- Konu Sahibi akideciknane
- #1.261
Almanya bileti cok para degil kuzum 150-200 euro bile tutmaz yaz sezonunda gelmezsen tabii eger.
valla utansinlar canim yuzleri kizarsin hepsininde seni cok uzdukleri icin de bende cok kizginin senin o doktorlarina
evet biliyorum zamani gelince olucak ne demisler umutlu selcan
umutlu selcanımmm , çok sevdiğimiz bir arkadaşımız dedi ki , rahmin hafızası varmış ... hamile kalıp bebek dünyaya getiren kadınların şansı fazlaymış...
benim balık hafızalı rahmim o yüzden tutamıyor bebekleri
breezey
merhaba, nasılsın?
mini tüpten senin sayende haberim oldu..okudum hemen.. oldukça mantıklı geldi bana...
merakla takip edeceğim...
sen yakında başlayacaksın sanırım...
bu arada benim amh degerim 0,36 idi..
senin oldukça iyi sayılır..normal değere çok yakın..
umarım kontrolün iyi geçer..
sevgiler...
canım lejenamm ,
iyiyim ben sen nasılsın bakalım.
mini tüp bizim için en uygunu...dün konuştuğum başka bir hastanenin koordinatörü de aynısını söyledi.
hala araştırmaya ve fikir almaya devam ediyorum bu konuda, daha kararımı vermedim ne zaman yaptıracağıma...
ama olursa mini tüp yada diğer adıyla naturel siklus olacak. tedavinin uygulanışı ile ilgili belirleyici kontrol , adetin 2. yada 3. günü yapılan ultrason muayenesinde görülen foliküllerin sayısı...sanırım ben bu konuda da şanslıyım , ben de 5 folikül çıkmıştı geçtiğimiz Şubatta...
bakalım bu ay gittiğimde ne çıkacak. ki zaten tüp bebek de 4 yumurta toplanmıştı , nazlı yumurtalarım
bu sefer geçen sefere göre daha fazla irdeleyerek gidiyorum.hayırlısı bakalım , Rabbim ne yol çizecek kuzum..
Hepimize hayırlısını nasip etsin.