- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
- #9.261
Benim göğüslerim patlayacak gibi şiş ve ağrıyor, gece yüzükoyun yatamadım acısından. Adet günüm yaklaştı acaba ondan mıdır ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasim. Memorilde sana hicbirsey soylemezler niye tutunmuyor diye. Hem Semra hemde Mustecep doktorumdu. Yasa bakar sonrada ne sorun olursa ona baglar. Fabrika gibi yerler buralar formulleri neyse o. Bence arastir baska yer. Herkes ayni yerlere gidiyor gibime geliyor.
Benim göğüslerim patlayacak gibi şiş ve ağrıyor, gece yüzükoyun yatamadım acısından. Adet günüm yaklaştı acaba ondan mıdır ?
bende dusunmedım degıl baska yer.hemde turkıyede ıken on gorusme adına.ama anladıgım kadarı ıle asagı yukarı hepsı hemen hemen aynı seyı yapıyor evet saten gorunurdede bırsey yok gıbı saten.hıc bır rahatsızlıgım yok benım esımınde.ben bıle sadece sansa baglıyorum.baska yere gıtsem ne degısecek onuda cozemıyorum.bakalım 1 kez daha burada yaptıracagım olmadı bahcecı erbıl beyı dsunuyorum.cok basarılı dıyorlar.fabrıka deyınce ben turkıyede fabrıka gıbı olmayan yer gormedımkı.elımız mecbur ne yapacaaksın
Canım nasılsın ?
Hoş geldin..
Bebişim iyiymiş öyle mii , çok sevindim yaa. Şükür Rabbime
Günaydın kızlar mutlu bir gün diliyorum Akdenizden selamlar
İnşallah değildir de bir mucize de sen yaşarsın![]()
Canım benim hoşbuldum. Göğüslerin koltuk altından gelen bir ağrımı nasıl bir ağrı.Vallahi ben hamile kaldığım hafta göğüslerim ağrımaya başladı tabi ben hamile kaldığımı bilmiyordum. Regl günüm yaklaştıkça dahada sertleşti ve ağrımaya başladı hatta ben regl olayım dr gidicektim o kadar yani.Ama hamileymişim. Bende ki ilk belirti buydu tatlım.ACABAAA....![]()
Günaydın kızlar mutlu bir gün diliyorum Akdenizden selamlar
:)) evet canımm zaten bu pazar izlemedimm.. üzüldüğüm konu telefonla arayıpda ağlayan kadınlar yazık bende aglıyorum çünkü yanlış kapılara ağladık yıllarca Murat Berksoy saatine 300 TL ödemeden asla yardımcı olmaz.. spiker zaten bu işten anlayan bizler gibi biri olmalıymış.. Allahlarından bulsunlar.. rtuke şikayet ettim proğramı Murat Berksoy tüp bebek doktoru değil üreme koçu ünvanını nereden alıpda her hafta tv de reklam yapıyor diye bakalım birşey çıkacakmı..
bende dusunmedım degıl baska yer.hemde turkıyede ıken on gorusme adına.ama anladıgım kadarı ıle asagı yukarı hepsı hemen hemen aynı seyı yapıyor evet saten gorunurdede bırsey yok gıbı saten.hıc bır rahatsızlıgım yok benım esımınde.ben bıle sadece sansa baglıyorum.baska yere gıtsem ne degısecek onuda cozemıyorum.bakalım 1 kez daha burada yaptıracagım olmadı bahcecı erbıl beyı dsunuyorum.cok basarılı dıyorlar.fabrıka deyınce ben turkıyede fabrıka gıbı olmayan yer gormedımkı.elımız mecbur ne yapacaaksın
Bahçecide bu test ucuzdu ya 80-100 tl arası bişey di sorcam bu gün
Ara ara bakıyorum bur sürü yeni anne adayı var
Umarım yeni denemeler icin umut oluyordur tüm hamisler
Bu arada özet geceyim
Bir arkadas sormuş nerede tedavi oldugumu Memorial sisli doktorum Aynur ve Nur Hn ben Semra Hn ile görüşmedim hiç gerekte duymadım kafası kalabalık doktor ile tedavi zordur her zaman
Hiç kur yapmadım troid problemim yüzünden
Sadece Qenzim 10 vitamini ve balık yağı kapsülü kullandım
Yasımı görüp hamile kalamazsın diyen doktoralara da kızımın pembe totosunun opturecegim özellikle yumurtalarımı çürük domatese benzeten birine :)
Zeynep Alya yi sorarsanız cin cin oldu bizi parmağında oynatıyor
2 ay sonra 46 olacağım ve esim tekrar tüp denemesi yapalım diyor bende daha erken 47 de yapacagım diyorum ciddi ciddi düşünüyorum
Not tüm hamileleri tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin
SELCAN KEREM canım özellikle aklimdasin duamdasin
Gunaydin arkadaslar..hugun idrar testi yaptim negatif kan testimi hastanrye biraktim persembe sonucu yazarim
Idrarda cikmamasi normamis ama gogus sisligi disinda hic belirti hissetmiyorum
umudum zayiflamaya basladi.![]()
Harikasın canım gerçekten ünvanlar havalada uçuşuyor. Ben onlara gittiğimde düşünün arabamı sattım tedavıyi uzattıkça uzattılar gereksiz birsuru test ve gereksız birsuru ilac ıcırdıler bana hatta öyleki bereaber çalıstıgı dr. test sonuçlarımı gorunce vitamın bombasından patlamaya az kalmış dedı. Demem o ki sakın ha aldanıp böyle pazarlamacıların elıne dusmeyın
insallah guzell haberlerin gelecek canim.. belirti takip etme her bunyede degisiyor hayatim..
Gunaydin arkadaslar..hugun idrar testi yaptim negatif kan testimi hastanrye biraktim persembe sonucu yazarim
Idrarda cikmamasi normamis ama gogus sisligi disinda hic belirti hissetmiyorum
umudum zayiflamaya basladi.![]()