- Konu Sahibi akideciknane
-
- #1.141
Ummu sagol dileklerin icin , bebis iyi cok sukur Babasının söylediğine gore eller havaya yapiyormus :)
Sanırım bahar hamilelikle birlik oldu çarptı beni :)
Kizlar bas ağrısının sonu hastane oldubas agrim artınca ve basdonmesi eklenip dünden bu yana bir bardak su bile içermez olunca esim doktorla görüştü ve hastane yolları gözüktü bize
Neyse dahiliye ve jinekolojiye gore bende bebekte gayet iyi , bizimki gannam style yapiyormus ben göremedim yarı baygindim babası gormuş :) serumu yedim hem kendime ve hem eve geldim , uzandım simdi daha iyiyim :)
Kizlar bugun Cumartesi ev ne ısınız var bakayim , alın kocayı çıkın sokağa
Bana bakmayin ben mazeretliyim zaten ayağa kalmamıyorum dünyam donuyor
Kizlar gunaydin ,
Bekleyen ummu , umutlu Selcan , senin pin kodunu değiştiriyorum azıcık çatlak Breezy gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler bu sabah iyi uyandım kayınvalideme kahvaltıya gidiyorum :)
Her pazar sabahı gideriz kahvaltıya bir nevi türbe ziyareti gibi
Optummmmm
tünaydınnnn puffyimm
öncelikle afiyet şeker bal olsun , sağlık olsun tüm o yediklerin sana ve bebişine...
hakkımda kibarlık edip azıcık çatlak demeni yüce gönüllü olmana bağlıyorum.
Kahvaltıya gidecek bir kayınvaliden olması ne güzel... benim hiç olmadı...çünkü yetişemedim rahmetliye...Allah rahmet eylesin...
o olmasaydı , kocamcım olmazdı
benim eskden yazdığım bir forumda nickim " huysuz " du... o zaman da bir şarkım vardı... Candan Erçetin söyler hani " Gamsız hayat" .
Sormayın neden bu durgunluğum
Görmeden kuytu yaralarımı
Sormayın neden bu huysuzluğum
Bilmeden saklı duygularımı
Cok severim o şarkıyı ama senin su anki haline pek yakistiramadim , sende benim nese konusundaki idolümsun :)
Canim ben kendimden cok hepimiz icin gittim , benim şükretmekten baska yapmak istedigim yok cunku , hope beni bir anlayabilseniz hep sen sakrak , moral verir duzeydeyim ama icim nasil bir bilseniz , korkularımı bir bilseniz.
Varya ne cocuk odası nasil olacak , neler alayım , ay sunuda yapayim , sunuda isteyeyim durumundayim , sadece saglikli olsunda beze sararım durumundayim , saglikli olsunda gerisi halledilir durumundayim.
Ben su an sadece Rabb'ime bu gune kadar geldiğim icin sukredebiliyorum baska dileğim yok ,zaten dahada istersem nankör olurum , gönlümü o biliyor kendim icin hic bir istegim yok , lokum dağıttım bir seyin karşılığı degil hepimizin ağzının tadı bozulmasın diye , dua ettim diledim Rabbim olmayanlarda versin diye, zaten kendimiz icin degil baskaları icin istedigin zaman icimiz rahat olmuyormu :)
Bende olan bana yeter Rabbim size hayirlisini versin , gönlünüze gore versin.
hehehehee :))) valla canım ben artık çok yorgunum sizleri bu enerjinizden dolayı tebrik ediyorum. benim dayancak gücüm kalmadı doasyon denicez ve artık o da olmazsa evlat edincez son kararımız bu
Kızlar, mini tüp bebek tedavime başladım, adetin 8.günü bugün , tek yumi var, 15 mm olmuş,,, endo kalınlığı 5,2 mmm... Altın yumurta olabilir diye devam dedim ,,, herşey yolunda giderse e2 falan yani,,, ptesi opu olur..... görüşmek üzere...
kendiliğinden oluşan yumurtayı alıp dışarıda döllüyorlar.ilaç yok , iğne yok ...
benim bildiğim bu kuzum ama aksi ise arkadaşımız anlatsın ,öğreniriz hep beraber
ayy çok şükür okudun mesajımızı kuzum...
Tüp Bebek | Tüp Bebek Ekibimiz | Tüp Bebek Uygulamaları | Tüp Bebek İlaçları | kadın hastalıkları, gebelik ve doğum, tüp bebek, riskli gebelik, dahiliye, diş hastalıkları, estetik cerrahi, beslenme ve diyet, genel cerrahi bu sayfada anlaşmalı sigorta şirketleri var.
ben anlamıyorum ama sen de bir bak istersen , AXA sigorta yazıyor ama yabancı sigorta şirketleri arasında adı geçmiyor sanırım.
ama dilerim ki ilk sen faydalanırsın.
selcanımla benim çok içime sindi.hatta kocamcıma şimdi bu merkezden söz ediyordum.
hakkımızda hayırlısı olsun kuzum , dilerim ilk sevinen sen olursun.
basarıları ne bunların pekı. teksen bey nasılkı.
Selam, amh hormon testim 0.16 çıktı. 43 yaşındayım. Daha Dr ile görüşmedim. Sizce ne diyecek bana? Menepoz başlıyor derse ölürüm gibi:/ fsh 10.27 çıktı birde!
kuzum adet belirtilerin basladimi senin? ben de henuz lekelenme yok ama galiba bu ay biraz erken regl olucam ben.
vucut dilim sanki bunu soyluyor bana. yine tutturamdik bebegi yahu
selcan okudunmu yazdıklarımı sence durum nasıl
tesekkürler bayanlar ıcımı bı nebze ferahlattınız.yarın esım gelıyo o yurtdısından belkı onun yoklugu nda böle burukum.az once hastaneden geldım.mustafa acet baktı.ve sagda ıkı solda hafıf büyüyen 3 yumurtan var dedı.ıkısını kesın alırız dedı.bıraz rezervın düsük dedı.ama nasıpse hamılelık ıcın yeter.artı sansımın ne oldugunu sordum%35 dedı.artık nedım.ayrıca orada 40 yas üzerı ıkı bayanla tanıstım.bıtanesı 42 yasında amh sı 89 cok ıyı esınde ve kndısınde bı problem yok.asya yakasından gelıyo 4 kez jınemedde yaprırmıs.bır gebelık olusmus sonra düsük.sımdı 5 cıyı memorıale gelmısler.hos tatlı bır cıfttı.arastırmalar sonucu memorıale karar vermısler semra hanım adına.tlf numaralarımızı aldık.bakalım hayırlısı.baska bır bayan daha vardı oda 42 ve 4 cü denemesı memorıalde hıc bırı tutmamıs.yıne devam.yanı orası ana baba günü,kan verıp cıkıp geldım.nasıl olur bılemem rabbım yardımcımız olsun
ayrıca hope yazmıs dıye yazım dedım.teksen bey ıcın o bayanın esı alman tıplı dedı yanı neden olmuyoru arastırmadılar bı daha yapalıma yoneldıler dedı.
gunaydin topic arkadaslarim? ben carsambaya kadar evdeyim esimle ev keyfi yapicaz yarin burda cok ozel bir gun kraliyet devri olucak.
annesi ogluna teslim edicek kralligi anliycaginiz milli bayrambenden ses soluk cikmazsa sakin merak etmeyin diye haber edeyim dedim
kuzum adet belirtilerin basladimi senin? ben de henuz lekelenme yok ama galiba bu ay biraz erken regl olucam ben.
vucut dilim sanki bunu soyluyor bana. yine tutturamdik bebegi yahu
niyeee , kraliçe krallığı teslim ederken ses çıkarsa kızıyor mu ?
eşin yaşadı yani bu bahaneyle ...Selcan nerde...:26: dizinin dibinde , ohh ohh misi misss
bende de lekelenme başlamadı, bu yüzden huylanıyorum ama kullandığım enfeksiyon ilaçlarından olabilir mi diye de düşünüyorum.
başka zaman ağrıdan canımı yakan göğüslerimde de yok bir şey , geçen gün az bir sızladılar ,o kadar... dokununca bile canım yanardı ama hiççç bir şey yok.
sadece biraz o da ara ara sancım oluyor ama anlamadım gitti...:26:
bekleyip göreceğiz kuzum ... bakalım neler olacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?