Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bakmam mi hic? bi eksiklik oluyor uzerimde yoksa zaten.
hafta sonu guzeldi burda guzel gecti esimle tadini cikardik ne yalan soyleyim. ama bugun yagmur var esim yagmurlu havalarda cok uyur beyfendi hala kalkmadi

sende belirtiler basladim canim?

benim gogusler cok fena cok dokunamiyorum bile kasiklarimda hafif bi agri oluyor arada. hepsi cok bilindik belirtiler zaten her ay rutin olarak yasananlar.

kiz yoksa bebegi tutturdun mu sen naptin :44:

duova senden nbr kuzum?

yaa kuzumm nasıl tutsun o bebek ( Rabbim olsun dediyse o başka tabii ) enfeksiyondan yaşamaz gelişemez dedi doktorum..
Tabii ben tıp dünyasını bu yolla alt üst edeceksem neden olmasın
beklemekten başka yolumuz yok kuzum... şurada kaldı 3 gün kabaca...:18:

kuzum duovam , ben iyiyim sen nasılsın...
kraliçenin günü varmış , menüyü bekliyorum...kısır,mercimek köftesi , patates salatası falan varsa gelirim belki..
alınır şimdi gelmezsem...

iyiyim çok şükür , pembe renkli akıntım kesildi... ağrılarım da kalmadı . ama regl günüme yaklaşırken gelen lekelenmelerim de olmadı.
sanırım ilaçlardan , bekleyip duruyoruz.
bir garip hal içindeyim yani .. havalardan galibaa

gec olsun guc olmasin canim once kendi sagligin bunu unutma.

Kizlar iyi haftalar :))
Size bir selam vereyim dedim birde simdi kasim annelerine bakayim sonrada biraz ev toplayayım :)
Kendinize iyi bakın :)

İyi haftalar Puffy68 kolay gelsin canım çok sıkkın acayip stresliyim herkes boşver kiloyu yap bebeğiyi sonra veririsin diyolar sizcede öylemi yapmalıyım?

bakmam mi hic? bi eksiklik oluyor uzerimde yoksa zaten.
hafta sonu guzeldi burda guzel gecti esimle tadini cikardik ne yalan soyleyim. ama bugun yagmur var esim yagmurlu havalarda cok uyur beyfendi hala kalkmadi

sende belirtiler basladim canim?

Bizim beyefendide uyuyor hala dün gece calismadi ama, alismis calismadigi zamanda erken uyumuyor,yok canim daha baslamadi belirtiler 2 gün öncesi baslar arada gögüsler hassaslasirdi daha evvel simdi oda yok bekliyorum.

ben tuhafiz diyince de bana kiziyorsun al iste bizden tuhaf var mi bi bak etrafina

Bizim beyefendide uyuyor hala dün gece calismadi ama, alismis calismadigi zamanda erken uyumuyor,yok canim daha baslamadi belirtiler 2 gün öncesi baslar arada gögüsler hassaslasirdi daha evvel simdi oda yok bekliyorum.

ben tuhafiz diyince de bana kiziyorsun al iste bizden tuhaf var mi bi bak etrafina

değilizzz... tuhaf olan onlar

duovada da başlamamış, o da mı tuhaf yani...:44:
havalardannn havalardannn...

çalışmıyorsa uyumasına izin verme duovammm , ben öyle yapıyorummm

cok stres yapma sakince düsün önce kararin netlesir. kilo problem yapiyorsa kan degerlerini vs.etkiliyorsa? bebek yapmak icin sorunsa? kendini iyi hissetmiyorsan sorundur biraz ertele olmazsa ama, bu cok uzamasin beslenmeden cok kismakta kötü yumurta kalitesi icin,en azindan ekmegi,yagi,sekeri vs.azalt uzun yürüyüslerle falan en iyisi yinede iyi düsün.

Haklısın önce gidip devlet hastanesine kan değerlerime bir baktırayım. Öyle engel olcak bir durum yoktur sanıyorum. Bu tamamen benim psikolojimle ilgili bir durum.Şişmanlıkla başlayan bir gebelik istememem ve sonrası alacağım kilolarla ilgili endişelerim olsa gerek.Boğaz enfeksiyonum var onu için KBB gideceğim sanırım antibiyotik verecek o enfeksiyon yok olmadan bu işleme başlamak risk olur diye düşünüyorum.
Ekmek 2 aydır tüketmiyorum Şeker sadece tatlı gıdalarda keklerde pastalarda falan oda çok sık değil çayımı kahvemi şekersiz kullanıyorum ama şekerli şeylere acayip düşkünüm adet dönemimde durduramıyorum kendimi Tuz eşimle ve bu sene itibariyle azaltık yağı yemeklerde zaten kendimi bildim bileli az kullanırım 15 gün yürüyüşler düzenliydi ama sonrasın aksatmalar yaptım ama tekrar devam başlıyacağım
Uyku problemim var gece yarılarına kadar oturuyorum onu halletmeliyim artık vücudum kaldırmıyor uyku düzensizliğimi çok acil çözmeliyim kilo aldığımı farkettim

Duova 'cım bu ay çok aşırı oldu hem yürüyüşü aksattım hemde doğum günüm dü pasta börek yedim artık çevremde iki kişinin daha doğum günüydü onlardada yedim ben az yiyim az tabağıma alayım durumu yok tatlı olunca akan sular duruyo allah ne verdiyse bildiğin pis boğaz bu 87 kiloyuda zaten böyle yaptım 8 senelik evliyim evlendiğimde 60 kiloydum 1.72 boyum evlenince işi bıraktım ev hanımı oldum herşey bitti resmen bolon oldum yuh bana çok kızıyorum kendime çocuk meselesinide böyle çok uzattım kilo vercem öyle yapcam diye yine aynısını yapıyorum bunu anladım size yazınca bence ben ne olursa olsun bu çocuk işi çözmeliyim

Tv'de izledim kilo problem ama, kan degerlerini bozmamissa diyor sagliksiz insan sayamayiz diyor,yinede zayiflamayin demiyor tabii en ideal kiloda kalmaliyiz diyor.uyku düzenini ayarladigin zaman, beslenmende psikolojinde düzene girer basarirsin hic takma kafaya sorununu biliyorsun ve farkindasin bu yeterli bence tatliya bende dayanamiyorum. birde hava soguktu cok yürüyemedim artik yürümeye baslarim benimde bir kac kilo fazlam var ama sorun yapmiyorum.kulak burun bogazdan bende cok cektim sünizit olmustum,
simdi cok iyiyim sende erteleme bir an evvel git doktora tüm sIkItIlarin gecer umarim.

kuzum biraz once bana da sormussun lakin duovam guzel ve net cevap vermis zaten. kilo gebe kalmana engel teskil edebilir bide bu stresle zaten olucagi varsa da olmaz. masallah boyun cok guzel eminim ki sende cok guzelsindir. duovamin soyledigi gibi once biraz kilo vermeye calis hormonlarin etkilenmesin tahlillerini yaptir. sonra da ver elini tupbebek.

kilo takintisi bende de var kiloli bi insan degilim ama esim yanima geldikten sonra kilo aldim sporu biraktim bi kadin olarak iyi gorunmek istiyoruz lakin bazen istediklerimize ulasmakta zorlaniyoruz.

Sizlerle burda yazışmak iyi geliyor kendimide görmüş oluyorum yazdıklarımla...Canım tavsiyelerin için teşekkürler.Evet sorunlarımı biliyorum çözümünüde biliyorum ama neden çözemiyorum bukadar iradesizmiyim diye kendime söyleniyorum.Geçmiş olsun bu arada sinüzit bende var başağrısı yapıyo berbat doktor bir sprey verdide allaha sükür birdaha okadar kötü ağrılar çekmedim senin gibi birkaç kilo fazlam olsa onu veririm de ben 15 kilo falan vermem lazım en azından o bende çok stres yapıyo hep şişman olsaydım bu kadar koymazdı inceciktim böyle olunca kendime baktıkca canım sıkılıyo kıyavet almakta sorun yaşıyorum berbat bir durum

değilizzz... tuhaf olan onlar

duovada da başlamamış, o da mı tuhaf yani...:44:
havalardannn havalardannn...

çalışmıyorsa uyumasına izin verme duovammm , ben öyle yapıyorummm

o da tuhaf belki nirden biliyon

saka yapiyorum canim bence de bu bahar ayi hepimizi cok etkiledi.

burda ordek yavrulari ciktilar ay bi tatlilar ki anlatamam. dun dusundumde demekki nisan ayi bu yuzden dogurganligin artigi bi donem.

canlar ben simdilik cikiyorum hepinizi opuyorum sap sup

Canım çok saol beni anlayan insanlarla konuşmak çok iyi geldi iltifatında çok güzel geldi çok saol yarın yürüyüşlere başlıyacağım allah nasip ederse 5 kilo versem kardır diyorum kendimce doktor kilolusun kilo ver falan demedi mayıs adetimde çağırdıya hemen işlemlere başlıyacakya bende gitmeyeyim diyorum zaten parada yok şuan bu aralıkta sıkı tutsam biraz hallederim gibi geliyo hayırlısı bakalım

evet burada yazismak, benim icinde iyi oluyor benimde gecti bas agrim olmuyor uzun zamandir ama ne cektimm :44:veremiyorsanda kilo takmayacaksin kafaya moralin iyi olursa, hepsi cözülür sok diyetler falan sakin yapma yumurtlamada sorun yasabilirsin.

ay aynen öyle şimdi şarkı söylemeye başladım keyfim yerine geldi ayyyyyyyyyyy çok dertliyim çok çok çok dertliyim çok
çözcem ya çözcem ben bunu söz kızlar çözcem şok diyet yapmam canım biliyorum daha fazla geri dönüşümü oluyo tatlıdan uzak dursam yürüyüşe devam etsem yeter

Haydi hepimize iyi günler Çalışanlara kolay gelsin biz ev hanımlarına allah kolaylık versin hep aynı iş sonuç hep aynı üfffffffffff
Kilolarda gitcek bebişde gelcek okadarrrrrrrrrrr hepinizi öpüyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…