- Konu Sahibi akideciknane
-
- #1.221
o zaman hiç bi sorun yoktur canım...daha genciz :)).iyi geceler..su an sana yazarkende süt iciyorum. bazen ölcmeyi bilmiyorlar ben cocukken, kapinin kasasina isaret koyardik öyle ölcerdik.:1 iyi uykular tatli rüyalar
madem is kilolarin itirafina kadar geldi bende itiraf ediyorum kizlar. 3 adet tüp bebek denemesi + 1 mini tüp denemesi + 7 aydir sigara birakma denkleminin diger tarafinda= 96 kilo ve 1.80 boy var. ama olaya müdahale edildi pek tabiiki. pazartesi, carsamba, cuma ve cumartesi spor salonuna gidiliyor ve kalan aksamlarda da silte sporu yapiliyor
umarim dolabimda hala asili olan 42 beden pantolonlarin icine girebilirim tez zamanda
bugunu cok yogun gecirdim arkadaslar simdi yazabiliyorum ancak. bugun cok ozel bir gundu hollanda kralicesi tahtini ogluna devr etti.
benim cok ilgimi cekti degisik ilginc geldi bana yasanan torenler cokta ozeldi.
neyse gelelim esas mevzuya canlar benim lekenlemeler bugun basladi herzaman ki gibi hic sasmadi. maalesef bu ay da olmadi
kismetimizde yine yokmus maalesef. hakkimizda hayirlisi olsun.
madem boy ve kilolardan acildi bende boy 1.62 kilom 1 ay oncesine kadar 52-53tu esim gelince tabiiki bende kilo aldim ve su anda 56 kilodayim cok uzun zamandir bu kiloya ulasmamistim. hep o kocamin sucu heeeppp
Kizlar bas ağrısının sonu hastane oldubas agrim artınca ve basdonmesi eklenip dünden bu yana bir bardak su bile içermez olunca esim doktorla görüştü ve hastane yolları gözüktü bize
Neyse dahiliye ve jinekolojiye gore bende bebekte gayet iyi , bizimki gannam style yapiyormus ben göremedim yarı baygindim babası gormuş :) serumu yedim hem kendime ve hem eve geldim , uzandım simdi daha iyiyim :)
bugunu cok yogun gecirdim arkadaslar simdi yazabiliyorum ancak. bugun cok ozel bir gundu hollanda kralicesi tahtini ogluna devr etti.
benim cok ilgimi cekti degisik ilginc geldi bana yasanan torenler cokta ozeldi.
neyse gelelim esas mevzuya canlar benim lekenlemeler bugun basladi herzaman ki gibi hic sasmadi. maalesef bu ay da olmadi
kismetimizde yine yokmus maalesef. hakkimizda hayirlisi olsun.
madem boy ve kilolardan acildi bende boy 1.62 kilom 1 ay oncesine kadar 52-53tu esim gelince tabiiki bende kilo aldim ve su anda 56 kilodayim cok uzun zamandir bu kiloya ulasmamistim. hep o kocamin sucu heeeppp
söyle bea ya küstüm ona... insan 2 lale yollardı yahuu... biz de kendi dünyamızda bir doğum günü kutladık bugün...
cks cıks cıks....
başlasın kuzum bakalım , sonu nereye varacak... bende hala bir şey yok.birazdan son fitili de ateşleyeceğim, perşembe kısmetse doktora...
bakalım mevlam neyler , şüphesiz neylerse güzel eyler.
öpüyorum kuzumm, kısmetse yarına görüşürüz...yarın aslında bugün ama napalımm
gunaydin arkadasim. sende durumlar ayni mi? nasil gidiyor? turkiye ye de az kaldi heyecan basladi mi?
selam canim, bende durumlar ayni evet biraz heyecanliyim ailemi görecegim icin,önce esimin ailesi sonra Adanaya gidecegim. sen izindemisin ? belirtilerin erken geliyor senin regl erken olacaksin demek hic ümidin yokmu? bazen regl belitileri hamilelige benziyormus hayirlisi diyelim.ben bugün gebelik topigini dolastim.daha öncede duymustum bir jelden bahsediyorlar preseed jel sperm gecisini kolaylastiriyormus,bir degerlendir derim diger arkadaslar biliyordur belki ben Türkiyede bir bakayim eczaneye nasil birseymis.
ne guzel keyfini cikar erken gidiyorsunuz siz? ben subatta gittim 1 martta esimle birlikte geldim. yaza gidebilirmiyiz bilmiyorum.
yok canim ya hic bir umut kalmadi artik bu ay. 2 gune gelir benim reglim
canim ben o preesed hakkinda burda bilgi edindim. o jel biraz akinti zorlugu cekenler bayanlar icin. vajina icinde kuruluk soz konusuysa spermler gecis saglayamiyor hedeflerine ulasmadan pert oluyorlarmisnormal jeller spermlere zarar verdigi icin bu preesed zarar vermeyen ilk uretilen jel.
ben en iyisi once bi doktora goruneyimde sonrasina bakariz artik. esimde ruyasyinda ikiz gormus bu gece bi ikizi daha nasil dogururum ben ya
Test gününde yaklasti iyi hic olmazsa, kendin hakkinda bilgi sahibi olacaksin. rezerv durumunu vs.hepsini ögren en azindan ne kadar zamanimiz kaldi bilelim dogal yoldan beklerken, yumurtamiz ay ay azaliyor umarim öyle olmadan bebeklerimiz gelsinpreseed öyle demek buradaki topikte kayganlasma sorunu olanlar icin degilde, gebeligi kolaylastiyor diye kullaniyor arkadaslar okudugum kadariyla sen evdemisin? ise ne zaman basliyordun?
biraz once cvp vermeyi unutmusum canim. ofisteyim ben calisiyorum. cuma gunu yine izinliyim
evet turkiyede hamileligi kolaylastirici diye bi kani olusmus. kuruluk ceken kadinlar icin ideal bence. cunku eger vajinal kuruluk cekiyorsan hamile kalman o kadar zorlasiyor.
valla napcaklar napmiycaklar hic bilmiyorum. ilk randevu sadece tanisma sureci olur sonra ikinci bir randevu verirler tahliler icin benim tahminim boyle.
bu arada asla tek yonlu kontrol yapmiyorlar burda hem esimi hem benim tahlillerimi istiycekler. ve bu durumdan benim esim oldukca rahatsiz lakin mecbur yani kurtulusu yok
esinin cagirilmasi iyi bence hep kadinlar ugrasacak degil ya bir sorun varsa bilinir en azindan umarim ikinizdede sorun bulunmasin.ise baslamissin iyi calismalar kolayliklar.
sagol canimcim hicte canim istemiyor aslinda calismayi hava guzel bugun nette oyalaniyorum boyle iste :)
senin ilk bebegin mi olucakti? belki daha once anlattin kuzum ama kusura bakma unutmusum
Evet ilk bebegim olacak 17 subatta 9+6 günlük düsük yapmistim.yaklasik 2 yil olacak evleneli ama ilk 6 ay ayriydik evlendigimzde ben vize bekledim buraya geldigimdede ilk bir kac ay düsünmedik cocuk sonra istedik bu defada yumurtalama gününü karistiriyordum. yazin Türkiyeye gittigimizde ovulasyon testi almistim. o zaman anladim yumurtlama gününü 3.ayda hamileydim istedigimiz denedigimiz dönem 10 ay sonunda hamilelik yasadim.
dusuk yaptigini biliyordum uzuluyorum her duydugumda. peki sebebi biliniyor mu? neden boyle olmus hic birsey soylemediler mi? ben 72liyim ya sen?
bizde tam anlamiyla 15 subattan beri birlikteyiz yani 2.5 aydir. aslinda kisa bi sure sen 3.ayinda hamile kalmissin acaba bende mi beklesem napsam ya
gerci hormonlarima illaki baktirmam gerek daha fazla gec olmadan. bana klomen midir nedir ondan vericekler diye korkuyorum. istemiyorum o tur hormon iceren ilaclari ben. neyse ben en iyisi gideyim 13 mayista 12 gun gecmekte bilmez artik pfffff.....
ilk 3 ay icerisinde yasanan düsükleri cok arastirmiyorlar ilk düsükse tüm tahliller sorunsuzdu problem bulamadilar tekrar eden birden fazla düsükleri daha detayli arastiriyorlar.
9.haftada damla halinde kan geliyordu günde bir iki defa doktor sorun yok hersey normal demisti aslinda bilemedimde cok dinlenmedim kursa falan yürüyerek gittim. bana yat falanda demedi sadece kanama geldiginde otur dinlen agir is yapma bunu söyledi doktor markete gittim evde yemek yaptim 6 gün ara ara geldi leke son bir iki gün, esimin ablasida yasamis yat dinlen falan dedi o zaman dinlenmeye basladim ama önceden olmaliydi lekenin basladigi 7.gün düsük basladi bazende olacagi varsa ne yapsan olmuyor umarim kimse yasamasin cocuk olmamasi üzücü ama hamile olup onu kaybetmek cok daha zor umarim hic birimiz yasamayalim.
gunaydin herkeslere
kuzum cok tebrik ediyorum ama insallah anne olusununda yildonumlerini kutlarsin
cok mesgul ve yogunda kraliyet ailesi ama mutlaka bildircem kendilerine benim azicik catlak breezey arkadasimi lutfen unutmayin iki lale yollayin diye
benim lekenlemeler hiz aldi sanirsam gununden once reglim basliycak
sirf doktordan korktugum icin bu ay olur diye cok umut etmistim hastanenin yolu hepten gorundu bana
selam canim, bende durumlar ayni evet biraz heyecanliyim ailemi görecegim icin,önce esimin ailesi sonra Adanaya gidecegim. sen izindemisin ? belirtilerin erken geliyor senin regl erken olacaksin demek hic ümidin yokmu? bazen regl belitileri hamilelige benziyormus hayirlisi diyelim.ben bugün gebelik topigini dolastim.daha öncede duymustum bir jelden bahsediyorlar preseed jel sperm gecisini kolaylastiriyormus,bir degerlendir derim diger arkadaslar biliyordur belki ben Türkiyede bir bakayim eczaneye nasil birseymis.
ne guzel keyfini cikar erken gidiyorsunuz siz? ben subatta gittim 1 martta esimle birlikte geldim. yaza gidebilirmiyiz bilmiyorum.
yok canim ya hic bir umut kalmadi artik bu ay. 2 gune gelir benim reglim
canim ben o preesed hakkinda burda bilgi edindim. o jel biraz akinti zorlugu cekenler bayanlar icin. vajina icinde kuruluk soz konusuysa spermler gecis saglayamiyor hedeflerine ulasmadan pert oluyorlarmisnormal jeller spermlere zarar verdigi icin bu preesed zarar vermeyen ilk uretilen jel.
ben en iyisi once bi doktora goruneyimde sonrasina bakariz artik. esimde ruyasyinda ikiz gormus bu gece bi ikizi daha nasil dogururum ben ya
biraz once cvp vermeyi unutmusum canim. ofisteyim ben calisiyorum. cuma gunu yine izinliyim
evet turkiyede hamileligi kolaylastirici diye bi kani olusmus. kuruluk ceken kadinlar icin ideal bence. cunku eger vajinal kuruluk cekiyorsan hamile kalman o kadar zorlasiyor.
valla napcaklar napmiycaklar hic bilmiyorum. ilk randevu sadece tanisma sureci olur sonra ikinci bir randevu verirler tahliler icin benim tahminim boyle.
bu arada asla tek yonlu kontrol yapmiyorlar burda hem esimi hem benim tahlillerimi istiycekler. ve bu durumdan benim esim oldukca rahatsiz lakin mecbur yani kurtulusu yok
umarim canim ya cok zor olmali. tutacak bebek her halukarda tutuyor canim benim annem beni dusurmek icin neler yapmis neler yine tutunmusum. olcagin onunde gecilmiyor. insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsinda o zor gunleri cabucak unutursun.
bende yasim daha fazla ilerlemeden hemen olsun diyorum Allah verirse. aslinda hic cocugua falan niyetli degildim ben ama esimin ilk cocugu olucak kiyamiyorum ona ben. Allah hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. beni goren hic merak etme yakinda olur diyorlar bunu duymak bile bana umut veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?