• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

o da tuhaf belki nirden biliyon :52:

saka yapiyorum canim bence de bu bahar ayi hepimizi cok etkiledi.

burda ordek yavrulari ciktilar ay bi tatlilar ki anlatamam. dun dusundumde demekki nisan ayi bu yuzden dogurganligin artigi bi donem.

canlar ben simdilik cikiyorum hepinizi opuyorum sap sup :54:

çalışan bir kadın olaraktannnnn dışarıda işlerim vardı , ancak hallettim geldim.:51:

mesacımı okuyunca bana yaz:37:

" geldi bahar ayları , gevşedi gönül yayları " diye çoookkk meşhur bir atasözü vardır.:27::52::35::64::122:
kimin atası mı ? :44:kesin benimdir :1:

sen ördek yavrularını sev... :49:asıl ben ne gördüm... bizim terasta , eşimle ufak çaplı tarımsal aktiviteler yapıyoruz.
havuçların turpların arasından papatyalar açmışşşş... üstünde de yavru uğur böcekleri...
ay dün gördümm , ben bir mutlu oldumm..:21::21::21:

mevsimsel tuhafız biz çaktırma...:37: her mevsim bir tuhaf oluyoruz:9::9:

öpüyorummmmmm:54::54::54:

madem is kilolarin itirafina kadar geldi bende itiraf ediyorum kizlar. 3 adet tüp bebek denemesi + 1 mini tüp denemesi + 7 aydir sigara birakma denkleminin diger tarafinda= 96 kilo ve 1.80 boy var. ama olaya müdahale edildi pek tabiiki. pazartesi, carsamba, cuma ve cumartesi spor salonuna gidiliyor ve kalan aksamlarda da silte sporu yapiliyor :17:

umarim dolabimda hala asili olan 42 beden pantolonlarin icine girebilirim tez zamanda :52:

madem is kilolarin itirafina kadar geldi bende itiraf ediyorum kizlar. 3 adet tüp bebek denemesi + 1 mini tüp denemesi + 7 aydir sigara birakma denkleminin diger tarafinda= 96 kilo ve 1.80 boy var. ama olaya müdahale edildi pek tabiiki. pazartesi, carsamba, cuma ve cumartesi spor salonuna gidiliyor ve kalan aksamlarda da silte sporu yapiliyor :17:

umarim dolabimda hala asili olan 42 beden pantolonlarin icine girebilirim tez zamanda :52:

boyunu yazmasan aslında ben senden zayıfım diyecektimm:1:

aslında yine bile ben senden zayıfım çünkü senden kısayımm ( 20 cm cik ):30::1:

" koca ekmeği yaramış " derler bizim buralarda benim durumumda olanlara...
evlendiğimde sadece 6 yıl önce 65 kiloydum şimdi 77 kilocukum...:37:
ama kabul etmeliyim ki 6 sene önceki halime göre , insana benziyorum. o zamanlar zombi gibiydim.:52:
sigarayı bırakalı 1 yıldan fazla zaman oldu ama hiç kilo almadım... o zamanda 77 kiloydum , şimdide.. bu da benim şansım:34:

selam kızlar nasıl gidiyor..breezey geçtimi iltahap durumu..:)pufyy artık iyisin dimi ..aman allah korusun..işallah bebişinin resimlerini görürüz..:))selcankerem nasıl bi umut belirti vardı:)ne zaman belli olcak..duova senin nasıl gidiyor..yaza adanaya geliyormusun..yoksa istanbulumu düşünüyorsun tahliller için..

selam kızlar nasıl gidiyor..breezey geçtimi iltahap durumu..:)pufyy artık iyisin dimi ..aman allah korusun..işallah bebişinin resimlerini görürüz..:))selcankerem nasıl bi umut belirti vardı:)ne zaman belli olcak..duova senin nasıl gidiyor..yaza adanaya geliyormusun..yoksa istanbulumu düşünüyorsun tahliller için..

Selam Ummucumm...:3:

geçti , az kaldıı..bitti bitiyor...:37:

Selcanımla regl günümüzü bekliyoruz. normalde olan regl öncesi belirtilen hiç biri yok ikimizdede.. benim enfeksiyon yüzümden ihtimal yok ama yine de Rabbim bilir.:16:
Selcanım kuzumdan gelecek haberi bekliyorum..:51:
bu ay o kadar taktik , mesai... Rabbim nasip etmiştir inşallah diye düşünüyorum..:1:

sen ne yapıyorsun , nasılsın bakalım:37:

Selam Ummucumm...:3:

geçti , az kaldıı..bitti bitiyor...:37:

Selcanımla regl günümüzü bekliyoruz. normalde olan regl öncesi belirtilen hiç biri yok ikimizdede.. benim enfeksiyon yüzümden ihtimal yok ama yine de Rabbim bilir.:16:
Selcanım kuzumdan gelecek haberi bekliyorum..:51:
bu ay o kadar taktik , mesai... Rabbim nasip etmiştir inşallah diye düşünüyorum..:1:

sen ne yapıyorsun , nasılsın bakalım:37:

işallah canım .çalışmalara devam..bende bu ay doğal deniyorum canım :))1 yumoş vardı ya..hazır varken değerlendirelim dedik..tabi hakkımızda hayırlısı..:)):25::3:işallah hamileler çoğalır:49::49:bebişler gelir..:)

işallah canım .çalışmalara devam..bende bu ay doğal deniyorum canım :))1 yumoş vardı ya..hazır varken değerlendirelim dedik..tabi hakkımızda hayırlısı..:)):25::3:işallah hamileler çoğalır:49::49:bebişler gelir..:)

çalışın, değerlendirin , aferinn aferinnn...:1:

bizi doktor yasağı yüzünden mecburen ara verdik. ama yine de diyorum ya Rabbim nasip ettiyese belkide olur..:16:
olmazsa zaten üzülmeyeceğim...önümüzdeki ay çalışmaya, değerlendirmeye ve hayırlısıysa diye Rabbimden istemeye devam kuzucum.

Hayırlı olacaksa versin Rabbim ...:16::34:

çalışan bir kadın olaraktannnnn dışarıda işlerim vardı , ancak hallettim geldim.:51:

mesacımı okuyunca bana yaz:37:

" geldi bahar ayları , gevşedi gönül yayları " diye çoookkk meşhur bir atasözü vardır.:27::52::35::64::122:
kimin atası mı ? :44:kesin benimdir :1:

sen ördek yavrularını sev... :49:asıl ben ne gördüm... bizim terasta , eşimle ufak çaplı tarımsal aktiviteler yapıyoruz.
havuçların turpların arasından papatyalar açmışşşş... üstünde de yavru uğur böcekleri...
ay dün gördümm , ben bir mutlu oldumm..:21::21::21:

mevsimsel tuhafız biz çaktırma...:37: her mevsim bir tuhaf oluyoruz:9::9:

öpüyorummmmmm:54::54::54:

mesacini okudum ahanda yazdim buraya :52::33::36:

canlı selam selcankerem..:):3:

online olana herkese canli selam ve aleykumselam :3:

valla canikom daha oncede soyledigim gibi bende birtek gogusler fora baskada hic bir belirti yok henuz bekliyoruz bakalim.
gerci benim umidim yok ne yalan soyleyim o kadar da mesaimiz var ama bosa gitti sankim.

dogal yoldan calisan savasan butun arkadaslara bol mesai diliyorum :38:

arkadaslar lutfen boy yazmayiniz sadece kilo belirtiniz yoksa cok fena komplekslere giricem sayenizde :33:

online olana herkese canli selam ve aleykumselam :3:

valla canikom daha oncede soyledigim gibi bende birtek gogusler fora baskada hic bir belirti yok henuz bekliyoruz bakalim.
gerci benim umidim yok ne yalan soyleyim o kadar da mesaimiz var ama bosa gitti sankim.

dogal yoldan calisan savasan butun arkadaslara bol mesai diliyorum :38:

gitmesss boşaaa gitmesss:31:

ani bir kararla gidiyomuşuz... kardeşime gidiyoruz da , geç kalıcas diye trip attıydım... kıyamadı kocam bana yinee...

görüşürük sabahaaa , inşallah:16:

aferinn cici kız:38:
naptın ,kahveye gelecek misafirlerin gitti mi ?:27:
kahveler içildi , eğlence olsun diye fallar bakıldı mı ?:31:

biz hala çalışıyoruz bugün işler uzadı...:ssz::1:
tükandan bildiriyorumm yaniii:37::38:

kuzum benim misafirler yarin gelicek biz gittik bugun kahveye carsida ki bi cafeye. sagolsunlar musaitlermis bizi kabul ettiler :52:

iyi aksamlar canim cok opuldun :54:

Ummu merhaba canim , iyiyim hala hafif bas agrilarim var ama yapacak bir sey yok hamilelik kaynakliymis , ikinci uc aylık donemde yaşanırmış bu problem yani mide bulantilarina birde bas agrilari eklendi kardes kardes yasiyoruz.
Bu gun doktorumla gorustum telde , genel bir değerlendirme yaptik soyle bir sorgu sual yapti durumum nedir , her aksam uzeri acik havada 20 dk kendini zorlamadan yürüyüş verdi onlara basladim eşimde eşlik ediyor ve benim civcivin arada ani hareketlerini hissetmeye basladim :)
Rabbim sizede nasip edecek bir gun umarim çok uzamaz :)

Umutlu , azcik çatlak , Duova (ona daha bir pin kodu bulamadım ) , Kizlar bu gun pek gorusemedik acik ev ısı ve yemek yaptim ve bu Günü'de atlattım sukur :)
Yarin görüşmek üzere :))

selam ummuseleme,yaramaz durum yok hayata devam sen ne yaptin bu ay dogal deneyecektin.2 hafta sonra ankaraya geliyorum biraz kalip adanaya gelecegim.daha tüpe karar veremedik ama, testlerimi yaptiracagim adanada yaptiririm büyük ihtimal yanliz, regl tarihim gecmis oluyor öbür regli beklemek gerekiyor mayis sonuna geliyor tarih olarak ben 8 haziranda dönecegim zaman kaliyor o zaman yaptiririm hepimiz icin güzellikler diliyorum.

Umutlu , azcik çatlak , Duova (ona daha bir pin kodu bulamadım ) , Kizlar bu gun pek gorusemedik acik ev ısı ve yemek yaptim ve bu Günü'de atlattım sukur :)
Yarin görüşmek üzere :))

puff68, beni isimsiz birakma heyecanla bekliyorum:16: bana ne isim bulacaksin merak ettim zip zip bebisi ve seni öptüm.:54:

Ummu merhaba canim , iyiyim hala hafif bas agrilarim var ama yapacak bir sey yok hamilelik kaynakliymis , ikinci uc aylık donemde yaşanırmış bu problem yani mide bulantilarina birde bas agrilari eklendi kardes kardes yasiyoruz.
Bu gun doktorumla gorustum telde , genel bir değerlendirme yaptik soyle bir sorgu sual yapti durumum nedir , her aksam uzeri acik havada 20 dk kendini zorlamadan yürüyüş verdi onlara basladim eşimde eşlik ediyor ve benim civcivin arada ani hareketlerini hissetmeye basladim :)
Rabbim sizede nasip edecek bir gun umarim çok uzamaz :)

ayy canım yaa neden baş ağrısı oluyokii..tansiyon normal demi..işallah yürüyüş iyi gelir..hay maşallah harekette edermiş..:))yakında tekmelerde senii..:))işallah hayırla sağlıkla tüm isteyenler yaşasın bu duyguları..aradan zaman geçincede küçük bebeği özlüyor insan değilmi..:))işallah neşe getirsin bereket getirsin evinize..çocuklar bebekler allahın bir hediyesi rahmetiymiş..dilerim isteyen herkese taddırsın..aminn..sizde allaha emenatsiniz..:nazar::nazar::3:nazarlığınızıda vereyim:)

selam ummuseleme,yaramaz durum yok hayata devam sen ne yaptin bu ay dogal deneyecektin.2 hafta sonra ankaraya geliyorum biraz kalip adanaya gelecegim.daha tüpe karar veremedik ama, testlerimi yaptiracagim adanada yaptiririm büyük ihtimal yanliz, regl tarihim gecmis oluyor öbür regli beklemek gerekiyor mayis sonuna geliyor tarih olarak ben 8 haziranda dönecegim zaman kaliyor o zaman yaptiririm hepimiz icin güzellikler diliyorum.

selam :3:yaklaşık 1 ay sonra yaptırmış olacaksın ozaman testlerini kısmetse..sana tavsiyem turan çetin tüp bebek merkezine bilgi alma amaçlı gelmen oraya geldiğin zaman doktor sana bi takım testler verecek onları alıp balcalıya gidip yaptırırsın..zaten bilgi amaçlı olunca herhangi bi ücret ödemiyorsun muayene olursan 200 tl..tahliller baalcalıda ücretsiz yaplıyor canım..bende belemedeyim :))pufy dediği gibi doğal deniyoruz bu ay hayırlısı..adetimle birlikte tekrar gidicem tedavi için canım..

Back