Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşallah canım ya vallahi o hayeller hep varda başarı ne zaman olacak ben 38 beden kıyafetlerimi artık verdim onlara dönmek şuan için imkansız görünüyo ben şuan 42 bedene razıyım hedeflerimize en kısa zaman da ulaşırız 46 bedene ölümmmmmmmmmmmmm

kıyamam ya üzülme can çıkmadan ümit kesilmez durmak yok yola devam hahhahah acayip politik oldu evet hep kocaların suçuuuuuuuuuu

Çok geçmiş olsun bir şeyin yokmuş çok mutlu oldum bak yaramaza seni baya yorcak gibi hayırlı haberlerini almak çok güzel kendine iyi bak

son dakikaa...son dakikaaa...

dün nene oluşunun 1. yılını kutlayan topikdaşımız breezey şerefine , 1 mayıs 2013 çarşamba günü tüm yurtta resmi tatil ilan edildi.
vapurlar -metrobüs - metro - tramvay - otobüs seferlerinde de tatil uygulanacak.

duyduk duymadık , okumadık demeyinnn...

p.s : parti ancak bitti, kararı da az önce aldım.. kış aylarında kar bastırınca , okulların sabahın 7.00 sinde tatil kararı açıklayan valilikten hızlıyım en azından.

söyle bea ya küstüm ona... insan 2 lale yollardı yahuu... biz de kendi dünyamızda bir doğum günü kutladık bugün...
cks cıks cıks....

başlasın kuzum bakalım , sonu nereye varacak... bende hala bir şey yok.birazdan son fitili de ateşleyeceğim , perşembe kısmetse doktora...

bakalım mevlam neyler , şüphesiz neylerse güzel eyler.

öpüyorum kuzumm, kısmetse yarına görüşürüz... yarın aslında bugün ama napalımm

gunaydin herkeslere

kuzum cok tebrik ediyorum ama insallah anne olusununda yildonumlerini kutlarsin

cok mesgul ve yogunda kraliyet ailesi ama mutlaka bildircem kendilerine benim azicik catlak breezey arkadasimi lutfen unutmayin iki lale yollayin diye

benim lekenlemeler hiz aldi sanirsam gununden once reglim basliycak

sirf doktordan korktugum icin bu ay olur diye cok umut etmistim hastanenin yolu hepten gorundu bana

gunaydin arkadasim. sende durumlar ayni mi? nasil gidiyor? turkiye ye de az kaldi heyecan basladi mi?

gunaydin arkadasim. sende durumlar ayni mi? nasil gidiyor? turkiye ye de az kaldi heyecan basladi mi?

selam canim, bende durumlar ayni evet biraz heyecanliyim ailemi görecegim icin,önce esimin ailesi sonra Adanaya gidecegim. sen izindemisin ? belirtilerin erken geliyor senin regl erken olacaksin demek hic ümidin yokmu? bazen regl belitileri hamilelige benziyormus hayirlisi diyelim.ben bugün gebelik topigini dolastim.daha öncede duymustum bir jelden bahsediyorlar preseed jel sperm gecisini kolaylastiriyormus,bir degerlendir derim diger arkadaslar biliyordur belki ben Türkiyede bir bakayim eczaneye nasil birseymis.

ne guzel keyfini cikar erken gidiyorsunuz siz? ben subatta gittim 1 martta esimle birlikte geldim. yaza gidebilirmiyiz bilmiyorum.

yok canim ya hic bir umut kalmadi artik bu ay. 2 gune gelir benim reglim

canim ben o preesed hakkinda burda bilgi edindim. o jel biraz akinti zorlugu cekenler bayanlar icin. vajina icinde kuruluk soz konusuysa spermler gecis saglayamiyor hedeflerine ulasmadan pert oluyorlarmis normal jeller spermlere zarar verdigi icin bu preesed zarar vermeyen ilk uretilen jel.

ben en iyisi once bi doktora goruneyimde sonrasina bakariz artik. esimde ruyasyinda ikiz gormus bu gece bi ikizi daha nasil dogururum ben ya

Test gününde yaklasti iyi hic olmazsa, kendin hakkinda bilgi sahibi olacaksin. rezerv durumunu vs.hepsini ögren en azindan ne kadar zamanimiz kaldi bilelim dogal yoldan beklerken, yumurtamiz ay ay azaliyor umarim öyle olmadan bebeklerimiz gelsinpreseed öyle demek buradaki topikte kayganlasma sorunu olanlar icin degilde, gebeligi kolaylastiyor diye kullaniyor arkadaslar okudugum kadariyla sen evdemisin? ise ne zaman basliyordun?

Son düzenleme:

biraz once cvp vermeyi unutmusum canim. ofisteyim ben calisiyorum. cuma gunu yine izinliyim

evet turkiyede hamileligi kolaylastirici diye bi kani olusmus. kuruluk ceken kadinlar icin ideal bence. cunku eger vajinal kuruluk cekiyorsan hamile kalman o kadar zorlasiyor.

valla napcaklar napmiycaklar hic bilmiyorum. ilk randevu sadece tanisma sureci olur sonra ikinci bir randevu verirler tahliler icin benim tahminim boyle.
bu arada asla tek yonlu kontrol yapmiyorlar burda hem esimi hem benim tahlillerimi istiycekler. ve bu durumdan benim esim oldukca rahatsiz lakin mecbur yani kurtulusu yok

esinin cagirilmasi iyi bence hep kadinlar ugrasacak degil ya bir sorun varsa bilinir en azindan umarim ikinizdede sorun bulunmasin.ise baslamissin iyi calismalar kolayliklar.

esinin cagirilmasi iyi bence hep kadinlar ugrasacak degil ya bir sorun varsa bilinir en azindan umarim ikinizdede sorun bulunmasin.ise baslamissin iyi calismalar kolayliklar.

sagol canimcim hicte canim istemiyor aslinda calismayi hava guzel bugun nette oyalaniyorum boyle iste :)

senin ilk bebegin mi olucakti? belki daha once anlattin kuzum ama kusura bakma unutmusum

sagol canimcim hicte canim istemiyor aslinda calismayi hava guzel bugun nette oyalaniyorum boyle iste :)

senin ilk bebegin mi olucakti? belki daha once anlattin kuzum ama kusura bakma unutmusum

Evet ilk bebegim olacak 17 subatta 9+6 günlük düsük yapmistim.yaklasik 2 yil olacak evleneli ama ilk 6 ay ayriydik evlendigimzde ben vize bekledim buraya geldigimdede ilk bir kac ay düsünmedik cocuk sonra istedik bu defada yumurtalama gününü karistiriyordum. yazin Türkiyeye gittigimizde ovulasyon testi almistim. o zaman anladim yumurtlama gününü 3.ayda hamileydim istedigimiz denedigimiz dönem 10 ay sonunda hamilelik yasadim.

dusuk yaptigini biliyordum uzuluyorum her duydugumda. peki sebebi biliniyor mu? neden boyle olmus hic birsey soylemediler mi? ben 72liyim ya sen?

bizde tam anlamiyla 15 subattan beri birlikteyiz yani 2.5 aydir. aslinda kisa bi sure sen 3.ayinda hamile kalmissin acaba bende mi beklesem napsam ya

gerci hormonlarima illaki baktirmam gerek daha fazla gec olmadan. bana klomen midir nedir ondan vericekler diye korkuyorum. istemiyorum o tur hormon iceren ilaclari ben. neyse ben en iyisi gideyim 13 mayista 12 gun gecmekte bilmez artik pfffff.....

ilk 3 ay icerisinde yasanan düsükleri cok arastirmiyorlar ilk düsükse tüm tahliller sorunsuzdu problem bulamadilar tekrar eden birden fazla düsükleri daha detayli arastiriyorlar.
9.haftada damla halinde kan geliyordu günde bir iki defa doktor sorun yok hersey normal demisti aslinda bilemedimde cok dinlenmedim kursa falan yürüyerek gittim. bana yat falanda demedi sadece kanama geldiginde otur dinlen agir is yapma bunu söyledi doktor markete gittim evde yemek yaptim 6 gün ara ara geldi leke son bir iki gün, esimin ablasida yasamis yat dinlen falan dedi o zaman dinlenmeye basladim ama önceden olmaliydi lekenin basladigi 7.gün düsük basladi bazende olacagi varsa ne yapsan olmuyor umarim kimse yasamasin cocuk olmamasi üzücü ama hamile olup onu kaybetmek cok daha zor umarim hic birimiz yasamayalim.

umarim canim ya cok zor olmali. tutacak bebek her halukarda tutuyor canim benim annem beni dusurmek icin neler yapmis neler yine tutunmusum. olcagin onunde gecilmiyor. insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsinda o zor gunleri cabucak unutursun.

bende yasim daha fazla ilerlemeden hemen olsun diyorum Allah verirse. aslinda hic cocugua falan niyetli degildim ben ama esimin ilk cocugu olucak kiyamiyorum ona ben. Allah hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. beni goren hic merak etme yakinda olur diyorlar bunu duymak bile bana umut veriyor

kuzum selcanım , teşekkür ederim iyi dileklerin için. miinak sıpamla dün yorucu ama oldukça mutlu zamanlar geçirdim. dilerim bir gün kendi çocuklarımla da olur, yani kendi doğurduklarımla...
takılma demedim mi bu ay olmazsa diye... gelecek ay bakacağız demedik mi ? hem bu sürede doktora da git bakalım , ben gitmene gerek kalmayacak demiştim ama hayırlısı kuzum , olursa da git. sağlığınla ilgili sorularını silersin kafandan hiç olmazsa.

kuzum duovam , bak sana açıkça yazıyorum.. o jel erkeklerin işini kolaylaştırmaktan başka bir işe yaramaz bence... kuruysak bizim suçumuz mu ?
uğraşsınlar bak ,nasıl o jelin dik alası geliyor...
sonra da nasıl olmuşsa , hamileliği kolaylaştırıcı diye adı çıkmış... bence külliyen yalan.
erkekler normalde o jelin yaptığı etkiyi yaratacak kadar ilgilenseler zaten sorun kalmayacak ama nerdeeee... bak ya ne biçim ne biçim konuşuyorum ama napiimmm nasıl anlatılır ki başka...

kuzummm endişe etmeyi bırak... aklında kurduklarınla tedavi olmayacaksın bir sorun varsa da... git ve öğren bakalım , nasılmış yapın.
beni az önce bir tüp bebek merkezinden aradılar. hani mini tüp araştırması yapıyoruz ya... koordinatör dedi ki , doktorumuzun değerlendirmesi daha önemli , elinizdeki testlerle hakkınızda kesin bir şey söylenemez onun için hiç olmazsa muayene olup , aslında sorununuzun ne olduğunu öğrenin sonrasına sonra karar verin dedi.
anlatabildim mi kuzucuğumm

Hayırlısıysa olsun ... önce kendimizi bir öğreneli doğru düzgün , sonrası nasılsa gelir kuzum... hem bu süreçte evliliğinle ilgili öğrenmelerinde olacak ... belki böylesi daha hayırlı.
ben evlenmekten de çocuk sahibi olmaktan da hep korktuğum için , tüm bunlara alışmak için bayağı zaman geçti. hadi evliliği yaptık ama konu çocuğa gelince...
yaş tırtladı ama buna da şükür... çok erken yaşlarda evlenip , çocukla beraber tırtlamak da vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…