gunaydin herkeslere
kuzum cok tebrik ediyorum ama insallah anne olusununda yildonumlerini kutlarsin
cok mesgul ve yogunda kraliyet ailesi ama mutlaka bildircem kendilerine benim azicik catlak breezey arkadasimi lutfen unutmayin iki lale yollayin diye
benim lekenlemeler hiz aldi sanirsam gununden once reglim basliycak
sirf doktordan korktugum icin bu ay olur diye cok umut etmistim hastanenin yolu hepten gorundu bana
kuzum selcanım , teşekkür ederim iyi dileklerin için.
miinak sıpamla dün yorucu ama oldukça mutlu zamanlar geçirdim. dilerim bir gün kendi çocuklarımla da olur, yani kendi doğurduklarımla...
takılma demedim mi bu ay olmazsa diye... gelecek ay bakacağız demedik mi ? hem bu sürede doktora da git bakalım , ben gitmene gerek kalmayacak demiştim ama hayırlısı kuzum , olursa da git. sağlığınla ilgili sorularını silersin kafandan hiç olmazsa.
selam canim, bende durumlar ayni evet biraz heyecanliyim ailemi görecegim icin,önce esimin ailesi sonra Adanaya gidecegim. sen izindemisin ? belirtilerin erken geliyor senin regl erken olacaksin demek hic ümidin yokmu? bazen regl belitileri hamilelige benziyormus hayirlisi diyelim.ben bugün gebelik topigini dolastim.daha öncede duymustum bir jelden bahsediyorlar preseed jel sperm gecisini kolaylastiriyormus,bir degerlendir derim diger arkadaslar biliyordur belki ben Türkiyede bir bakayim eczaneye nasil birseymis.
ne guzel keyfini cikar erken gidiyorsunuz siz? ben subatta gittim 1 martta esimle birlikte geldim. yaza gidebilirmiyiz bilmiyorum.
yok canim ya hic bir umut kalmadi artik bu ay. 2 gune gelir benim reglim
canim ben o preesed hakkinda burda bilgi edindim. o jel biraz akinti zorlugu cekenler bayanlar icin. vajina icinde kuruluk soz konusuysa spermler gecis saglayamiyor hedeflerine ulasmadan pert oluyorlarmis
normal jeller spermlere zarar verdigi icin bu preesed zarar vermeyen ilk uretilen jel.
ben en iyisi once bi doktora goruneyimde sonrasina bakariz artik. esimde ruyasyinda ikiz gormus bu gece bi ikizi daha nasil dogururum ben ya
kuzum duovam , bak sana açıkça yazıyorum.. o jel erkeklerin işini kolaylaştırmaktan başka bir işe yaramaz bence... kuruysak bizim suçumuz mu ?
uğraşsınlar bak ,nasıl o jelin dik alası geliyor...
sonra da nasıl olmuşsa , hamileliği kolaylaştırıcı diye adı çıkmış... bence külliyen yalan.
erkekler normalde o jelin yaptığı etkiyi yaratacak kadar ilgilenseler zaten sorun kalmayacak ama nerdeeee... bak ya ne biçim ne biçim konuşuyorum ama napiimmm nasıl anlatılır ki başka...
biraz once cvp vermeyi unutmusum canim. ofisteyim ben calisiyorum. cuma gunu yine izinliyim
evet turkiyede hamileligi kolaylastirici diye bi kani olusmus. kuruluk ceken kadinlar icin ideal bence. cunku eger vajinal kuruluk cekiyorsan hamile kalman o kadar zorlasiyor.
valla napcaklar napmiycaklar hic bilmiyorum. ilk randevu sadece tanisma sureci olur sonra ikinci bir randevu verirler tahliler icin benim tahminim boyle.
bu arada asla tek yonlu kontrol yapmiyorlar burda hem esimi hem benim tahlillerimi istiycekler. ve bu durumdan benim esim oldukca rahatsiz lakin mecbur yani kurtulusu yok
kuzummm endişe etmeyi bırak... aklında kurduklarınla tedavi olmayacaksın bir sorun varsa da... git ve öğren bakalım , nasılmış yapın.
beni az önce bir tüp bebek merkezinden aradılar. hani mini tüp araştırması yapıyoruz ya... koordinatör dedi ki , doktorumuzun değerlendirmesi daha önemli , elinizdeki testlerle hakkınızda kesin bir şey söylenemez onun için hiç olmazsa muayene olup , aslında sorununuzun ne olduğunu öğrenin sonrasına sonra karar verin dedi.
anlatabildim mi kuzucuğumm
umarim canim ya cok zor olmali. tutacak bebek her halukarda tutuyor canim benim annem beni dusurmek icin neler yapmis neler yine tutunmusum. olcagin onunde gecilmiyor. insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsinda o zor gunleri cabucak unutursun.
bende yasim daha fazla ilerlemeden hemen olsun diyorum Allah verirse. aslinda hic cocugua falan niyetli degildim ben ama esimin ilk cocugu olucak kiyamiyorum ona ben. Allah hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. beni goren hic merak etme yakinda olur diyorlar bunu duymak bile bana umut veriyor
Hayırlısıysa olsun ... önce kendimizi bir öğreneli doğru düzgün , sonrası nasılsa gelir kuzum... hem bu süreçte evliliğinle ilgili öğrenmelerinde olacak ... belki böylesi daha hayırlı.
ben evlenmekten de çocuk sahibi olmaktan da hep korktuğum için , tüm bunlara alışmak için bayağı zaman geçti. hadi evliliği yaptık ama konu çocuğa gelince...
yaş tırtladı
ama buna da şükür... çok erken yaşlarda evlenip , çocukla beraber tırtlamak da vardı