Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

tüpe karar vermedende gidip kontrol olabiliyorsam, oraya giderim hem balcalida olmasi daha iyi hepsini ayni hastanede yaptirabilirim yanliz, hepsi 1 haftada cikiyormu AMH gec cikiyor deniyor benim zamanim kalmazsa diye kaygiliyim. regl oldugumda kacinci gün gideyim genelde 3. gün cagiriyorlar doktorlar ama test önemli ayni gün yetismeyebilir sen nasil yapmistin.

Son düzenleme:
arkadaslar lutfen boy yazmayiniz sadece kilo belirtiniz yoksa cok fena komplekslere giricem sayenizde

ay bebegim benim moral bozma. sana annemin meshur lafini edeyim de kendine gel. simdi bizim aile hepten uzun. babam 1.90 erkek kardesim desen 1.80 üzeri ve ablam da 1.75 falan. ama en kisamiz annem 1.60 ile devler liginde savas veriyor kendince. ve ne zaman konu boydan acilsa hemen edecek iki lafi var:

- devede de boy var ama esek ceker
-bodur tavuk her daim pilic

o yüzden sekerler ben tavukluk evresinde devam ederken sizler pilic olmamin keyfilini cikartin. öpüyorum hepinizi kocamanca tarafindan :16

brezeey neler yapiyorsun uyumamissin hala benim gibi uykunmu yok

canli breezey,
iyi uykular güzel bir güne uyanman dilegiyle.

Günaydınnnnn topikdaşlarımmm ,

Hollanda'da yaşayan muhabirlerimiz , Kraliçe Beatrix'in doğum günü ve oğluna tahtını devretmesinin heyacanını paylaşacak bugün bizlerle...

Türkiye'de ise , yurdumuzun en güzel köşelerinden Aşağı Marmara bölgesinin incisi , insanı büyüleyen şehir İstanbul'da kutlamalar var bugün.
Güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgilere göre , topiğimiz katılımcılarından , her eve lazım azıcık çılgın Breezey 'in nene oluşunun 1. yıldönümü yurt genelinde ve tüm temsilciliklerde namına yakışır şekilde çılgınca kutlanacakmış.

Gününüz aydın olsun...
saatleriniz neşe ve huzurla geçsin sevgili topikdaşlarımmm, gözünüzden akan yaşın sebebi sadece mutluluk olsun.

puff68, beni isimsiz birakma heyecanla bekliyorum bana ne isim bulacaksin merak ettim zip zip bebisi ve seni öptüm.

Bulacağım canim sanada bulacagim az zaman

Simdiden evimizin havasi değişti esim minnacik sey dogmadan maymun etti bizi diyor :)) nasipse dogunca neler olacak ama evimize neşe bereket gelecegine eminim nazarliklar icin tesekkurler Rabbim bir an once sizede versin insallah
Bas agrilari hamilelikten kaynakli ve sebebi bilinmiyor ama bir cok hamilede olurmus tansiyonum da cok iyi 10\6 , dahiliye , kadin dogum , endokronoloji hepsi bakti yok bir sey , hatta kan değerlerim falanda iyi napcaz dayanmaz artik :))
Kan degerleri demisken hayatımda 50 ustu olmayan ben 55 oldum hadi hayirlisi eee o kadar vitamin , kasik kasik pekmez sonuc koca bir popo yediklerim sadeçe orada birikiyor :)

Ama onlar bana anneannemden kalan laflar :). Bende her daim pilicimdir de

Kizlar guzel bir gun olsun hepimize insallah

Benim her sali temizlik gunum ve temizlik melegim geldi biraz onçe is bası yapti , yazlık kislik yapacagiz bugun ve hic sevmem o ısı

Kendinize iyi bakın

Kizlar guzel bir gun olsun hepimize insallah

Benim her sali temizlik gunum ve temizlik melegim geldi biraz onçe is bası yapti , yazlık kislik yapacagiz bugun ve hic sevmem o ısı

Kendinize iyi bakın

selam canım kolay gelsin valla bende nefret ederim yazlık kışlık ayrımından :)) sonra elin değmişken bide bizim eve uğrasana ))

canım amh kanda pıhtılaşma testleri.. istediğin zaman yapılabiliyor adetli olman şart değil..yaklaşık 10 gün sürüyor çıkması ama en güvenilir balcalıymış orda yaptırmanı tavsiye ederim..diğer hormon testleri zaten istediğin yerde adetin 2. veya 3. günü yaptırabiliyorsun..merkeze gidip konuşursun düşük yaptığını tüp bebek düşündüğünü söylersen yardımcı olurlar...pıhtılaşma testleri her yerde yapılmıyor..balcalaıda..uygulama araştırma numunede.yapılıyor..istersen direk numuneye de giderek durumunu anlatıp doktora bunları yaptırabilirsin..orasıda ücretsiz..

Ben AMH testi icinde regl olunca gidiliyor biliyordum ondan öyle sordum.diger günlerde olabiliyorsa kan pihtilasmasi ve AMH bunlari herhangi bir günde yaparim digerlerini 3. gün giderim önce bir arayip sorarim ona göre hareket ederim sagolasin cevapladigin icin.

canım gelince ilk pıhtılaşma amh yaptırısın çünkü 10 gün sürüyor sonuç çıkması diğerleri kolay hemen o gün alıyosun zaten..

canım işallah bir an önce geçer o ağrılar sen baya zayıf minyonsun demi..:))55 deyince neee oldum :))
zayıf snvucut yakıyor ne güzel

bugunu cok yogun gecirdim arkadaslar simdi yazabiliyorum ancak. bugun cok ozel bir gundu hollanda kralicesi tahtini ogluna devr etti.
benim cok ilgimi cekti degisik ilginc geldi bana yasanan torenler cokta ozeldi.

neyse gelelim esas mevzuya canlar benim lekenlemeler bugun basladi herzaman ki gibi hic sasmadi. maalesef bu ay da olmadi
kismetimizde yine yokmus maalesef. hakkimizda hayirlisi olsun.

madem boy ve kilolardan acildi bende boy 1.62 kilom 1 ay oncesine kadar 52-53tu esim gelince tabiiki bende kilo aldim ve su anda 56 kilodayim cok uzun zamandir bu kiloya ulasmamistim. hep o kocamin sucu heeeppp

selam canım kolay gelsin valla bende nefret ederim yazlık kışlık ayrımından :)) sonra elin değmişken bide bizim eve uğrasana ))

Kusura bakma sana gelmem icin aklımı yitirmiş olmam lazim yani o kadar nefret ediyorum o isten , ama benim bir yardımcım var nasil eli cabuk ve düzgün biri anlatamam benim gibi takıntısli bir temizlik delisi bile ses edemiyor , sana gondereyim bu gun bir kac saatte butun kısliklar kaldırıldı :) yazlıkları çıkardık ama tamami yerleşmedi yavas yavs yerleştireceğim artik
Darisi senin basina :)

canım işallah bir an önce geçer o ağrılar sen baya zayıf minyonsun demi..:))55 deyince neee oldum :))
zayıf snvucut yakıyor ne güzel

Ben omur boyu zayıflıktan çekip zorla kilo alan guruptanim , ablam nefret eder benden ablam ömrü boyunca rejim yapti bende yedim
İlk tedaviye baslamadan 48 dim biraz kanlanayim canlanayım diye bayagi bir vitamin , omega 3 , b12 kullandım 50 oldum :)
Simdi 55 olmuşum benim icin buyuk gelişme doktora gerekiyorsa dikkat edeyim dedim yediklerime yok iyi sana gerekiyor dedi , zaten 3 aydır kan ilaci alıyorum oda etkili kilo almada artik nasipse doğumdan sonra veriririm yavas yavas
Kendine iyi bak :)

Lekelenmelerin gelmiş hayirli olsun ama insallah bu son olsun bir daha ugramasin sana
Bu arada konu ne olursa olsun hep kocalar suçludur zaten

tv'de izledim bende sizin tahtin devrini bazi vekillerde katilmamis devire protesto amacli mo.....i hala devam ediyor tepkisi
belirtilerinde erken baslamis bende hic öyle olmaz baslamadi daha kilo boy bende bildireyim 1.67 boy 67 kilo 1 yilda 7 kilo aldim 3 kiloyu bu yilin basinda 2,5 aylik hamilelikte aldim.yemekten kisamiyorum düsük sonrasi kansizlik vs.olusabiliyormus,T£ürkiyede calisiyordum buraya gelecegim gü£n bile calistim. buraya gelincede sürekli evdeydim. sifirin altinda kis gecirdik yürüyüste yapamadim ama sorun yapmiyorum saglikli olalimda kilo veririz.

Son düzenleme:
selam canlar benim başım kel kalmasın hepinz boy kilo yazmışınız..bende 1.72 ye 72 yim ne kilolu ne zayıf..5 yıl önce sigara bıraktım otomotikman 10 kilo aldım..:)ama olsun iyki bıraktım ..zayıf olmak hamile kalmak için bi avantaj..ama maşallah bizim kızlara çıt çıtr lar..:))selcankerem bayadır görünmüyordun..leke başlamış geçmiş olsun..daha vakti değilmiş diyelim..hayırlısı..bir donraki ay işallah mucizen gelir..tüm istiyenlerin mucizesi gelsin..allahım..:)

kellikten kurtuldun yazdindamasallah boyunda güzelmis ben eskiden, 1.68 ölcülüyordum boyumu kisalmismi nedir doktorda 1.67 geldi. ondan önce kan vermeye gittigim klinikte, 1.66 ölctüler yaslandikca boyummu kisaldi nedir zamanla cekiyoruz galiba
iyi geceler hoscakal.

aman canım işallah öyle değildir..süt içiyormusun..menopozdan önce olmaz diye biliyorum ama..iyi geceler canımm

aman canım işallah öyle değildir..süt içiyormusun..menopozdan önce olmaz diye biliyorum ama..iyi geceler canımm

1.66 burada ilk ölcüm 1.67 olan ondan sonraki yoksa senin dedigin gibi süphelenirdim.bir kisalip bir uzar gibi benim ölcüm, bazen ölcmeyi bilmiyorlar ben cocukken, kapinin kasasina isaret koyardik öyle ölcerdik. su an sana yazarkende süt iciyorum. iyi uykular tatli rüyalar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…