- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
- 173
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #1.341
ah gulum keske hersey senin dedigin kadar kolay olsaydi hollanda cok farkli canin istiyince gidip test tahlik yaptirma olanagimiz yok bizim.
benim ilk randevum 13 mayista o randevuyuda koparana kadar canim cikti. tam 1 ay once basvurdum nisan basiydi sonra hastane benimle irtibata gecti 13 mayista bekliyoruz diye.
napcan katlanacan
kuzum turkiye de bu tur kolayliklar var burda cumartesi pazar hic bir yere gidipte test tahlil muayene yaptiramazsin. normalde yaptirabilmen icin aile hekiminin sevki gerekli burda ki sistemle turkiyedeki sistem birbirinden cok cok uzak. bizde alistik artik napcann
ay ne gıcıkmış selcan ya... neyse umarım geç kalmana sebep olmazlar,,, hayırlı haberlerini alırız inşallah... keyifli pazar geçirmeniz dileğiyle
ben aile hekimine gidersem , ondan sonra hastaneye ben değil aile hekimi gider ama kuzum...
adamın ödü kopuyor ilaç yazdırıcam , test için randevu vericem diye ya...
az bi gıcık yanii...
gunaydin arkadaslar hepinize guzel bi hafta diliyorum.
breezey sen de doktora gidicektin hormon testleri icin buyuk bi merakla bekliiyorum seni
iyi haftalar herkeşeeee
günaydınn selcanım kuzummm
bu hafta bana haftaya sana, hadi bakalım hadi bakalımmm
sabah gittim , test için gereken malzemeyi verdimyani kan verdim
saat 13.00 gibi çıkacakmış sonuçlar bende o saattlerde hastaney doğru yola çıkacağım.
bakalım ne olacakk...
dün akşam hıdırellezdi ...
tesadüf bizde dün eşimle fidanlıktan gül ağacı aldık ... bilin bakalım ben ne yaptımm
ayrıca çiçek aldık , portakal ve limon ağaçları da aldık...maydanoz , yeşil soğan hatta semizotu tohumları da aldık, hepsini ektik..
bu sene Türkiye'de tarım iflas ederse , meyveler satılmazsa sebebi biziz haberiniz olsun
Nasılsınız kızlar ?? çarşamba günü Mustafa bahçeciyle görüşmem var daha doğrusu muayene. elimde test, film ne var ne yoksa yanıma alıp gitcem bakalım :))
Nasılsınız kızlar ?? çarşamba günü Mustafa bahçeciyle görüşmem var daha doğrusu muayene. elimde test, film ne var ne yoksa yanıma alıp gitcem bakalım :))
bol sans arkadasim guzel haberlerle gelirsin insallah.
sansin acik olsun umarim bebegin bu tedavide gelsin. bizi haberdar et gelismelerden merak ederiz.
selamlar arkadaslar,
brezeey,test sonuclarini aldin sanirim sonuclari bize yazmani bekliyoruz
selcankerem,sen neler yapiyorsun istesin sanirim kolay gelsin.
puffy68 sehzade annesi, nasilsiniz zip zip bebisin ve senin güzel haberlerinizi bekliyoruz.
ümmüseleme,sen ne yaptin en son duurum nedir ?
beni soracak olursaniz, regl oldum biliyorsunuz 3. günüm bugün Tr' ye gidecegiz diye evi toparladim bu siralar alisveris yaptim. o yüzden cok giremedim öptüm hepinizi.
şansınn bol olsunnn...güzel değerlendirmelerin olsun... güpgüzel sonuçlar alasın inşallah kuzummm
evettt şimdi haberler
test sonuçlarını aldım ... şeyimde mikrop varmış...antibiyotik yazdı doktor... önemli değil dedi... antibiyotikle geçer dedi.
normalmiş yani...her kadında olurmuş..
aşk olsun ben her kadın mıyım demedim doktora tabii
regl 3. gününe göre diğer değerlerim ise şöyle çıktı...
E2 : 220
FSH : 8,82
LH : 3,33
T4 : 0,95
TSH : 1,53
PROLAKTİN : 14,29
valla maşallah kendime , ne diyim...bundan iyisi şamda kayısı yanii...
çok şükür...her yer temiz..kist neyinde yokk.. bu ay spontone yumurta takibi var biliyorsunuz. ( illa doktorun dediğini diyicem... bilmişlik yapıcam yanii..
ilaçsız doğal yumurta takibi var. haftaya pazartesi kontrole gideceğim.
Rabbim olsun dediyse, neler olacak hep beraber göreceğiz...
sen hiç merak etme canım. çok sık yazamasamda durumu mutlaka bildiririm merakta koymam öpüyorum herkeşii :))
Test sonuclarin iyi cikmis masallah diyelim. bu mikrop nedir? nelere yol aciyormus sende belirtisi olmusmuydu?gecmis olsun.
selamlar arkadaslar,
brezeey,test sonuclarini aldin sanirim sonuclari bize yazmani bekliyoruz
selcankerem,sen neler yapiyorsun istesin sanirim kolay gelsin.
puffy68 sehzade annesi, nasilsiniz zip zip bebisin ve senin güzel haberlerinizi bekliyoruz.
ümmüseleme,sen ne yaptin en son duurum nedir ?
beni soracak olursaniz, regl oldum biliyorsunuz 3. günüm bugün Tr' ye gidecegiz diye evi toparladim bu siralar alisveris yaptim. o yüzden cok giremedim öptüm hepinizi.
şansınn bol olsunnn...güzel değerlendirmelerin olsun... güpgüzel sonuçlar alasın inşallah kuzummm
evettt şimdi haberler
test sonuçlarını aldım ... şeyimde mikrop varmış...antibiyotik yazdı doktor... önemli değil dedi... antibiyotikle geçer dedi.
normalmiş yani...her kadında olurmuş..
aşk olsun ben her kadın mıyım demedim doktora tabii
regl 3. gününe göre diğer değerlerim ise şöyle çıktı...
E2 : 220
FSH : 8,82
LH : 3,33
T4 : 0,95
TSH : 1,53
PROLAKTİN : 14,29
valla maşallah kendime , ne diyim...bundan iyisi şamda kayısı yanii...
çok şükür...her yer temiz..kist neyinde yokk.. bu ay spontone yumurta takibi var biliyorsunuz. ( illa doktorun dediğini diyicem... bilmişlik yapıcam yanii..
ilaçsız doğal yumurta takibi var. haftaya pazartesi kontrole gideceğim.
Rabbim olsun dediyse, neler olacak hep beraber göreceğiz...
sen hiç merak etme canım. çok sık yazamasamda durumu mutlaka bildiririm merakta koymam öpüyorum herkeşii :))
slm duova, bende iyim hep ayni iste hic bir degisiklik yok
sen bugun mu turkiye yolcususun?
kız çatlarızz valla.. hele de selcanım kuzummmgelişmelerden birbirimizi haberdar edelim.
ben test sonuclari hakkinda hic bir fikrim yokama duovadan anladigim kadariyla supermis kuzum hadi gozun aydin olsun
senin bebisler seni daha fazla bekletmiycek sanirim umarim insallah
evet ben catlarim falan beni sakin ha burda habersiz birakmayin sakinnnn
Yok canim bugün degil cuma günü yolculuk.
kuzummm selcanıminşallah, hiçbirimizi bekletmez bu bebişler yahu...doktorum bile şaşırdı sonuçları görünce.
ya benim yaşım olmasa işte...
biraz e2 yüksek ama o da benim düşünceme göre... sanırım doktoruma göre normal ki test sonuçların güzel , bir problem yok dedi.
kuzummm sen TR ye mi geliyosuunnn.. TR de nereye pikii:44:
bu arada , yarın İtalyanlar geliyormuş,ille beni görmek istemişler...iş toplantısı var ... göremezseniz merak etmeyin..
öpüyorummm hepinisiiii
mesacımı okuyunca bana yazın tamam mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?