• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar bas ağrısının sonu hastane oldu :( bas agrim artınca ve basdonmesi eklenip dünden bu yana bir bardak su bile içermez olunca esim doktorla görüştü ve hastane yolları gözüktü bize :(
Neyse dahiliye ve jinekolojiye gore bende bebekte gayet iyi , bizimki gannam style yapiyormus ben göremedim yarı baygindim babası gormuş :) serumu yedim hem kendime ve hem eve geldim , uzandım simdi daha iyiyim :)

cok gecmis olsun puffycim..senin zip zip bebek pek bi hizli cikti ayol. Allahim sifa versin :34:

Kizlar bugun Cumartesi ev ne ısınız var bakayim , alın kocayı çıkın sokağa
Bana bakmayin ben mazeretliyim zaten ayağa kalmamıyorum dünyam donuyor

kuzum bizim evde cumartesi " geleneksel temizlik " günüdür.:37:
" kocayı alıp sokağa çıkma " günü ise pazar...:21:

yarın kısmet olursa ben gezdiririm kocamcımı yada kocamcım beni... ikisi de olur yani :9::16:

sen dinlen kuzum , iyice bir toparla kendini...sonra gezersin yine...:49:
şimdilik ben senin yerine de gezerim , sakın merak etmeee..:9:

Kizlar gunaydin ,
Bekleyen ummu , umutlu Selcan , senin pin kodunu değiştiriyorum azıcık çatlak Breezy gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler bu sabah iyi uyandım kayınvalideme kahvaltıya gidiyorum :)
Her pazar sabahı gideriz kahvaltıya bir nevi türbe ziyareti gibi :27:
Optummmmm

Kizlar gunaydin ,
Bekleyen ummu , umutlu Selcan , senin pin kodunu değiştiriyorum azıcık çatlak Breezy gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler bu sabah iyi uyandım kayınvalideme kahvaltıya gidiyorum :)
Her pazar sabahı gideriz kahvaltıya bir nevi türbe ziyareti gibi :27:
Optummmmm

tünaydınnnn puffyimm:38:

öncelikle afiyet şeker bal olsun , sağlık olsun tüm o yediklerin sana ve bebişine...:16:

hakkımda kibarlık edip azıcık çatlak demeni yüce gönüllü olmana bağlıyorum.:37:

Kahvaltıya gidecek bir kayınvaliden olması ne güzel... benim hiç olmadı...çünkü yetişemedim rahmetliye...Allah rahmet eylesin...:16:
o olmasaydı , kocamcım olmazdı:53:

benim eskden yazdığım bir forumda nickim " huysuz " du... o zaman da bir şarkım vardı... Candan Erçetin söyler hani " Gamsız hayat" .

Sormayın neden bu durgunluğum

Görmeden kuytu yaralarımı
Sormayın neden bu huysuzluğum
Bilmeden saklı duygularımı

tünaydınnnn puffyimm:38:

öncelikle afiyet şeker bal olsun , sağlık olsun tüm o yediklerin sana ve bebişine...:16:

hakkımda kibarlık edip azıcık çatlak demeni yüce gönüllü olmana bağlıyorum.:37:

Kahvaltıya gidecek bir kayınvaliden olması ne güzel... benim hiç olmadı...çünkü yetişemedim rahmetliye...Allah rahmet eylesin...:16:
o olmasaydı , kocamcım olmazdı:53:

benim eskden yazdığım bir forumda nickim " huysuz " du... o zaman da bir şarkım vardı... Candan Erçetin söyler hani " Gamsız hayat" .

Sormayın neden bu durgunluğum

Görmeden kuytu yaralarımı
Sormayın neden bu huysuzluğum
Bilmeden saklı duygularımı

Cok severim o şarkıyı ama senin su anki haline pek yakistiramadim , sende benim nese konusundaki idolümsun :)

Cok severim o şarkıyı ama senin su anki haline pek yakistiramadim , sende benim nese konusundaki idolümsun :)

:38: zaten dedim ya eskiden diyeee:40:

teşekkür ederim iltifatın için ...:17:

nickim huysuz dedim ya , nick falan değildi ...bildiğin huysuzum o zamanlar...
tıpkı şimdi bildiğin breezey olduğu gibi.. :31:
pardon acık çatlak breezey:37:

Canim ben kendimden cok hepimiz icin gittim , benim şükretmekten baska yapmak istedigim yok cunku , hope beni bir anlayabilseniz hep sen sakrak , moral verir duzeydeyim ama icim nasil bir bilseniz , korkularımı bir bilseniz.
Varya ne cocuk odası nasil olacak , neler alayım , ay sunuda yapayim , sunuda isteyeyim durumundayim , sadece saglikli olsunda beze sararım durumundayim , saglikli olsunda gerisi halledilir durumundayim.
Ben su an sadece Rabb'ime bu gune kadar geldiğim icin sukredebiliyorum baska dileğim yok ,zaten dahada istersem nankör olurum , gönlümü o biliyor kendim icin hic bir istegim yok , lokum dağıttım bir seyin karşılığı degil hepimizin ağzının tadı bozulmasın diye , dua ettim diledim Rabbim olmayanlarda versin diye, zaten kendimiz icin degil baskaları icin istedigin zaman icimiz rahat olmuyormu :)
Bende olan bana yeter Rabbim size hayirlisini versin , gönlünüze gore versin.

canim benim korkularini cok iyi anliyorum. muhtemelen biz de o mertebeye erisince aynilarini yasayacagiz. ama bunlar normal gönlünü ferah tut. bebisine can veren Yüce Rabbim onu sonuna kadar da koruyacaktir.

hehehehee :))) valla canım ben artık çok yorgunum sizleri bu enerjinizden dolayı tebrik ediyorum. benim dayancak gücüm kalmadı doasyon denicez ve artık o da olmazsa evlat edincez son kararımız bu

canim benim hayirli ugurlu olsun simdiden. bizde hafta sonu tekrar konustuk esimle sanirim sonbahar gibi biz de donasyona dogru yelken acacagiz.

Kızlar, mini tüp bebek tedavime başladım, adetin 8.günü bugün , tek yumi var, 15 mm olmuş,,, endo kalınlığı 5,2 mmm... Altın yumurta olabilir diye devam dedim ,,, herşey yolunda giderse e2 falan yani,,, ptesi opu olur..... görüşmek üzere...

altin yumurtan simdiden hayirli olsun arkadasim. bende mini tüp yaptirmistim ve yumurta kalitesi cok cok daha iyi oluyor.

kendiliğinden oluşan yumurtayı alıp dışarıda döllüyorlar.ilaç yok , iğne yok ...:49:
benim bildiğim bu kuzum ama aksi ise arkadaşımız anlatsın ,öğreniriz hep beraber:51:

mini tüp tedavisinde hormon ignesi olunmuyor. adetin 2.günü gidiyorsun ve bakiyor folikül durumuna. ben 5 gün Clomifen ictim ve arada baskilama ignesi oluyorsun. en son da catlatma ignesi ve opu oluyor. ben 3. tüp denemesi öncesinde yaptim ki biraz yumurta biriktireyim diye. 2 tane toplanmisti mini tüpte ve o yumilerden biri de blast oldu. tüp bebek tedavisindeki 3 yumurtamdan daha yüksek kalitede cikti :)

ayy çok şükür okudun mesajımızı kuzum...:16:

Tüp Bebek | Tüp Bebek Ekibimiz | Tüp Bebek Uygulamaları | Tüp Bebek İlaçları | kadın hastalıkları, gebelik ve doğum, tüp bebek, riskli gebelik, dahiliye, diş hastalıkları, estetik cerrahi, beslenme ve diyet, genel cerrahi bu sayfada anlaşmalı sigorta şirketleri var.
ben anlamıyorum ama sen de bir bak istersen , AXA sigorta yazıyor ama yabancı sigorta şirketleri arasında adı geçmiyor sanırım.
ama dilerim ki ilk sen faydalanırsın.
selcanımla benim çok içime sindi.hatta kocamcıma şimdi bu merkezden söz ediyordum.

hakkımızda hayırlısı olsun kuzum , dilerim ilk sevinen sen olursun.:38:

ben Allianz sigortasindayim ve bu özel bir sigorta ama yurtdisi ödemelerine cok sicak bakmiyorlar. ödeyebilmeleri icin tüp bebek yaptiracagim ülkenin etik kurallari ile almanya'nin etik kurallarinin birbirleriyle örtüsmesi gerekiyormus ve ne yazik ki TR'de almanya'da izin verilmeyen cok fazla sey yapilmakta. bu nedenle de ödeme olmamakta :)

basarıları ne bunların pekı. teksen bey nasılkı.

Teksen Camlibel'i yillar öncesinden taniyorum. hayatta en önem verdigi sey para. bilmem anlatabildim mi. hatta derler ki Teksen Bey'in muayene odasinda para sayma makinesi var diye. gerisini siz anlayin iste.

Selam, amh hormon testim 0.16 çıktı. 43 yaşındayım. Daha Dr ile görüşmedim. Sizce ne diyecek bana? Menepoz başlıyor derse ölürüm gibi:/ fsh 10.27 çıktı birde!

sikma canini bende 40 yasindayim ve AMH 0.2 FSH 5,36 ama hicbir doktor bana meapoz demedi. FSH 15'e kadar da tüp bebek yapiyorlar. zaten bu FSH son derece de degisken asil olan AMH ve baska hormonlar.

PUFFY: canim benim cok cok gecmis olsun. bebisin iyi olsun da sen birazcik bas agrisi ile basa cikarsin. tez zamanda tüm agrilarindan kurtulmani dilerim.

tesekkürler bayanlar ıcımı bı nebze ferahlattınız.yarın esım gelıyo o yurtdısından belkı onun yoklugu nda böle burukum.az once hastaneden geldım.mustafa acet baktı.ve sagda ıkı solda hafıf büyüyen 3 yumurtan var dedı.ıkısını kesın alırız dedı.bıraz rezervın düsük dedı.ama nasıpse hamılelık ıcın yeter.artı sansımın ne oldugunu sordum%35 dedı.artık nedım.ayrıca orada 40 yas üzerı ıkı bayanla tanıstım.bıtanesı 42 yasında amh sı 89 cok ıyı esınde ve kndısınde bı problem yok.asya yakasından gelıyo 4 kez jınemedde yaprırmıs.bır gebelık olusmus sonra düsük.sımdı 5 cıyı memorıale gelmısler.hos tatlı bır cıfttı.arastırmalar sonucu memorıale karar vermısler semra hanım adına.tlf numaralarımızı aldık.bakalım hayırlısı.baska bır bayan daha vardı oda 42 ve 4 cü denemesı memorıalde hıc bırı tutmamıs.yıne devam.yanı orası ana baba günü,kan verıp cıkıp geldım.nasıl olur bılemem rabbım yardımcımız olsun

ayrıca hope yazmıs dıye yazım dedım.teksen bey ıcın o bayanın esı alman tıplı dedı yanı neden olmuyoru arastırmadılar bı daha yapalıma yoneldıler dedı.

gunaydin topic arkadaslarim? ben carsambaya kadar evdeyim esimle ev keyfi yapicaz yarin burda cok ozel bir gun kraliyet devri olucak.
annesi ogluna teslim edicek kralligi anliycaginiz milli bayram :72: benden ses soluk cikmazsa sakin merak etmeyin diye haber edeyim dedim :37:

kuzum adet belirtilerin basladimi senin? ben de henuz lekelenme yok ama galiba bu ay biraz erken regl olucam ben.
vucut dilim sanki bunu soyluyor bana. yine tutturamdik bebegi yahu :35:

selcan okudunmu yazdıklarımı sence durum nasıl

okudum canim doktorunu bulmusun guzelim. hope73 arkadasim seni diger doktor konusunda zaten uyarmis.

heyecanini ve tereddutlerini cok iyi anliyorum ama benim tup bebek konusunda hic bir tecrubem yok maalesef.
benim ilk randevum burda 13 mayista bakalim bana ne diycekler tup bebek derlerse ben turkiye yi dusunmuyorum yani simdilik.

sen bence yoluna devam et insallah guzel haberlerle geliceksin kuzum.

tesekkürler bayanlar ıcımı bı nebze ferahlattınız.yarın esım gelıyo o yurtdısından belkı onun yoklugu nda böle burukum.az once hastaneden geldım.mustafa acet baktı.ve sagda ıkı solda hafıf büyüyen 3 yumurtan var dedı.ıkısını kesın alırız dedı.bıraz rezervın düsük dedı.ama nasıpse hamılelık ıcın yeter.artı sansımın ne oldugunu sordum%35 dedı.artık nedım.ayrıca orada 40 yas üzerı ıkı bayanla tanıstım.bıtanesı 42 yasında amh sı 89 cok ıyı esınde ve kndısınde bı problem yok.asya yakasından gelıyo 4 kez jınemedde yaprırmıs.bır gebelık olusmus sonra düsük.sımdı 5 cıyı memorıale gelmısler.hos tatlı bır cıfttı.arastırmalar sonucu memorıale karar vermısler semra hanım adına.tlf numaralarımızı aldık.bakalım hayırlısı.baska bır bayan daha vardı oda 42 ve 4 cü denemesı memorıalde hıc bırı tutmamıs.yıne devam.yanı orası ana baba günü,kan verıp cıkıp geldım.nasıl olur bılemem rabbım yardımcımız olsun

ayrıca hope yazmıs dıye yazım dedım.teksen bey ıcın o bayanın esı alman tıplı dedı yanı neden olmuyoru arastırmadılar bı daha yapalıma yoneldıler dedı.

umarim yumurtalarin hepsi iyi gelisir ve döllenir güzel haberlerini bekliyoruz.

gunaydin topic arkadaslarim? ben carsambaya kadar evdeyim esimle ev keyfi yapicaz yarin burda cok ozel bir gun kraliyet devri olucak.
annesi ogluna teslim edicek kralligi anliycaginiz milli bayram :72: benden ses soluk cikmazsa sakin merak etmeyin diye haber edeyim dedim :37:

niyeee , kraliçe krallığı teslim ederken ses çıkarsa kızıyor mu ?:9:

eşin yaşadı yani bu bahaneyle ...:21: Selcan nerde...:26: dizinin dibinde , ohh ohh misi misss:9:

kuzum adet belirtilerin basladimi senin? ben de henuz lekelenme yok ama galiba bu ay biraz erken regl olucam ben.
vucut dilim sanki bunu soyluyor bana. yine tutturamdik bebegi yahu :35:

bende de lekelenme başlamadı, bu yüzden huylanıyorum ama kullandığım enfeksiyon ilaçlarından olabilir mi diye de düşünüyorum.
başka zaman ağrıdan canımı yakan göğüslerimde de yok bir şey , geçen gün az bir sızladılar ,o kadar... dokununca bile canım yanardı ama hiççç bir şey yok.:50:

sadece biraz o da ara ara sancım oluyor ama anlamadım gitti...:26:
bekleyip göreceğiz kuzum ... bakalım neler olacakk:37::1:

niyeee , kraliçe krallığı teslim ederken ses çıkarsa kızıyor mu ?:9:

eşin yaşadı yani bu bahaneyle ...:21: Selcan nerde...:26: dizinin dibinde , ohh ohh misi misss:9:

bende de lekelenme başlamadı, bu yüzden huylanıyorum ama kullandığım enfeksiyon ilaçlarından olabilir mi diye de düşünüyorum.
başka zaman ağrıdan canımı yakan göğüslerimde de yok bir şey , geçen gün az bir sızladılar ,o kadar... dokununca bile canım yanardı ama hiççç bir şey yok.:50:

sadece biraz o da ara ara sancım oluyor ama anlamadım gitti...:26:
bekleyip göreceğiz kuzum ... bakalım neler olacakk:37::1:

benim gogusler cok fena cok dokunamiyorum bile kasiklarimda hafif bi agri oluyor arada. hepsi cok bilindik belirtiler zaten her ay rutin olarak yasananlar.

kiz yoksa bebegi tutturdun mu sen naptin :44:

duova senden nbr kuzum?

selcankerem, ne güzel dinlen bir güzel hava durumu iyiyse cik dolas burasi hafta sonu soguktu cikmadik bir yere oturduk evde
tv izledik arada burayada bak ama ihmal etme bizi:1:

breezey,neler yapiyorsun arada bakiyorum aksamlarida buradamisin diye ilaclarin bittimi hala o akintin oluyormu sormadim kac gündür kusura bakma umarim iyisindir.

selam arkadaşlar mayısa az kaldı ben mayısta gitmiyeceğim neden derseniz boğazımda enfeksiyon var onu çözmeliyim artı para durumunu ayarlamamız lazım geçen ay spor yapıyodum yediklerime dikkat ediyodum sonra ara verdim tekrar şiştim hiç yoktan bir beden düşsem çok süper olcak kiloluyum hala velevki tuttu 87 kiloyum hamilelikle bir sürü kilo alcam korkuyorum sonra o kilolar üstüme daha beter oturursa diye ne yapmalıyım bilmiyorum

Kizlar iyi haftalar :))
Size bir selam vereyim dedim birde simdi kasim annelerine bakayim sonrada biraz ev toplayayım :)
Kendinize iyi bakın :)

Back