Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım fsh düşmesine çook sevindim benimde fsh yüksek canım..hayıt ve aslan pençesi çay olarak içemiyorum kapsül olarak nerden buldun canım...bende kullnmak istiyorum eczanedenmi aldın canım..

İnternetten buldum.Şifa market Zeynep Hanımla irtibata geçebilirsiniz adımı verin çok ilgililer.Hatta bugünde yeni bir ürün aldım.
Memnun kalırsınız inş.Allahım şifalar versin.

canım fsh düşmesine çook sevindim benimde fsh yüksek canım..hayıt ve aslan pençesi çay olarak içemiyorum kapsül olarak nerden buldun canım...bende kullnmak istiyorum eczanedenmi aldın canım..

Bende önce aktardan tohumunu alıp çay yapmıştım boğazımı yaktı içemedim.İçimede sinmedi.Ezip içilmesi gerekiyormuş.
Sonra araştırırken bu siteyi buldum.Memnun kaldım.Tavsiye ederim.

Sen benim için günün iyi haberisin, Allah ne muradın varsa versin. Benim de FSH 11 çıktı Aralık ayında. Gebelik elde etmekte zorlanırsın demişti doktorum. Dün yanındaydım daha. Neyse, hemen başlayayım, bir dahaki görüşmemizde söylerim ben de. Sen bilmiyon, ben biliyom derim Yumurta için benim vazgeçilmezim, çörekotu yağı, bal, yoğurt. Rahim için tarçın, bal, sakız. Dedim ya dün doktordaydım. Uzun bir aradan sonra nihayet çift taraflı yumurtalarım gelişmiş. Periyoduma daha var. Demek ki neymiş, biz isteyince bazı şeyleri düzeltebiliyormuşuz

Peki sizin tam olarak nedir sıkıntınız Fsh yüksekliği ve yumurta rezerv azlığımı?
Doktora demeyin sakın :) Ters tepmesin.
Yumurta azlığı içinmi kürü uyguladınız , detay yazarmısın ltf tam karışım ölçüleri ve kullanım şeklini?
Herkes deneyimlerini paylaşırsa doktorada gerek olmayacak :)

İnş.olacak düşecek arkadaşım.İnançla yaptıktan sonra oluyor.

Valla, buradaki doktorum iyi bir bayan, biz yaşlarda. Benim için hevesli de. Yumurta tedavimi farketti hemen. Ondan dedim. Tüpçüye söylemem, o biraz daha resmi
Benim çocukluk yıllarımdan beri (12 yaşımda adet gördüm.) devam eden akıntı ve kaşıntı sorunum vardı. Orta kulakta da 9 yaşımdan beri sorun var. İlk söylenen çok fazla antibiyotik kullandığım için mantar oluştuğu idi. Uzun süre tedavi olamayan iltihap rahim duvarlarını bozarmış. Ayrıca evlendikten sonra kist çıktı.(34 yaşımda evlendim) Ayrıca Pap smear pozitif geldi biyopsi yapıldı, CIN1 tespit edildi. Doktor kanser başlangıcında CIN 1 çıkar, sen korun dedi. O dönemlerde uyguladım. İlk muayenemde yumurta görememişti, bu perhizden sonra boncuk gibi yumurtaların olmuş demişti. Ağzının suyu akıyordu konuşurken Ama korunurken kullanamadık o boncukları. Sonra taşındık vs. Kasım ayında tüpe başlayacağımız zaman rezervin azalmış dedi doktor. (Tüpçü olan) Sigara da kullanıyordum. Ona bağlamıştım hemen. Sonra burada rahim filmi için gittiğim bayan, polip yakaladı. Filmde de perde gördü tüp doktoru. Ocak ayında temizledi içeriyi. Şubatta ilaçlardan kist oluşmuş dedi, bu ay kısmet.
Tarifler kolay.
1 kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı, 2 - 3 tatlı kaşığı bal. yemekten yarım saat önce. Günde 3 defa. Sabah ilk yediğin şey olsun. 2 tatlı kaşığı bal, çeyrek çay kaşığı tarçın. Karıştır, şekersiz sakızı batır batır çiğne. Sabah 10:00, öğleden sonra 15:00 iki kere. Bitene kadar çiğne. Hemen ağzını çalkalama, tarçın dişetlerinden emilsin biraz. Diş sağlığına da faydası oluyor bu arada.
Ben bu kürleri uygularken kırmızı et, şarküteri ürünleri, yoğurt ve bal dışında hayvansal gıda tüketmedim. 6 gün. 7. gün her şeyi yedim. Bir de kahvaltıdan önce 1 avuç çekirdekli kara kuru üzüm yedim. Aralarda ceviz, fındık atıştırdım. Kahvaltıdan ve akşam yemeğinden 1 saat kadar sonra soğan suyunu içebilirsin. 1 ay bu şekilde. 2. ay yoğurtlu karışımı öğlen yeme. Günde 2 olsun. 15 gün ya da 1 ay da böyle devam et, akşamı iptal et. 1 ay veya 15 gün sonra 2 günde 1, 15 gün sonra haftada 2, 15 gün sonra haftada 1 devam et. Ben o kadar uzatamadım açıkçası. 1,5 yapabildim. Ama kendimi 18 lik gibi hissetmeme yetmişti. Eşim de memnundu

kizlarrr doktorla biraz once gorustum igneleri kesti.. tedavideki altinci gunya ne ilac nede igne kullan dedi.. cumartesi tekrar muayeneye gel tedavin devam ediyor dedi.. igneler doktorun istedigi neticeyi vermemis.. tedaviyimi kestiniz dedim hayir cumartesi gel dedi belkide cumartesi kesecek.. birazda teselli etti.. bu doktorun teknigi degisikmis yarida alti yumurtayla kesene raslamamistim.. bu ayy yatti galiba bu iss

bir bildigi vardir...:44:

Ben iki yumurta ölçtürdüm diye seviniyorum. Bi sakin ol ayol
Belki yumurtaların güzel, ümit verici. Bozmak istemedi iğneyle, ilaçla. Ama iğne bağımlılık yaptı dersen bilemem

Ben iki yumurta ölçtürdüm diye seviniyorum. Bi sakin ol ayol
Belki yumurtaların güzel, ümit verici. Bozmak istemedi iğneyle, ilaçla. Ama iğne bağımlılık yaptı dersen bilemem

:)) canım iğne ilaç tedavi hepsi bağımlılık yaptı inan yıllardır ol ol.. vücut tedavisiz kalamıyor:))
ben tam tersi düşündüm hemşirede doğruladı gibi.. yumurtaların Aret beyin istediği cevabı vermemiş dedi.. arkadaşımdanda duymuştum Aret bey yumurta gelişimi çok iyi değilse kesebiliyormuş bazen.. belkide benim tedavimi bu ay kesti.. cumartesi anlarım artık ama inan şu anda tedavi modundan tamamen çıktım hayatım:))
eve gelirken sigara bile alıp içtim kaç hafta sonra.. hatta eşimle bile barıştım.. çok üzgün değilim çok değişik süreçlerden geçtim tedavilerde artık ağlamıyorum pek canım duyarsızlaştım galiba oysaki geçmişteki adım sulu gözdü:))
hayırlısı artık..

Sigara ne kız. Dıt. Hııı Ben başlarsam bırakamam bir daha. İstediğinde bırakabiliyorsan bi tane de benim için yak. Şöööyle 5 tur atsın içerde. Ooooohhhhhh, mis
Eşinle arayı düzeltmene çok sevindim. Gereksiz geliyor aslında eşler arası uzaklıklar. Hayat yeterince zor ve bunalımlı olabiliyor. Birbirine yaslanıp güçlenmek varken... Evliliği iki kişinin ortak bir karaktere bürünüp bütünleşmesi diye düşünürdüm hep. Fazla mı romantikmişim ne? Tadını çıkar vallahi.
Sulugözlü benim de lakabımdı bir ara

Zanork, aklın hiç Ankara'da kalmasın arkadaşım. Ben sırasıyla; Gen-Art, Anatolia, Gürgan Klinik, Maya, Hrs hepsinde denedim. Zihniyet nereye gidersen git aynı, ticari. Bence kısmet, olacaksa her yerde oluyor. Ankara'da biraz palazlanan dr.lar hemen İstanbul'a kaçıyorlar, orada pazar payı çok daha büyük. Ben de İstanbul'da denemeyi istedim ama tedavi süresince orada kalmak lazım, işten izin almak zor vs. vs.

Canım sen, çok iyi anlıyorum, ben de dün negatifi aldıktan 5-6 saat sonra hayatıma yön vermeye devam ettim. Ancak doktorunu beğendim. Çünkü gelişimine bakmadan ya da dikkat etmeseydi daha sonraki süreç daha da yıpratıcı. Bak kalitesini arttırmak için herkes birşeyler yapmış bu arada bunlardan da denersin.Ben de tüp bebek tedavisi sırasında eşimle çok tartışıyordum. Beni anlamıyorsun diyordum.Bir de biz yeni evliyiz. 1. senemiz 3 ay önce bitti. Ama evlendikten 6 ay sonra tüp bebek tedavilerine başladık. Zamanla o da bu sürece alıştı bende sakin olmayı öğrendim.Bu aslında duyarsızlaşmak değilde,olayın farkında olmak ...Önceleri kendimi suçluyordum.Şimdi bundan vazgeçtim

Herkese Günaydın bu arada .Tabii siz uykunuza daldınız ama burada saat sabahın 7:40 ı. Eşimin sabah erken işi vardı . Bende onunla kalktım birlikte kahvaltı ettik. Burada kış mevsimi başlama aşamasında yani yazın son günleri. Sıcaklı 20-25 arasında siz bahara girerken ben sonbahar kışı yaşayacağım. İki gündür yağmur var. Ve güneşsiz bir hava.

Bu arada evden çıkmamız gerekiyor. Bu yüzden bugün internettten ev arayacağım.Dün negatif haberinden sonra birde bu çıktı.. Herşeyde bir hayır var diye boşa denmiyor. Bu arada dün akşam periyodumda başladı.

İnternetten buldum.Şifa market Zeynep Hanımla irtibata geçebilirsiniz adımı verin çok ilgililer.Hatta bugünde yeni bir ürün aldım.
Memnun kalırsınız inş.Allahım şifalar versin.

canımcığım sağolasın şimdi inceliycem yazdığın siteyi....inş bende fsh düşürebilirim..fsh yüzünden adetlerimde çok düzensizleşti..senin adetlerin düzenlimi canm..

Sevilko ve Zanork arkadaslar cok tesekkurler tam ihtiyacim olan ve aradigim bilgileri verdiniz sagolun indallah hersey gonlunuzce olur.yalniz hayit otu ve adlanpencesi kapsulunu bugun bircok yerde sordum bulamadim galiba internetten almak gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…