Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ay ne gıcıkmış selcan ya... neyse umarım geç kalmana sebep olmazlar,,, hayırlı haberlerini alırız inşallah... keyifli pazar geçirmeniz dileğiyle

ben aile hekimine gidersem , ondan sonra hastaneye ben değil aile hekimi gider ama kuzum...
adamın ödü kopuyor ilaç yazdırıcam , test için randevu vericem diye ya...

az bi gıcık yanii...

ay ne gıcıkmış selcan ya... neyse umarım geç kalmana sebep olmazlar,,, hayırlı haberlerini alırız inşallah... keyifli pazar geçirmeniz dileğiyle

alistik biz artik burda canim simdi anlatsam uzun surer burda ne nasil oluyor. 13 mayistan sonra anliycaz gec kalindi mi kalinmadi mi? ama ben umutluyum herzaman ki gibi

ben aile hekimine gidersem , ondan sonra hastaneye ben değil aile hekimi gider ama kuzum...
adamın ödü kopuyor ilaç yazdırıcam , test için randevu vericem diye ya...

az bi gıcık yanii...

:)) aman kuzum sizin her olanaginiz var napcan aile hekimiyle salla gitsin. adamada yazik simdi durup durupken hastanelik olmasin dimi

gunaydin arkadaslar hepinize guzel bi hafta diliyorum.
breezey sen de doktora gidicektin hormon testleri icin buyuk bi merakla bekliiyorum seni

gunaydin arkadaslar hepinize guzel bi hafta diliyorum.
breezey sen de doktora gidicektin hormon testleri icin buyuk bi merakla bekliiyorum seni

iyi haftalar herkeşeeee

günaydınn selcanım kuzummm

bu hafta bana haftaya sana, hadi bakalım hadi bakalımmm

sabah gittim , test için gereken malzemeyi verdim yani kan verdim

saat 13.00 gibi çıkacakmış sonuçlar bende o saattlerde hastaney doğru yola çıkacağım.
bakalım ne olacakk...

dün akşam hıdırellezdi ...
tesadüf bizde dün eşimle fidanlıktan gül ağacı aldık ... bilin bakalım ben ne yaptımm
ayrıca çiçek aldık , portakal ve limon ağaçları da aldık...maydanoz , yeşil soğan hatta semizotu tohumları da aldık, hepsini ektik..
bu sene Türkiye'de tarım iflas ederse , meyveler satılmazsa sebebi biziz haberiniz olsun

soyledigin iyi oldu hayatim yoksa dusunur dururduk neden turkiye bu hale geldi diye
evt kuzum ya bu hafta sana haftaya bana lakin benden kan almazlar daha sanirsam adetimi beklerler zaten burda ilk randevu genelde tanisma konusma derdini anlatma fasliyla gecer bakar diger randevuyu ne zaman vericekler seneye vermeseler bari

Nasılsınız kızlar ?? çarşamba günü Mustafa bahçeciyle görüşmem var daha doğrusu muayene. elimde test, film ne var ne yoksa yanıma alıp gitcem bakalım :))

selamlar arkadaslar,

brezeey,test sonuclarini aldin sanirim sonuclari bize yazmani bekliyoruz

selcankerem,sen neler yapiyorsun istesin sanirim kolay gelsin.

puffy68 sehzade annesi, nasilsiniz zip zip bebisin ve senin güzel haberlerinizi bekliyoruz.

ümmüseleme,sen ne yaptin en son duurum nedir ?

beni soracak olursaniz, regl oldum biliyorsunuz 3. günüm bugün Tr' ye gidecegiz diye evi toparladim bu siralar alisveris yaptim. o yüzden cok giremedim öptüm hepinizi.

Nasılsınız kızlar ?? çarşamba günü Mustafa bahçeciyle görüşmem var daha doğrusu muayene. elimde test, film ne var ne yoksa yanıma alıp gitcem bakalım :))

şansınn bol olsunnn... güzel değerlendirmelerin olsun... güpgüzel sonuçlar alasın inşallah kuzummm

evettt şimdi haberler

test sonuçlarını aldım ... şeyimde mikrop varmış... antibiyotik yazdı doktor... önemli değil dedi... antibiyotikle geçer dedi.
normalmiş yani...her kadında olurmuş..
aşk olsun ben her kadın mıyım demedim doktora tabii

regl 3. gününe göre diğer değerlerim ise şöyle çıktı...
E2 : 220
FSH : 8,82
LH : 3,33
T4 : 0,95
TSH : 1,53
PROLAKTİN : 14,29

valla maşallah kendime , ne diyim... bundan iyisi şamda kayısı yanii...

çok şükür...her yer temiz..kist neyinde yokk.. bu ay spontone yumurta takibi var biliyorsunuz. ( illa doktorun dediğini diyicem... bilmişlik yapıcam yanii..
ilaçsız doğal yumurta takibi var. haftaya pazartesi kontrole gideceğim.
Rabbim olsun dediyse, neler olacak hep beraber göreceğiz...

sen hiç merak etme canım. çok sık yazamasamda durumu mutlaka bildiririm merakta koymam öpüyorum herkeşii :))[/QUOTE]

kız çatlarızz valla.. hele de selcanım kuzummm gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim.

kız çatlarızz valla.. hele de selcanım kuzummm gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim.[/QUOTE]

Test sonuclarin iyi cikmis masallah diyelim. bu mikrop nedir? nelere yol aciyormus sende belirtisi olmusmuydu?gecmis olsun.

Test sonuclarin iyi cikmis masallah diyelim. bu mikrop nedir? nelere yol aciyormus sende belirtisi olmusmuydu?gecmis olsun.

teşekkür ederim kuzumm , hepimiz güzel sonuçlar alalım...
her kadında olurmuş zaman zaman...
amann doktor aşk olsun ben her kadın mıyım demedim tabiii
kullandığınız wc lere dikkat edin , vajinayı yıkamayın gibi klasik şeyleri söyledi...

bendeki belirtisi reglden çok önce başlayan kanlı akıntıydı ama o da enfeksiyon çıktı. bence muhtemelen ben tüp bebek sırasında da etkilendim ve mikrop kaptım.

işte böyle kuzummm

slm duova, bende iyim hep ayni iste hic bir degisiklik yok
sen bugun mu turkiye yolcususun?

kız çatlarızz valla.. hele de selcanım kuzummm gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim.[/QUOTE]

ben test sonuclari hakkinda hic bir fikrim yok ama duovadan anladigim kadariyla supermis kuzum hadi gozun aydin olsun
senin bebisler seni daha fazla bekletmiycek sanirim umarim insallah

evet ben catlarim falan beni sakin ha burda habersiz birakmayin sakinnnn

kız çatlarızz valla.. hele de selcanım kuzummm gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim.

kuzummm selcanım inşallah, hiçbirimizi bekletmez bu bebişler yahu...doktorum bile şaşırdı sonuçları görünce.
ya benim yaşım olmasa işte...
biraz e2 yüksek ama o da benim düşünceme göre... sanırım doktoruma göre normal ki test sonuçların güzel , bir problem yok dedi.

Yok canim bugün degil cuma günü yolculuk.

kuzummm sen TR ye mi geliyosuunnn.. TR de nereye pikii:44:

bu arada , yarın İtalyanlar geliyormuş,ille beni görmek istemişler... iş toplantısı var ...göremezseniz merak etmeyin..
öpüyorummm hepinisiiii

mesacımı okuyunca bana yazın tamam mıı

Son düzenleme:

Mesajini okudum cevabimi yaziyorum.bu e2 nedir ben bilmiyorum bir ara anlatirsan iyi olur.Italyanlar senimi görmek istemis:44: Tr ye geliyorum evet haftaa sonu oradayim önce Ankaraya gidecegim ne kadar kalirim bilmiyorum. kayinvalidem yani esimin ailesi orada yasiyor.oradanda ümmünün memleketi Adanaya gececegim benim ailemde orada yasiyor. oradanda Sivasa gidip tekrar Akaraya ankaradan bizim buraya ucus yok istanbula gidip oradan buraya dönecegiz. bayagi karisik anlatmisim ben bile karistirdim nereye gidiyorum nereden geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…