Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hic Lenfosit asisi diye birsey duydunmu? ben bunu arastiriyorum. Baska bir forumda bundan bahsedenler var. Belkide bagisiklik sistemimizde birseyler var. Bence bu noktada arastirma yapmak lazim diyorum. Kan pihtilasmasi, bagisiklik testleri bunlara bakacagim ben. Yoksa hicbir doktor sonuna kadar arastirmayacak. Belkide cok basit bir sebep kim bilir?

duymadım ole bırsey bende arastırayım.cunku benımde kafamda soru ısaretı bu kadar ıyı embrıoyu vucut neden kabul etmıyor 4 keredır.kan pıhtılasma vs yptırdım ben temız bır sorun yok

Kızlar sizde bana iyi geliyorsunuz :)
Burada ne günlerim oldu umutlu umutsuz mutlu mutsuz Rabbim beni cok bekletmedi inşallah sizide fazla bekletmez
Yeni tedavimde sizden destek bekliyorum
2. Bebeği doğurmak alısalis ile bizim hayalimiz :)

Sizi okuyorum da çok mutlu oluyorum. İnşallah hiç beklemeden yeniden anne olursunuz.

Zeynep Alya'yı sevgiyle öpüyorum

sizlerle paylaşmak istedimmmm... bugün benim doğum günümmm.. ve evlilik yıldönümümmm... kocam iki günü bir araya getirdi... ne şanslııı....:51::51::51::51::51:

kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama ne yazık ki cevap yazamıyorummm... cmasın bizi toplamasını bekliyorum sabırsızlıkla:52::52::52::52: ya da bir gece herkes uyurken evde sabahlayıp yazacağım sizlere bol boll...

bir sürü yeni çıtır arkadaşımız olmuşşş... çıtır kızlar hoşgeldinizzz.... ve benim çıtır can dostlarımmm... sizleri çoook özledimmm...

bu kadar yoğunluktan sonra müdürüm izin verdi.. az sonra işten erken çıkacağımmm. malummm...:17::17::17::17::17::17: ama içim kıpır kıpır ve bunu siz dostlarımla paylaşmak istedimmm... hepinize :54::54::54::54::54::54::54:

gunaydin arkadaslar..hugun idrar testi yaptim negatif kan testimi hastanrye biraktim persembe sonucu yazarim
ıdrarda cikmamasi normamis ama gogus sisligi disinda hic belirti hissetmiyorum
umudum zayiflamaya basladi.:43:

kaçıncı gundesın geç tutunma oldu mu beta hcg geç salgılanır geç idrara geçer .takma kanda kı önemlı

sizlerle paylaşmak istedimmmm... bugün benim doğum günümmm.. ve evlilik yıldönümümmm... kocam iki günü bir araya getirdi... ne şanslııı....:51::51::51::51::51:

kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama ne yazık ki cevap yazamıyorummm... cmasın bizi toplamasını bekliyorum sabırsızlıkla:52::52::52::52: ya da bir gece herkes uyurken evde sabahlayıp yazacağım sizlere bol boll...

bir sürü yeni çıtır arkadaşımız olmuşşş... çıtır kızlar hoşgeldinizzz.... ve benim çıtır can dostlarımmm... sizleri çoook özledimmm...

bu kadar yoğunluktan sonra müdürüm izin verdi.. az sonra işten erken çıkacağımmm. malummm...:17::17::17::17::17::17: ama içim kıpır kıpır ve bunu siz dostlarımla paylaşmak istedimmm... hepinize :54::54::54::54::54::54::54:

Demek sende Kova burcusun, memnun oldum.

Sevdiklerinle ve bol bebekli bir ömür diliyorum sana

canim benim cok sagol hepimizin birbirimizin dualarina ihtiyaci var.
bende senin minik alya'ni gordum. Allahim nasil birsey kucuk prenses oyle masallah subhanallah. melteme rica etmistim o da fotosunu yolladi sagolsun. o kadar cok merak ediyordum ki. umarim kizmamissindir arkadasim. Allahim sana esine ogluna bagislasin.

bana da farkli hic birsey uygulanmiyor. hatta ne zaman kontrole gitsem ne yasim tekrar one getirildi ne de baska bisey. tek bir negatif uzucu soz laf duymadim.

kuzum insallah Rabbim alya'miza en kisa zamanda bi kardes verir. ben cok bekleme derim biran once basla tedavine.
bizde kismet olursa ikinciyi hemen dusunuyoruz saglikla bi dogum yapayim. ama bilindigi uzere benim tupbebek korkum var. yani tupbebek dusunmuyoruz yine. Allahim verirse tabii insallah yine dogal istiyoruz.

cmas seni cok merak ettim whats apptan msj attim ama gitmedi neden bilmiyorum. okudugum kadariyla en son degerin super cikmis. bu yazimi gorup bana donersen cok sevinirim.

duova ummu guzbahar alisalis miranda nevser zeytunn acmila ve tum diger topik arkadaslarim hepinize selamlarimi sevgilerimi yolluyorum. Rabbim tez zamanda mucizelerinize kavusturmasi dilegiyle....
Hosgeldin selcancim iyi oldugunu duydukca mutlu oluyorum . inşallah hersey hep yolunda gitsin.sevgiyle kal.

Arkadasim nice guzel yaslarin olsun.saglikla huzurla bol bebisli inşallah. Bende bulusturulacagimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Doğum ve evlilik günün kutlu olsun. Sen de onun doğum gününde doğum yap, nispet olsun :34:

canimcigimm iyikii dogdunn ve esinleee nice seneleree.. yeni yasinnn bebisinii sanaa getirsinnn... kocamann optummm

Ara ara bakıyorum bur sürü yeni anne adayı var
Umarım yeni denemeler icin umut oluyordur tüm hamisler
Bu arada özet geceyim
Bir arkadas sormuş nerede tedavi oldugumu Memorial sisli doktorum Aynur ve Nur Hn ben Semra Hn ile görüşmedim hiç gerekte duymadım kafası kalabalık doktor ile tedavi zordur her zaman
Hiç kur yapmadım troid problemim yüzünden
Sadece Qenzim 10 vitamini ve balık yağı kapsülü kullandım
Yasımı görüp hamile kalamazsın diyen doktoralara da kızımın pembe totosunun opturecegim özellikle yumurtalarımı çürük domatese benzeten birine :)
Zeynep Alya yi sorarsanız cin cin oldu bizi parmağında oynatıyor
2 ay sonra 46 olacağım ve esim tekrar tüp denemesi yapalım diyor bende daha erken 47 de yapacagım diyorum ciddi ciddi düşünüyorum

Not tüm hamileleri tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin
SELCAN KEREM canım özellikle aklimdasin duamdasin
selam... inanamadım yine okudum.. troid problemi bende de var..42 yaşımdayım..tüp bebek denemesi ve kızım Alya 4.5 yaşında.. ben 2 . çocuğu istiyorum ama yaşımdan dolayı çekiniyordum... akşam akşam ne iyi oldu bu mesaj...naaapsam acaba??? ..

Selcancim whatsapp i yeniden yukkemem gerekiyormus...ama yeterli depolama alanim yokmys dalan felan..bugun cok yogundum..telefonumy bile sarj edemedim...simdi dinleniyirum..sevgili arkadaslar bugun cok agladim...sigortada bir isim vardi. (Isle ilgili).orda sef kadin beni cok uzdu....o kadar cok agladim ki....hala mutsuzum kendime gelemiyorum....cuma gunu 613.93 idi...sizler bana hep moral verdinz.Allah razi olsun hepinizden....Bugun bir kese bile gormek biraz rahatlatmisti beni...acikcasi ben dis gebelikten korkuyordum....Tamam belki dis gebeligi eledik diyelim..(cok sukur tabi) peki hersey yolunda mi? Herseyin yolunda gitme umudum var mi hala? Bilmiyorum....bhcglerim dusuk..transferin 28.gunu dundu...transferden sonra dort hafta gecmis....bebegimin 6 haftalik olmasi gerek...aslinda belki de degil....cunku transfer gunu durup dururken dollenmis bir minik embriuom vardi hatirladiniz mi.? Acaba o mu .?hadi bosverelim simdi bunlari da anlatayim dr.ziyaretimi...bir arkadasimiz vvar..bugun bebisin kesesini onda gorduk...5+ 4 gunluk dedi...olcumlere gore...biliyorsunuz bhcg degerlerim dusuk seyretti hep..dun 1244.11 di..ama cumadan sonra ucuncu gun degeri bu...

Arkadaslar asagidaki yazdiklarimi bakalim cozebilecek misiniz.?... telefonla yazmak zor...yazdiklarim birbirine girmis..ama siz anlayin xani artik...hepinize sevgilerimle

Selcancim whatsapp i yeniden yukkemem gerekiyormus...ama yeterli depolama alanim yokmys dalan felan..bugun cok yogundum..telefonumy bile sarj edemedim...simdi dinleniyirum..sevgili arkadaslar bugun cok agladim...sigortada bir isim vardi. (Isle ilgili).orda sef kadin beni cok uzdu....o kadar cok agladim ki....hala mutsuzum kendime gelemiyorum....cuma gunu 613.93 idi...sizler bana hep moral verdinz.Allah razi olsun hepinizden....Bugun bir kese bile gormek biraz rahatlatmisti beni...acikcasi ben dis gebelikten korkuyordum....Tamam belki dis gebeligi eledik diyelim..(cok sukur tabi) peki hersey yolunda mi? Herseyin yolunda gitme umudum var mi hala? Bilmiyorum....bhcglerim dusuk..transferin 28.gunu dundu...transferden sonra dort hafta gecmis....bebegimin 6 haftalik olmasi gerek...aslinda belki de degil....cunku transfer gunu durup dururken dollenmis bir minik embriuom vardi hatirladiniz mi.? Acaba o mu .?hadi bosverelim simdi bunlari da anlatayim dr.ziyaretimi...bir arkadasimiz vvar..bugun bebisin kesesini onda gorduk...5+ 4 gunluk dedi...olcumlere gore...biliyorsunuz bhcg degerlerim dusuk seyretti hep..dun 1244.11 di..ama cumadan sonra ucuncu gun degeri bu...

cmas lütfen bebişin için üzülme çok hassasın biliyorum ama dayan canım sabret o bebek geliyor allahın izniyle..ters bir şey olsa değerin neden yükselsin..sakin ol relax canım sana ters davrananları sallla gitsin hiç bir şey şu an senden bebeğinden daha önemli değil unutma..

Puffycim yazdiklarini sevgiyle umutla okuyorum.....guzbaharcim dogum gunun kutlu olsun. Evlilik yildonumunuzu kutlarim....sonsuza dek mutluluklar dilerim....

cmas lütfen bebişin için üzülme çok hassasın biliyorum ama dayan canım sabret o bebek geliyor allahın izniyle..ters bir şey olsa değerin neden yükselsin..sakin ol relax canım sana ters davrananları sallla gitsin hiç bir şey şu an senden bebeğinden daha önemli değil unutma..
Ummucum canim arkadasim....bugun hep kendime ayni seyleri dedim...hatta korktum..dusecegi yoksa bile bu kadar aglamakla ona birsey yapacagimdan korktum...birsey olmus mudur ha.? Bugun ben ona zarar vermis olabilir miyim ... zaten korkuyorum .....bi de bugun neden agladim ki....ama hala cok mutsuzum....offfff....yarin yine test yapcam...ama neden dusuk seyrediyo....dis gebelik degilmis ohhh cok sukur....simdi de kimyasal dusuk mu olur.. bos gblk mi olur...kromozomal anomalilik mi ....neden dusuk yaaaaa....... agliyorum....bir aydir tuttum tuttum kendimi....ama artik tutamiyorum

canım ağlama,sakin olmaya çalış..belki de hormonlardan dolayıda birazcıcık hassas olma durumu var sanırım... , ama sakin olmaya çalış..bol bol derin nefes al, bol bol su iç,sevinmelisin hamilesin,bu kadar çabanın karşılığını inşallah göreceksin...

Ummucum canim arkadasim....bugun hep kendime ayni seyleri dedim...hatta korktum..dusecegi yoksa bile bu kadar aglamakla ona birsey yapacagimdan korktum...birsey olmus mudur ha.? Bugun ben ona zarar vermis olabilir miyim ... zaten korkuyorum .....bi de bugun neden agladim ki....ama hala cok mutsuzum....offfff....yarin yine test yapcam...ama neden dusuk seyrediyo....dis gebelik degilmis ohhh cok sukur....simdi de kimyasal dusuk mu olur.. bos gblk mi olur...kromozomal anomalilik mi ....neden dusuk yaaaaa....... agliyorum....bir aydir tuttum tuttum kendimi....ama artik tutamiyorum

Canım üzme kendini. Sen üzülürsen bebişinde üzülür. O yüzden hep mutlu ilki oda karnında mutlu olsun. Senin bebişin yolda artık annesinin kollarına gelecek belli bir süre sonra. Sen bana ümit kaynağı oluyorsun. Iyi akşamlar

Back