• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

cnm butun mesajlarını okudum ve açıkçası cok duygulandım benım de yasım 39 ılk gebelik düşükle sonuçlandı 4 tane tup bebek 2sı kımıyasal 2 sı negatıf gördükten sonra açıkçası kafam cok karıştı ve bır daha denemeye cesaretım olmadı taakkı senı gördükten sonra anladığım kadarıyle memorıalde yaptırdın bana bılgı verırmısın hangı protokol uygulandı ve yumurta rezervesı az olanlar ıcın ne yapmamız gerekiyor benım tuplerım tıkalı ve yumurtanın bırı yok dıyerıde kıst ameliyatından sonra kılıt oluştu soylekı amelıyat oncesı 11 yumurta oluşmuştu amelıyat sonrası bırınde 1 tane oluştu donllendı 6 hucrelı 3.cu gun transfer dıyer tedavımde 4 yumurta toplandı 1 donllendı ve 5.cı gününe transfer kımıyasal gebelik bana yrdmcı olursan cok sevınırım

İlayda oncelikle Rabbim yardimcin olsun cok zorlu bir yoldasin , cogumuz gibi.
Bayagi yorucu bir tedavi ve sonuc sureci yasamıssin , anlattıkların bir kac cümle ne kadar uzun bir zamanda yaşandığını seni ne kadar yiprattigini tahmin edebiliyorum.
sana umut olduysam bana ne mutlu keske yapabilecegim daha cok sey olsa , ben memorial Şişli'de yaptirdim tedaviyi doktorum Aynur hn di. Sana kesinlike beni sonuca ulastirmis olduklari icin tavsiye edebilirim ama yinede kesin orada yaptır diyemem senin kaderin nerede ben bilemem , bir tek Rabbim bilir ama bir daha yaptırdığın tedavide iyice emin olup güvenmeden başlama derim.
Bana uygulanan protokolün bir adi yok kisiye ozel bir tedavi , yapilan kontrol sonrasi tek yumurta ile basladim arkadan ikinci geldi sadece cok az doz gonal f aldim 5 gun , iki gun baskilama yapildi 7. Gun opu oldum , 3. Gun transferi yapildi 10 hücreli
Tedavimin özelliği az dozda ilaçla yumurta kalitesini bozmamakti benim amh 0,24 , malesef yumurta rezervini arttırmanın yolu yok sadece kaliteyi yukselebiliyormus , bunuda vitaminlere yapabiliyorsun ancak sana tavsiyem mutlaka gunluk vitaminlerden al ben coenz daily + omega 3 kullandım , su an piyasada yok ama biestron dhea mutlaka kullan ama bunlari en az iki ay kullanan lazim tedavi oncesi , sonra acik hava sporları , saglikli beslenme cok onemli , çay , sigara , kahve , alkol kesinlikle uzak durulması gerekenler ve stres uzuntu bu asamada yok.
Umarim Rabbim gönlüne gore verir.

Herkese selam ,

Ben de 40 yaşına yeni girmiş bir anne adayıyım, 3. tüp bebek denememiz.
Son 2 denemede tuttu ama bir öncekinde bebeğim gelişmeyince Ocak ayında kürtaj oldum, ne kadar üzüldüğümü anlatamam, çünkü hiç bu ihtimali düşünmemiştik eşimle, şok olduk...
Neyse çok şükür bir sonraki denemede başarılı oldu şimdi hamileyim ama henüz ultrasona girmedim pazartesi inşallah güzel haberleri alıcam. Tabi tedirginlik var ya aynısını yaşarsam diye :(

Ben İstanbulda Jhons Hopkins Anadolu Sağlı Merkezinde tedavi gördüm ve çok memnunum.Hem doktorumdan hem hemşirelerden hem de laboratuar ekibinden.

Benim hikayem kısaca böyle, sizlerle tanışıp endişelerimi paylaştığım için mutluyum, sağlıklı, günler hepinize...

Herkese selam ,

Son 2 denemede tuttu ama bir öncekinde bebeğim gelişmeyince Ocak ayında kürtaj oldum, ne kadar üzüldüğümü anlatamam, çünkü hiç bu ihtimali düşünmemiştik eşimle, şok olduk...
Neyse çok şükür bir sonraki denemede başarılı oldu şimdi hamileyim ama henüz ultrasona girmedim pazartesi inşallah güzel haberleri alıcam. Tabi tedirginlik var ya aynısını yaşarsam diye :(

Ben İstanbulda Jhons Hopkins Anadolu Sağlı Merkezinde tedavi gördüm ve çok memnunum.Hem doktorumdan hem hemşirelerden hem de laboratuar ekibinden.

Benim hikayem kısaca böyle, sizlerle tanışıp endişelerimi paylaştığım için mutluyum, sağlıklı, günler hepinize...

Hic tedirgin olma bende düsük yaptim ama, yine aynisi olur diye düsünmek istemiyorum. sende düsünmme her gebelik ayni olacak degil moralin iyi olsunki, bebekte iyi olsun bebegini saglikla kucagina almani diliyorum.:16:

Nasılsınız bayanlar? Haftaya Mustafa Bahçeciden randevu aldım Allah izin verirse yola yeniden çıkıyoruz umarım bu son olur....

tedaviniz hayırlı olsun. Darısı başıma. ben donasyon düşünüyorum ama kafamı kurcalayan bazı sorular var. doğacak çocuk kime benzeyecek :(( sizler ne düşünüyosunuz bu konuda acaba ??

Hic tedirgin olma bende düsük yaptim ama, yine aynisi olur diye düsünmek istemiyorum. sende düsünmme her gebelik ayni olacak degil moralin iyi olsunki, bebekte iyi olsun bebegini saglikla kucagina almani diliyorum.:16:

Teşekkür ederim :)
Siz şu anda tedavi görüyor musunuz, forumda çok yazışma olmuş, o yüzden herkesin hikayesini bilemiyorum...
Darısı sizin ve tüm isteyenlerin başına olsun...

Teşekkür ederim :)
Siz şu anda tedavi görüyor musunuz, forumda çok yazışma olmuş, o yüzden herkesin hikayesini bilemiyorum...
Darısı sizin ve tüm isteyenlerin başına olsun...

ilk gebeligimde dogal olmustu subatta düsük yaptigim icin, 2 ay korunduk nisanda biraktim korunmadik. hic tedavi olmadim düsük sonrasi kontrole gittigimde, doktor 3 ay olmazsa gel dedi. evleneli 2 yil olacak böyle hikayem.16:

tedaviniz hayırlı olsun. Darısı başıma. ben donasyon düşünüyorum ama kafamı kurcalayan bazı sorular var. doğacak çocuk kime benzeyecek :(( sizler ne düşünüyosunuz bu konuda acaba ??

kime benzediginin ne önemi var ki. sonucta o senin kaninla beslenen, senin göbisinde büyüyen ve senin can verdigin bir bebek olacak. hepsinden önemlisi senin bebegin olacak.

sonucta bende 1.60 boyundaki sarisin ve acik tenli bir annenin 1.80 boyunda koyu kahve sacli ve esmer tenli kiziyim. ne yani ben anneme benzemiyorum diye benim annem degil mi? evlat edinsem ben onun annesi olmayacak miyim. donasyon forumunda senin icin güzel bir yazi yayinlamislar. eminim ki icini rahatlatmistir. gönlünü ferah tut ve bu tip detaylarla kendini harap etme. simdiden hayirlisini dilerim.

Nasılsınız bayanlar? Haftaya Mustafa Bahçeciden randevu aldım Allah izin verirse yola yeniden çıkıyoruz umarım bu son olur....

Bu defa gelsin bebegin sansin bol olsun yolun acik olsun.

ben her zamanki gibiyim:37:
çok şükür iyiyiz.
duovamın da dediği gibi , şansın bol olsun , bu defa gelsin bebeğin.
tedavin hayırlı uğurlu olsun.
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim.:16:

Herkese selam ,

hoş geldin sevgili arkadaşım ,
Rabbim hamileliğini sağlıkla mutlulukla ve huzurla geçirmeni nasip etsin ve aynı güzelliklerle bebeğini kucağına almanı, büyütmeni.:16:

hepimiz bazı tedaviler , denemeler yaşadık...kimimiz bebeklerine kavuştu ... kimimizin hamileliği devam ediyor. kimimizin de bebek sahibi olmaya çabalaması.

Umudumuzu korumaya devam ederek , Rabbimizden hayırlısıysa isteyerek , bebeklerimizin bize geleceği günleri bekliyoruz.

Dilerim çoklukla güzellikleri ve mutlulukları paylaşırız. Ama sıkıntımız olduğunda da , üzüntülü anlarımızda da paylaşacak birilerinin olduğunu bilmek de güzel.

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım arkadaşım , tekrar hoş geldin.:38:

Kizlar selam ses Seda çıkmıyor bu aralar sizden ama alisik değiliz bu duruma bahar yorgunluğumu bastı :))

Puffyim hoş geldin ,:38:

sen nasıl oldun bakalımmm

beni değil ama bazı kuzuları basmış sanırım.:1:
hatta bazılarını Kraliçenin tahtı bırakmasının üzüntüsü sarmış...:53:Hollanda muhabirlerimizden ses soluk çıkmıyor.:51:
bense her zamanki gibi...:37:

regl günüm ama hala olmadım...bekliyorum bakalımm .. geçen ay tam gününde saat 17.00 de gelmişti.:31:

Son düzenleme:
kime benzediginin ne önemi var ki. sonucta o senin kaninla beslenen, senin göbisinde büyüyen ve senin can verdigin bir bebek olacak. hepsinden önemlisi senin bebegin olacak.

sonucta bende 1.60 boyundaki sarisin ve acik tenli bir annenin 1.80 boyunda koyu kahve sacli ve esmer tenli kiziyim. ne yani ben anneme benzemiyorum diye benim annem degil mi? evlat edinsem ben onun annesi olmayacak miyim. donasyon forumunda senin icin güzel bir yazi yayinlamislar. eminim ki icini rahatlatmistir. gönlünü ferah tut ve bu tip detaylarla kendini harap etme. simdiden hayirlisini dilerim.

Haklısın canım ve donasyonda başlığında okudum yazıyı sağolsunlar. Ya ne bileyim işte şeytan mı derler ne derler sürekli kafamda sorular var. Ayrıca kemoterapilere maruz kaldığım için falan hem olacakmı o da malum. Negatif donasyon sonucu olanda var. Allah hayırlısını versin arkadaşlar. Siz bana bakmayın inanın kafam hiç yerinde değil :((

bugun izinli oldugum icin esime carsi pazar gezdik havada guzel tadini cikardik :34:
birazdan da kahve icmeye cikicaz:7:

benim regl bugun basladi yani 1 gun erken geldi bekliyordum zaten pek surpriz olmadi :35: adet dongum 27 gune dustu. bu iyi mi kotumu hic bilmiyorum :50:

tedaviye baslayan arkadaslara bol sans diliyorum hersey dilediginiz gibi olsun :42:

topike yeni katilan arkadaslarada h. geldiniz diyor topigimize katidildiginiz mutlu oldugumu soylemek istiyorum:16:

hepinize sevgiler :34:

selam kızlar ..hamiş pufy :)):3:nasıl gidiyor..ben geçenlerde bahçeci kliniğinden güvenç doktora doktorunuza sorun kızmından mail atmıştım..cevap gelceğini sanmıyordum ama geldi..benim durumumu söyledim bu durumda düşük dozlamı yoksa yüksek dolamı devam etmeli diye..düşük doz.diye yazmış..birde yumurta rezerviniz iraz azalmış yazmış :))birazmııı :1::1:

bugun izinli oldugum icin esime carsi pazar gezdik havada guzel tadini cikardik :34:
birazdan da kahve icmeye cikicaz:7:

benim regl bugun basladi yani 1 gun erken geldi bekliyordum zaten pek surpriz olmadi :35: adet dongum 27 gune dustu. bu iyi mi kotumu hic bilmiyorum :50:

tedaviye baslayan arkadaslara bol sans diliyorum hersey dilediginiz gibi olsun :42:

topike yeni katilan arkadaslarada h. geldiniz diyor topigimize katidildiginiz mutlu oldugumu soylemek istiyorum:16:

hepinize sevgiler :34:

kuzummm , maşallah yanii.. gözümüz yok daaa... ne bu gesmelerrr:37:

benimki nerede kaldı yahuu saat 18.00 e yaklaşıyor hala tık yokk.. sanırım hormonlar enfeksiyon derken , günüm şaşacak bu ay..
olsunn napalımm... başlayınca 3. günü gider testlerimi yaptırırım. sonra da önümüzdeki maçlara bakarız artıkınnn:9:

amann napimm yaaa:21::21::21::21::32::32::32::32:

puffcigim sizleri bulana aşk olsun nerlerdesiniz yaffff özledimmmmmmmm

Nurancimmmmm ay seni gordum pek memnun oldum sorma , ay cok sevindimmmmm sen benim ve alısin ilk göz ağrısisin :)
Umarim bu satırları okursun, arada sana bakiyorduk eskiden ama pek buralarda goremiyorduk , sonra bizde daldik kendi halimize :) senin hamileligin bayagi ilerlemis olmali , insallah her sey yolundadir mutlaka bilgi ver nasil gidiyor , sen iyimisin bebek iyimi , bize ne yegen geliyor kiz mı , erkek mi :)
Ben ilk uc ayi ve ikili testi atlattim rabbime sukur , ufak tefek hamilelikten kaynakli seyler disinda hic bir sorunum yok , gayet guzel gidiyor hamislik , % 80 erkek annesi olacagim rabbim nasip ederse :nazar:
Bu arada biz alisle hic kopmadik her gun kaynatiyoruz bol bol , onada söylerim bulsun seni , ben hamilelikle ugrasiyorum oda tedaviyle yuvarlanın gidiyoruz
Kendine , minik civcivine iyi bak Rabb'ime emanet olun :nazar::nazar::nazar:

kuzummm , maşallah yanii.. gözümüz yok daaa... ne bu gesmelerrr:37:

benimki nerede kaldı yahuu saat 18.00 e yaklaşıyor hala tık yokk.. sanırım hormonlar enfeksiyon derken , günüm şaşacak bu ay..
olsunn napalımm... başlayınca 3. günü gider testlerimi yaptırırım. sonra da önümüzdeki maçlara bakarız artıkınnn:9:

amann napimm yaaa:21::21::21::21::32::32::32::32:

sorma valla sekerim pek seviyos birlikte gezmeyi tanistigimizdan beri bu boyle evi de Allah kayira :9:

kuzum senin o gelmeyen misafirler insallah bidaha hic gelmezler de hepimizi sevince bogarlar :46:

selcanim benim kistler yumurtaliktaydi o yüzden yumi rezervinin etkilendigini düsünüyor doktorum. kürtajin da rahime zarari var. rahim duvarina zarar veriyorlar kürtaj sirasinda. tutunma konusunda sorun cikabilir belki. ama en güzeli dogum. hicbir sekilde yumi rezervi ile ilgisi yok ve rahmin tutunmasini da kolaylastiriyor. rahim hamile kalmayi bildigi icin yeniden hamile kalmasi kolaylasiyor. bizimkisi gibi tembel olmuyor.

canim ben almanya'da yasiyorum. ben donasyon forumunu ciddi olarak takip ediyorum ve oradaki arkadaslar da sürekli kibris'tan bahsediyorlar. memnun kalanlar da var kalmayanlar da. ben bu olayi ilk esime actiginda o zaten arastirmalara baslamis. ben üzülürüm diye de söylememis bana. halbuki ben coktan hazirdim. Cek Cumhuriyetini secmemizin birkac nedeni var 1- Kibris doktorlarina pek güvenmiyorum. 2- benim esim cok cok acik tenli ve ikimiz de uzun boyluyuz. dolayisiyla dogu avrupa irkinin bayanlari bize ters gelmez. türk kadinlarina oranla ortalamanin biraz üzerindeyim ve uzun boy geni ailemizin annem haricindeki tüm fertlerinde var. eh bebisimde de olsun istiyorum. 3- Cek cumhuriyetine 3-4 saatlik araba yolculugu ile ulasabilecek durumdayiz ve bu nedenle ucak bileti stresi yok. esneklik saglar bize. 4- son neden ise benim aklima geldi. benim esim Allah kabul ederse namazinda niyazinda bir adamcagiz ve onun dini inanclariyla ters düsmek istemedim. o nedenle de müslüman bir donör istemedim. malum gayrimüslim oldugu taktirde nikah düsmez. donasyon forumundaki kizlarin pek böyle bir düsünceleri yok. annelik daha agir basiyor ama madem benim bir imkanim var bende kullanayim dedim.

biraz uzun oldu ama umarim sorunu cevaplayabilmisimdir :)

hope canım ben seni bu forumda da diğer forumda da okuyordum bekli sen de beni okumuşundur ben 36 yaşımdayım ancak yumurtalık durum 46 maalesef bizde bir ara donasyon düşündük sonra eşim dini yönünden dolyı vazgeçti farklı bir öneriyle geldi onunda ben kabul etmedim şimdi kendi yumilerile uğraşıyorum.Benim de eşim dinar bir adam ben de inanaçlyım ama onun kadar dindar değilim şu gayri müslim kadına nikah düşmez işine takıldım gerçekten öyle mi?Yoksa tek tanrılı dinlere düşüyor mu?Lütfen beni bu konuda aydınlatır msın?

Back