- Konu Sahibi akideciknane
- #1.301
cnm butun mesajlarını okudum ve açıkçası cok duygulandım benım de yasım 39 ılk gebelik düşükle sonuçlandı 4 tane tup bebek 2sı kımıyasal 2 sı negatıf gördükten sonra açıkçası kafam cok karıştı ve bır daha denemeye cesaretım olmadı taakkı senı gördükten sonra anladığım kadarıyle memorıalde yaptırdın bana bılgı verırmısın hangı protokol uygulandı ve yumurta rezervesı az olanlar ıcın ne yapmamız gerekiyor benım tuplerım tıkalı ve yumurtanın bırı yok dıyerıde kıst ameliyatından sonra kılıt oluştu soylekı amelıyat oncesı 11 yumurta oluşmuştu amelıyat sonrası bırınde 1 tane oluştu donllendı 6 hucrelı 3.cu gun transfer dıyer tedavımde 4 yumurta toplandı 1 donllendı ve 5.cı gününe transfer kımıyasal gebelik bana yrdmcı olursan cok sevınırım
İlayda oncelikle Rabbim yardimcin olsun cok zorlu bir yoldasin , cogumuz gibi.
Bayagi yorucu bir tedavi ve sonuc sureci yasamıssin , anlattıkların bir kac cümle ne kadar uzun bir zamanda yaşandığını seni ne kadar yiprattigini tahmin edebiliyorum.
sana umut olduysam bana ne mutlu keske yapabilecegim daha cok sey olsa , ben memorial Şişli'de yaptirdim tedaviyi doktorum Aynur hn di. Sana kesinlike beni sonuca ulastirmis olduklari icin tavsiye edebilirim ama yinede kesin orada yaptır diyemem senin kaderin nerede ben bilemem , bir tek Rabbim bilir ama bir daha yaptırdığın tedavide iyice emin olup güvenmeden başlama derim.
Bana uygulanan protokolün bir adi yok kisiye ozel bir tedavi , yapilan kontrol sonrasi tek yumurta ile basladim arkadan ikinci geldi sadece cok az doz gonal f aldim 5 gun , iki gun baskilama yapildi 7. Gun opu oldum , 3. Gun transferi yapildi 10 hücreli
Tedavimin özelliği az dozda ilaçla yumurta kalitesini bozmamakti benim amh 0,24 , malesef yumurta rezervini arttırmanın yolu yok sadece kaliteyi yukselebiliyormus , bunuda vitaminlere yapabiliyorsun ancak sana tavsiyem mutlaka gunluk vitaminlerden al ben coenz daily + omega 3 kullandım , su an piyasada yok ama biestron dhea mutlaka kullan ama bunlari en az iki ay kullanan lazim tedavi oncesi , sonra acik hava sporları , saglikli beslenme cok onemli , çay , sigara , kahve , alkol kesinlikle uzak durulması gerekenler ve stres uzuntu bu asamada yok.
Umarim Rabbim gönlüne gore verir.