13 mayista Istanbul'a ucuyorum ama is gezisi nedeniyle.
selcanim ben de son tüp denememde Menapur kullandim. günde 2 igne. 2 doz tozu bir doz sivi ile karistiriyorsun. rezalet birsey. her tarafim delik desik olmustu ama yumiler Gonal F'e göre daha iyi cevap verdi. benim AMH 0.2 olmasina karsin doktorum benden asla ümidini yitirmedi. yumurtladigin sürece umut var dedi.
hayirlisi olsun nese. bizde kismetse temmuz ayinda Cek cumhuriyeti yolcusuyuz. esim 4. tüp denemesini yapmadan önce bir donasyon denemesi yapalim dedi. valla bende heyecanlandim. benim yumilerle simdiye kadar olmadi bakalim 30 yas alti yumilerle ne olacak. hayirlisi Allah'tan. umarim güzel haberlerle gelirsin. gönlünü ferah tut. bebis eninde sonunda senin olacak
cok iyi demissin kuzum aferin sana
darisi benim basima insallah
aminn kuzum aminnn...inşallah sen de yaptırırsın testlerini , güzelce olursun muayeneni ne ne için uğraştığımız anlarız yahu...
eşinde yaptırsın söyle ama ... whisky ler falan falan... hiç bir endişeye yer kalmasın yanii
zaten kacisi yok onunda canim. burda asla birtek bana yonelik tedaviyi kabul etmezlerde yapmazlarda.
bakalim hayat bize neler gosterecek merak icindeyim valla
breezey çok geçmiş olsun..ovulasyon takibi yapıtırıcakmışın..klomen içerekmi takip edicek.. yoksa öyle doğal siklüs mü
teşekkür ederim ummumm
doğal canımm doğall
hormonsuz
burda canim benim randevum. ben henuz turkiyeyi dusunmuyorum en son care olarak bakiyorum.
bu tur ameliyatlarda gidiyormuymus yumoslar ya ben hic ameliyat falan olmadim da uzuldum duyunca
baska ne gibi seyler sebeb oluyor acaba? dogum kurtaj bu gibi seylerde etkiliyordur o zaman yumos resevilerini
Canım sen nerede yaşıyodun yani neden Çek Cumhuriyetini seçtiniz donasyon için?? Biz Türkiyede olduğumuz için hani yakın diye Kıbrıs istedik bide doktorlar Türk malum yabancı dile falan gerek yok diye. Ama sizin durumu merak ettim :))
selcanim benim kistler yumurtaliktaydi o yüzden yumi rezervinin etkilendigini düsünüyor doktorum. kürtajin da rahime zarari var. rahim duvarina zarar veriyorlar kürtaj sirasinda. tutunma konusunda sorun cikabilir belki. ama en güzeli dogum. hicbir sekilde yumi rezervi ile ilgisi yok ve rahmin tutunmasini da kolaylastiriyor. rahim hamile kalmayi bildigi icin yeniden hamile kalmasi kolaylasiyor. bizimkisi gibi tembel olmuyor.
canim ben almanya'da yasiyorum. ben donasyon forumunu ciddi olarak takip ediyorum ve oradaki arkadaslar da sürekli kibris'tan bahsediyorlar. memnun kalanlar da var kalmayanlar da. ben bu olayi ilk esime actiginda o zaten arastirmalara baslamis. ben üzülürüm diye de söylememis bana. halbuki ben coktan hazirdim. Cek Cumhuriyetini secmemizin birkac nedeni var 1- Kibris doktorlarina pek güvenmiyorum. 2- benim esim cok cok acik tenli ve ikimiz de uzun boyluyuz. dolayisiyla dogu avrupa irkinin bayanlari bize ters gelmez. türk kadinlarina oranla ortalamanin biraz üzerindeyim ve uzun boy geni ailemizin annem haricindeki tüm fertlerinde var. eh bebisimde de olsun istiyorum. 3- Cek cumhuriyetine 3-4 saatlik araba yolculugu ile ulasabilecek durumdayiz ve bu nedenle ucak bileti stresi yok. esneklik saglar bize. 4- son neden ise benim aklima geldi. benim esim Allah kabul ederse namazinda niyazinda bir adamcagiz ve onun dini inanclariyla ters düsmek istemedim. o nedenle de müslüman bir donör istemedim. malum gayrimüslim oldugu taktirde nikah düsmez. donasyon forumundaki kizlarin pek böyle bir düsünceleri yok. annelik daha agir basiyor ama madem benim bir imkanim var bende kullanayim dedim.
biraz uzun oldu ama umarim sorunu cevaplayabilmisimdir :)
Kizlar iyi haftalar :))
Size bir selam vereyim dedim birde simdi kasim annelerine bakayim sonrada biraz ev toplayayım :)
Kendinize iyi bakın :)