İyiyim tatlı hayallere daldım.. çocuklarım avuçlarımdan öpüyor..ben saçlarını okşuyorum......
cedruscum dün gittiğim dr. arkadaşımızdı sadece karnımdan baktı ben henüz kendi dr.umu cem beyi aramadım. en son geçen hafta gittiğimde henüz birşey gözükmemişti..dün çok şükür keseyi gördüm de dış gebelik korkum gitti. bu cumartesi dr.uma gitmeyi planlıyorum..Zaten o zamana kadar biraz daha netleşir durumum.. İnşallah kalp atışını görürürm.
Tabi bu bekleyişler bitmiyor bööle sürüp gidiyor...5 yıl önce kendiliğimden gebe kalmıştım.. Bebişimin kalp atışlarını bile görmüştük..Ama sonra kaybettim..Kürtaj olmak zorunda kaldım...
o zamanlar hala adet gördüğüm için ne zaman istersem hamile kalırım sanıyordum..İki sene önce rahim filmimde tüpün biri kapalıydı.. belki de kurtajdan sonra oldu bilmiyorum tabi.. ve hala bile hamile kalmanın yaş ilerledikçe bu kadar zor olduğunu bilmiyordum.. Hep adet oluyorumya öyle sanıyordum.. heni herkes yaş yaş diyorya evet biliyordum ama ben sanıyordum ki yaş ilerleyince menapozdan bahsediyorlar adet olmayınca olmaz sadece....meğer adetlerimiz hala varsa yumurtladığımızı gösterse bile herşey eskisi gibi değilmiş meğer....
zannetim ki dr.a gitçem ben ikiz istiyorum diycem tüp yapalım hatta çabuk olsun diycem.. sonra pat diye olacak!!!
5 sene önce biraz daha çalışsaymışım... hadi geçtik onu 2 sene önce rahim filminden sonra nasıl geçirişim...
Tamam bıraktım bunları yine... cedruscum senin transfer tarihin ne idi? benim 20 ocak 2014 .... dün 29. gün idi ve 5,4 mm kese vardı.ölçüme göre 5+2 günlükmüş..(dün akşam 5+4 yazmışım yanlış olmuş) ..transfer tarihine göre hesap yapılırsa 6+2 gün olması lazım aslında..5 günlük bir gerilik var.....
eşim bana yabancı sitelerden en düşük bhcg değerlerini gösterdi biraz rahatladım..Ama şimdi de kese ölçümüne göre geri olması acaba.......? ayyy neyse tamam.... bakalım bugün kü kan değerim ne çıkacak....