- Konu Sahibi akideciknane
-
- #1.261
Almanya bileti cok para degil kuzum150-200 euro bile tutmaz yaz sezonunda gelmezsen tabii eger.
valla utansinlar canim yuzleri kizarsin hepsininde seni cok uzdukleri icin de bende cok kizginin senin o doktorlarina
evet biliyorum zamani gelince olucak ne demisler umutlu selcan
breezey
merhaba, nasılsın?
mini tüpten senin sayende haberim oldu..okudum hemen.. oldukça mantıklı geldi bana...
merakla takip edeceğim...
sen yakında başlayacaksın sanırım...
bu arada benim amh degerim 0,36 idi..
senin oldukça iyi sayılır..normal değere çok yakın..
umarım kontrolün iyi geçer..
sevgiler...
umutlu selcanımmm , çok sevdiğimiz bir arkadaşımız dedi ki , rahmin hafızası varmış ...hamile kalıp bebek dünyaya getiren kadınların şansı fazlaymış...
benim balık hafızalı rahmim o yüzden tutamıyor bebekleri
canım lejenamm ,
iyiyim ben sen nasılsın bakalım.
mini tüp bizim için en uygunu...dün konuştuğum başka bir hastanenin koordinatörü de aynısını söyledi.
hala araştırmaya ve fikir almaya devam ediyorum bu konuda, daha kararımı vermedim ne zaman yaptıracağıma...
ama olursa mini tüp yada diğer adıyla naturel siklus olacak. tedavinin uygulanışı ile ilgili belirleyici kontrol , adetin 2. yada 3. günü yapılan ultrason muayenesinde görülen foliküllerin sayısı...sanırım ben bu konuda da şanslıyım , ben de 5 folikül çıkmıştı geçtiğimiz Şubatta...
bakalım bu ay gittiğimde ne çıkacak. ki zaten tüp bebek de 4 yumurta toplanmıştı , nazlı yumurtalarım
bu sefer geçen sefere göre daha fazla irdeleyerek gidiyorum.hayırlısı bakalım , Rabbim ne yol çizecek kuzum..
Hepimize hayırlısını nasip etsin.
Kızlar nasılsınız?
bakıyorum bahar enerjisi herkese yansıyor...
sayfalar bıcır bıcır, heyecanlı, meraklı ,telaşlı, endişeli , ümitli ve komik mesajlarla dolu....yani hayat dolu :)
Eşim siz kadınlar ne kadar farklısınız bizden, ve ne kadar şanslısınız , ne güzel herşeyi paylaşabiliyorsunuz diyor...
Bazen de dehşete kapılıyor , gözleri büyüyor ...nasıl yani bunları da mı konuşuyosunuz diye.
Benim bebişlere gelince en son kontrol 2 gün önceydi..7 hafta doldu..
şu anda bebeklerin boyları normal ama birinin döşeği biraz küçük sevgili teyzeleri :)
doktor ilerde düzelebilir dedi..
ben de merakla sonucu bekliyorum ve düzelmesini ümit ediyorum..
Hepinizi çok öpüyorum...
Sevgiler
Kızlar nasılsınız?
bakıyorum bahar enerjisi herkese yansıyor...
sayfalar bıcır bıcır, heyecanlı, meraklı ,telaşlı, endişeli , ümitli ve komik mesajlarla dolu....yani hayat dolu :)
Eşim siz kadınlar ne kadar farklısınız bizden, ve ne kadar şanslısınız , ne güzel herşeyi paylaşabiliyorsunuz diyor...
Bazen de dehşete kapılıyor , gözleri büyüyor ...nasıl yani bunları da mı konuşuyosunuz diye.
Benim bebişlere gelince en son kontrol 2 gün önceydi..7 hafta doldu..
şu anda bebeklerin boyları normal ama birinin döşeği biraz küçük sevgili teyzeleri :)
doktor ilerde düzelebilir dedi..
ben de merakla sonucu bekliyorum ve düzelmesini ümit ediyorum..
Hepinizi çok öpüyorum...
Sevgiler
umutlu selcanımmm , çok sevdiğimiz bir arkadaşımız dedi ki , rahmin hafızası varmış ...hamile kalıp bebek dünyaya getiren kadınların şansı fazlaymış...
benim balık hafızalı rahmim o yüzden tutamıyor bebekleri
canım lejenamm ,
iyiyim ben sen nasılsın bakalım.
mini tüp bizim için en uygunu...dün konuştuğum başka bir hastanenin koordinatörü de aynısını söyledi.
hala araştırmaya ve fikir almaya devam ediyorum bu konuda, daha kararımı vermedim ne zaman yaptıracağıma...
ama olursa mini tüp yada diğer adıyla naturel siklus olacak. tedavinin uygulanışı ile ilgili belirleyici kontrol , adetin 2. yada 3. günü yapılan ultrason muayenesinde görülen foliküllerin sayısı...sanırım ben bu konuda da şanslıyım , ben de 5 folikül çıkmıştı geçtiğimiz Şubatta...
bakalım bu ay gittiğimde ne çıkacak. ki zaten tüp bebek de 4 yumurta toplanmıştı , nazlı yumurtalarım
bu sefer geçen sefere göre daha fazla irdeleyerek gidiyorum.hayırlısı bakalım , Rabbim ne yol çizecek kuzum..
Hepimize hayırlısını nasip etsin.
ayni seyleri benim esimde soyluyor bazende cok garipsiyor artik okutmuyorum fazla ben ona. kal geliyor bazen yazilanlari gorunce
biliyor musun canim benim esimde dun ruyasinda iki bebek gormus naptin sen dedim ya
sen bidahkine en iyisimi tek bebek gor dedim gozumu korkuttu benim
bebislerin iyi oldugun cok ama cok sevindim Allah tamamina erdirir insallah
valla durumun gayet iyi görünüyo...moral de sağlam anladığım kadarıyla..
hadi bakalım...hayırlısı diyorum
ben son durumu bi önceki mesajda yazdım...
şimdilik fena değil...ama böyle kalbim kuş gibi çarpıyo...nasıl ürkek bi bilsen..
göz doktoruna götür sen kocanı , gözleri bozuk onun , çift görüyor...
yakın yada uzak gözlüğü , alın birini işte...
kuzum benimm , çok şükür hepsi yerinde de... yerini bulamıyor birileri iştee
zamanı var diyorum ben de bu yüzden...
o bebek buraya gelecekkkk
okudum durumunu canım , Rabbim sonuna kadar güzelliklerle gitmenizi nasip etsin
ayni seyleri benim esimde soyluyor bazende cok garipsiyor artik okutmuyorum fazla ben ona. kal geliyor bazen yazilanlari gorunce
biliyor musun canim benim esimde dun ruyasinda iki bebek gormus naptin sen dedim ya
sen bidahkine en iyisimi tek bebek gor dedim gozumu korkuttu benim
bebislerin iyi oldugun cok ama cok sevindim Allah tamamina erdirir insallah
:)) onun cift gorme durumu bence icitigi wiskyden kaynaklaniyor
evt kuzum o bebek buraya gelicek
ya gelice ya gelicek baska bir alternatifi yok
Selcancım çok teşekkür ederim..benim de çok yakın arkadaşlarım hep ikizlerin olacak derlerdi...rüyalarım da da çok gördüm..
ilk başta korkutuyor ama insan hemen alışıyor...şimdi birinin kesesi az küçük diye aklım hep onda...
sen daha iyi bilirsin bunları zaten :) eşini korkutma yazık ona :)
ama erkekler de iyice bi tuhaf canım..bizim de onları anlamamız mümkün değil...
biz tanışır tanışmaz ilk bi saatte evli mi , bekar mı? boşanmış mı?
çoluklu mu, çocuklu mu?
hayatın sillesini yemiş mi? feleğin çemberinden geçmiş mi? ....şööööyle bi karşılıklı sorgulaaaar...sonra rahatlar
ondan sonra da, arkadaş olcaz mı , yoksa uzak mı duracaz tespit eder, en son da asıl mevzulara geçebiliriz....he he..
öyle bi kenarda sessiz sessiz ketum duranları da sevmeyiz :)
yaşasın.. kadınları seviyorum ben ...bence harikayız yaa :)
Selcancım çok teşekkür ederim..benim de çok yakın arkadaşlarım hep ikizlerin olacak derlerdi...rüyalarım da da çok gördüm..
ilk başta korkutuyor ama insan hemen alışıyor...şimdi birinin kesesi az küçük diye aklım hep onda...
sen daha iyi bilirsin bunları zaten :) eşini korkutma yazık ona :)
ama erkekler de iyice bi tuhaf canım..bizim de onları anlamamız mümkün değil...
biz tanışır tanışmaz ilk bi saatte evli mi , bekar mı? boşanmış mı?
çoluklu mu, çocuklu mu?
hayatın sillesini yemiş mi? feleğin çemberinden geçmiş mi? ....şööööyle bi karşılıklı sorgulaaaar...sonra rahatlar
ondan sonra da, arkadaş olcaz mı , yoksa uzak mı duracaz tespit eder, en son da asıl mevzulara geçebiliriz....he he..
öyle bi kenarda sessiz sessiz ketum duranları da sevmeyiz :)
yaşasın.. kadınları seviyorum ben ...bence harikayız yaa :)
whisky nin markasını değiştirin o zaman...
belli ki dokunuyor adamcağıza
şimdi kafama takıldı , ben bu doktora reglim başlayınca mı gitsem daha iyi...:44:
enfeksiyon lekelenmesi geçmezse gel demişti ama geçtiii.... hatta gelmesi gereken lekelenme bile gelmedi...
ayyy kafam karışıkk bugünn
benimde kafa karisti simdi napsan ki:44:
kuzum tlfonu yok mu doktorunun bi ara gorus istersen gel derse gidersin. gerek gormezse ertelersin. olmaz mi ki?
canim genelde ikizlerden biri digerinden kucuk oluyor insallah kardesini yakalar minik bebegimiz korkulacak bi durum oldugunu sanmiyorum ben.
esim dun bana kiziyor gittin hemen randevu aldin hastaneden beklemedin diye. cunku olucak diyorum sana ama sen beni dinlemiyorsun diyor.
ve itiraf etmeliyim ki soylediklerinin hemen hemen hepside cikiyor. neyse ben mahcup olmaya raziyim yeter ki o hakli ciksin
doktorum zaten geçmezse gel dedi ama ben bu sürede , bir sürü fikir çalışması yaptım ...
şu hormon değerlerini bir güncelleyeyim diyorum.
ee yarın reglim başlarsa 3. günü pazara geliyor. pazar günü de doktorum yok. laboratuar hıyarlık yapmasın , doktor istemeden yapamayız demesin diye , testleri yaptırayım diyorum. diyorum da diyorummm yanii..
yada yaptırmayayım hiç bir şey...bekleyeyim diyorum... ayyy sanırım ben kafayı yiyorumm( sanırım mı )
tam da regl zamanı kafa karışıklığı
ya ben o testler 2.günü de yapılıyor diye biliyorum ama....diyerek kafanı daha da karıştırayım :)
testlerin günü konusunda kafam karışmayacak kadar çok yaptırdım ben o testleri
gidiyorum doktora... bakalım neler olacak..
gelince yazarım tüm detaylarıyla
az sonraaaa
Canım Evet belki de haklıdır...ama... muayene ve tahlillerini yaptırırsanız,
her ikinizde de bi sorun görünmüyosa en azından içiniz daha rahatlar...
sonra da kesin kararı ona göre verirsiniz...
testlerin günü konusunda kafam karışmayacak kadar çok yaptırdım ben o testleri
gidiyorum doktora... bakalım neler olacak..
gelince yazarım tüm detaylarıyla
az sonraaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?